Címlap Vágytüzelő Intimillatok – nyomozd le, szimatold ki, indulj be!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Intimillatok – nyomozd le, szimatold ki, indulj be!

AsztroAktus

Feltételezzük, hogy már nem kell elmondanunk: egy jellegzetes, különleges illat igen csak be tudja indítani a fantáziát és jó esetben hozzásegítheti az embert ahhoz, hogy az ágyba ne egyedül feküdjön le, sőt egy kis aktív testmozgásban is legyen része (hogy mindenki értse: szexeljen…).

 

Persze nem csak egy parfüm tehet csodát, hiszen míg egy ilyen illat csak a kezdő lökést adja meg, addig az illóolajak ettől sokkal többre is képesek, történetesen ellazítanak, nyugtatnak, ha kell felpörgetnek és beindítanak, így még többet ki tudsz hozni magadból. Természetesen mielőtt vad párologtatásba kezdesz, puhatold ki mit szeret a partnered és hogy esetleg nem allergiás-e, nehogy a szexcsata asztmás rohamokkal tarkított, ügyeletre szaladgálással végződjön! Arról meg már nem is beszélünk ha a túl sok illatanyag hányingert, fejfájást okoz és megöli a libidót.

Muskotályzsálya

Érzéki, édeskés illat, ami felkelti a nemi vágyat és ellazít, persze azért jó vele vigyázni! Ha túl nagy adagot löttyintesz a párologtatóba, előbb nyomjátok be a szunyát, minthogy bármilyen maszatolásba kezdenétek, hiszen nagyobb mennyiségben alkalmazva altató hatásáról ismert, így viszont a nemi vágynak is búcsút inthettek.

Geránium

Erős virágolaj, ami élénkít, felpezsdít és természetesen szexuális vágyat is ébreszt. Illata segít legyőzni a szorongást és ha még pluszban egy kis viháncolásra is vágysz a hancúr közben, garantáltan ajánlott, ugyanis jókedvre hangol!

Jázmin

Mámorító, virágos és mint ilyen inkább a romantikus lelkületű, érzékenyebb emberkék számára lehet hasznos. Növeli az önbizalmat és különleges légkört képes teremteni, amiben a leggátlásosabb csajok és pasik is ledobják láncaikat és még az is megeshet hogy vad szeretőkké válnak…

 

Rózsa

A szerelmesek olajának tartott rózsa állítólag erőteljes vágykeltő hatással és nem mellesleg hasonló intenzitású illattal is rendelkezik. Hatása kettős: töményen alkalmazva a világból is kikergethető vele a partner, azonban óvatos adagolással szextistenekké/szexistennőkké avanzsálnak a szaglászói. Döntsétek el ti, melyiket szeretnétek…

Szantálfa

Fás, keleties, egzotikus, enyhén fűszeres és előhúzza az agy legelrejtettebb zugaiban található fantáziákat is, melyeket gyakorlatba ültetve frenetikus szexélményben lehet részetek! Az alapszabály itt is az, hogy mértékkel alkalmazzátok, bár hatalmas előnye, hogy jól keveredik más illatokkal, így egy kis kísérletezéssel növelhetitek a vágyfokozó hatást!

Ilang-ilang

Kicsit zavarban vagyunk, hiszen ez az illat némileg kakukktojásnak számít. A cikkben elsősorban azokat az olajokat akartuk összegyűjteni, melyek egészséges libidóval és jól működő testrészekkel rendelkező emberek vágyát fokozzák, azonban az ilang-ilang azoknak is ajánlott, akiknél (hogy is mondjuk) nem működik minden zökkenőmentesen, történetesen szexuális zavarokban szenvednek. A hosszan tartó illata ellazít, de ha nagyon sokat használsz belőle intenzíven bódít, álmosít.

Koriander

Amellett hogy növeli az energiaszintet, ami valljuk be nem hátrány egy vad szexcsata előtt, melegségérzetet is kelt és stimulál. A druidák bájitalként tartották számon, azonban a kóstolgatása során tisztában kell azzal is lenni, hogy erős szélhajtó hatása is van, ami egy idő után libidógyilkossá teszi. Ha valóban a vágyfokozásra szeretnétek használni, akkor a párologtatást részesítsétek előnyben, illetve bátran használhatjátok masszázshoz is, hiszen a bőrt nem irritálja, nincs bőrérzékenyítő hatása. Keverjetek el pár csepp korianderolajat egy kanál mézben, majd oldjátok fel a fürdővízben és merüljetek el az élvezetekben!

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel