Címlap Vágytüzelő Halálos orgazmus – gyönyör után koporsó?
Figyelem, felnőtt tartalom!

Halálos orgazmus – gyönyör után koporsó?

AsztroAktus - Vágytüzelő

Eddig bárkit kérdeztem meg arról, hogy milyen afrodiziákumokat ismer, végelláthatatlan listát összeállítva kezdték sorolni. Nem tudom, hogy én mozgok-e olyan körökben, melyben a szexualitás terén igen csak tájékozottak az emberek, vagy mások is ennyire vágják a dolgokat, mindenesetre az eredmény meglepő lett: mindenki tudta, mivel döntheti ágynak a húzódzkodó kedvesét, sőt azt is, hogy rá milyen szer (értsd: étel, ital) van a legnagyobb hatással.

Rögtönzött közvélemény-kutatásunk csak egyetlen ponton okozott csalódást. Arra, hogy vajon ismernek-e halálosnak számító vágyfokozókat, erőteljes hümmögést és fejvakarászást kaptam reakcióként, majd töredelmesen beismerték az alanyok, hogy nem. Őszinte leszek: én sem tudtam sok ilyet felsorolni, azonban találtam egy olyan szervezetet aki igen!

A chaparral, gamandor, hohimbe néven elhíresült afrodiziákumok úgy gondolom nem csak nekem idegenek, de ennek ellenére az Amerikai Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) arra figyelmeztet, hogy ezeket semmilyen körülmények között se használjam a vágyam fokozására, mert bizony belehalhatok az orgazmusba. Ígérem, nem teszem, sőt jin bu huant, lobéliát, stephaniát és magnóliát sem rejtek majd el az éjjeli szekrényben és a páromat sem próbálom vele megetetni. De hogy ne menjünk túl messzire és ne hajózzunk a tengerentúlra vágyfokozóért, íme két olyan szer, amit kicsiny hazánk berkein belül is előszeretettel ajánlgatnak az említett célzattal, viszont nem árt tudni, hogy a felfokozott nemi vágy előidézésén túl, ezek akár halált is okozhatnak…

Kőrisbogár

A mediterrán vidékeken élő bogárka, szárítva és porítva, majd elfogyasztva stimulálja a péniszt és a vaginát, így az igen keresett afrodiziákumok közé sorolható. Apró bökkenő csupán, hogy a kantaridin tartalmánál fogva olyannyira hatásosan működik, hogy a férfiaknál nagyon tartós, azonban borzalmasan fájdalmas erekciót idéz elő, nőknél pedig vérrel telíti a csiklót, tovább gyulladást okoz a húgyhólyagban és a húgycsőben. Már néhány milligramm elfogyasztása is súlyos következményekkel járhat (vese- és heregyulladás, folyamatos és fájdalmas vizelési inger), ettől nagyobb mennyiség pedig kómához, halálhoz vezethet.

 

Csattanó maszlag

A hiedelmek szerint nem csak narkotikus hatású és mámort idéz elő az emberben, de a nemi vágyat is fokozza, így aztán rémhírek ide, ijesztgetések oda, még mindig többen vannak, akik a természetben keresik, gyűjtik és csak remélni merjük, hogy nem fogyasztják. A csattanó maszlag kábító hatású és akár halált is okozhat, még kisebb mennyiségben is komoly allergiás rohamokat válthat ki. A kereskedelmi forgalomból ugyan kivonták, de szájhagyomány útján tovább terjedt csodatévő hatása, ami elsősorban erőteljes vágyfokozó hatását emeli ki. Persze az megeshet, hogy nagyot élvez tőle az ember, de ez egyben utolsó perceit is jelentheti, ami után koporsóban szállítják el a szextett helyszínéről. Csak a szerencsén múlott, hogy 1994-ben az a több tucat amerikai fiatal túlélte a hatását, akik kísérletképpen megették. Az orgazmusig sajnos nem sikerült eljutniuk, ugyanis még ezelőtt kórházba szállították őket…

Képek forrása: kalendarzlindner.pl

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel