Címlap SzexSztori Kellemetlenségből élvezet (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Kellemetlenségből élvezet (18+)

 

Ha nem fogadtam volna el ezt a vacsora meghívást, akkor most nem kellene mosolyt erőltetnem az arcomra mindenki előtt, miközben belülről tombolok és dühöngök. Körbevesznek ismerősök, idegen arcok, de én csak arra tudok gondolni, hogyan is tudnék innen megszabadulni. De sajnos esélyem sincs rá. A leendő főnököm igen csak rossz néven venné, ha felállnék és itt hagynám a társaságot. Pedig ha tudná mi is zajlik le bennem.

Hogy telik az estéd?- ez a kérdés igen csak visszatetsző volt annak a férfinak a szájából, aki miatt minden izmom feszült. Bár ő erről mit sem tudott.

Köszönöm. Kellemes az este. És nektek? Látom nem vagy egyedül.- és elbiccentettem a párja felé.

Köszönjük. Mi is megvagyunk. Nincs kedved csatlakozni?

Legszívesebben megfojtottam volna ennek a kérdésnek a hallatán, de mielőtt tiltakozni tudtam volna, odahívta mellénk a párját. Illedelmesen bemutatkoztunk egymásnak, majd a következő pillanatban már kettesben is voltunk. Egy darabig szótlanul álltunk egymás mellett, majd megtörte a csendet.

Honnan ismeritek egymást?- ez a kérdés volt a legutolsó, amit ma szerettem volna hallani.

Ő mit mondott neked?

Semmit, de én tőled szeretném tudni.

Hmmm. Elég régi.... hogy is mondjam..közeli ismerősök vagyunk.

Ah... szóval lefeküdtetek egymással?- és a másik mondat, ami még inkább nem hiányzott nekem. Mi jöhet még ezek után?

Tényleg érdekel?

Persze- nem hangzott túl őszintén, de ha ragaszkodik hozzá, ám legyen.

Igen. Volt pár szép pillanatunk.

És még most is kedveled?- Ez a nő, mintha belelátna a lelkembe és tudná mik azok a kérdések, amikre még csak véletlen sem szeretnék válaszolni.

Elnézést, de a főnököm hív. Ne haragudj meg.- De valahogy éreztem, hogy ezzel nincs lezárva a bájcsevegés.

Teltek az órák, fogytak az italok és én folyamatosan a hátamon éreztem egy tekintetet. Végre eljött a pillanat, amikor búcsút inthetek az itteni szorult helyzetemnek és kifújhatom magam. Már alig vártam, hogy bebújhassak egy kád forró, levendula illatú vízbe, mikor a számításaim megint keresztbe lettek húzva. Egy apró kezet éreztem a vállamon.

Arra gondoltam... nincs e kedved kicsit beszélgetni velünk. Eljöhetnél. Fiatal még az idő.- ezt most vajon komolyan gondolta? Ezzel az erővel a halálos ítéletemet is aláírhatnám és a kést a kezébe helyezhetném még bónusz ként.

Ne haragudj meg, de borzalmasan fáradt vagyok. Leszívták az energiámat az itteni nagyokosok.

Ragaszkodom hozzá!- és a válla felett elnézve egy zavarodott szempárral találkozott a tekintetem.

Nagyot sóhajtva némán bólintottam. Vesztemet éreztem és menekülni akartam. Mindegy hova, csak el innen. De egy jól nevelt nő nem tesz ilyet. Így hát csendben lépdeltem egy nő mögött, aki semmit nem tudott rólam és szerettem volna, ha ez így is marad.

A kocsiban ülve igyekeztem minél kisebbre összehúzni magam, ne kelljen beszélgetésbe elegyednem, de sajnos ez sem jött be. Kínos kérdések tömkelege marta a tudatomat és próbáltam ügyesen lavírozva kibúvókat találni. Mikor a lakás ajtaja becsukódott mögöttem és hallottam kattanni a zárat, úgy éreztem magam, mint egy egér, aki beszorult a csapdába. Nincs menekvés. Ismerős volt a környezet, de igyekeztem úgy tenni, mint aki azt sem tudja hol van. Az emlékek csak úgy tolultak a lelki szemeim elé, de higgadtságot erőltetve magamra elővettem a legbájosabb mosolyomat..

Kértek valamit inni?- törte meg a kínos hallgatást Gábor.

Én bort kérek Drágám... Tisztán... Te mit kérsz?- mit is kérhetnék. Legszívesebben egy jó erős pálinkát, vagy whisky-t, bár már így is éppen elég volt a fejemben.

Bort kérnék én is, de ha lehet egy kis cola-val.

Az nincs itthon, de egy pillanat és hozok a boltból.- ismét nem volt időm tiltakozni, már el is tűnt és kettesben maradtam Évával pár pillanatnyi néma csendben.

Szóval szeretők voltatok. Mikor?

Nem most volt. Idejét nem tudom megmondani. Fiatal lányka voltam még akkor.

És azóta nem is találkoztatok?- na erre most mit is kellene mondanom....

Futólag találkoztunk, mikor itt éltem pár hónapot, de nagyon beszélgetni sem tudtunk.

És jó volt vele?

Jesszusom. Miért teszel fel nekem ilyen kérdéseket? Mire vagy pontosan kíváncsi?- és éreztem, ahogy kicsit kezdi elönteni a méreg a fejemet.

Mert te vagy az első akivel találkozok a kapcsolatai közül. És mert tudom, hogy miről is álmodozik a párom titokban és gondoltam itt a megfelelő alkalom, hogy valóra válthassa. Szóval ha nincs ellenedre, akkor akár el is mehetnénk letusolni, hogy mire visszajön, addigra készen várjuk.-mindenre számítottam, csak erre nem.

Kikerekedett szemmel néztem a nőt magam előtt és nem akartam hinni a füleimnek. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy lehet túlittam magam az este folyamán és már képzelődöm, vagy Éva van túl ittas állapotban és beszél össze vissza mindenfélét. De rá kellett döbbennem, hogy komolyan gondolja. Felállt és kezét felém nyújtva invitált a fürdő felé. Láttam rajta, hogy remeg minden porcikája. Még soha életében nem csinált ilyet. Vajon tényleg akarja?

Éva. Csináltál már ilyet valaha? Biztos vagy benne?

Nem. De Ő szeretné és ezért megteszem.- remegett a hangja, ahogy ezt mondta.- Te csináltál már ilyet?

Igen. De még csak egyszer.

Akkor nincs baj. Legalább te tapasztalt vagy közöttünk.

Tapasztalt. Pont úgy éreztem magam, mint egy szűz kislány, akit most visznek életében először táncba. A fürdőben megnyitotta a zuhanyt és a tekintetemet kerülve óvatosan vetkőzni kezdett. Láttam a zavarát, a félelmét, de mégis volt a szemeiben valami. Kíváncsi volt. Ahogy én is, hogy mi is lesz ebből az egészből.

Ott állt előttem anyaszült meztelen. Remegő kézzel felém nyúlt, de elkaptam a csuklóját és nem engedtem, hogy megérintsen. Leküzdöttem minden gátlásomat és eldobtam a kételyeimet. Ha ezt akarja, ám legyen. Egy apró csók a nyakára, majd besegítettem a zuhany alá. Ruháimtól megszabadultam és beléptem mellé. Leültem a kád szélére nyitott combokkal és közelebb húztam magamhoz. Érezhető volt a félelme. Állától kiindulva ujjaimmal lágyan végigsimítottam a hasáig, s közben apró csókokat leheltem bőrére. Melleinek finom lágysága megkeményedett érintésemre, lélegzete kapkodóvá vált. Előre mozdultam és lábai elé térdeltem. A vízsugár pont a nyakamat érte hátulról. Élveztem, ahogy folyik végig rajtam a kellemesen meleg víz. Hátrahajtottam fejemet és hagytam, hogy hajamat teljesen eláztassa a víz. Fekete tincseim kellemes kontrasztot nyújtottak finom szőkeségéhez. Gyengéden, de mégis határozottan felsegítettem egyik lábát a kád szélére. Lágyan ívelt combjai és puha bőre rabul ejtett. Ő mit sem tudott arról, hogy én mind a két nemhez vonzódom. Nyelvemmel végig jártam combja belső felét, kezemmel fenekét simítottam. Megremegett egy pillanatra, de nem húzódott el. Kezdte élvezni. Éppen szeméremdombját nyaltam végig, mikor meghallottuk az ajtócsukódását. Felnéztem és láttam a szemében a rémületet. Megfogtam a kezét és nyugalomra intettem.

Nem kell kapkodni. Majd megtalál minket, ha akar. Csak élvezd. Ne is foglalkozz vele.

Ujjaimmal még zárt szeméremajkait simogattam, de éreztem, ahogy egyre jobban megnyílnak előttem. Nyelvem hegyével lágyan érintettem csiklóját, ami egyre jobban duzzadt. Mikor ujjammal a hüvelyének bejáratát vettem célba, egy halk sikítással elkapta a hajamat és hátrahúzta a fejemet. Félt... csak nem tudtam mitől is pontosan. Lágyan masszíroztam, míg a szorítása lejjebb nem hagyott. Közelebb húzódtam és belenyaltam a puncijába. Finom volt és nedves. Hüvelye lüktetett nyelvem érintésére, majd mikor ismét az ujjaimmal érintettem, már nem húzódott el. Könnyedén befogadott és még rá is mozdult. Én is kellőképpen benedvesedtem már és másik kezemmel kicsit magammal is foglalatoskodtam.

Ujjaival megszorította a vállamat és mikor felnéztem, akkor vettem észre, hogy Gábor ott áll az ajtóban egy üveggel, ami éppen akkor csúszott ki a kezéből. Nem akart hinni a szemének. Felnéztem Évára és elmosolyodtunk. Mind a ketten kiléptünk a kádból, megtörölköztünk kissé és Gábor mellett kilépve az ajtón Éva a háló felé irányított engem. Az ágy szélére térdelve mutattam, hogy feküdjön elém. Nedves puncija forrón és lüktetve várta a folytatást, de előbb a melleit vettem célba. Szép nagy mellei voltak. Fehér bőre vakított a félhomályban. Mellbimbója hegyesedett nyelvem érintésére. Nem tudtam mit is szeret pontosan, ezért óvatosan próbálkoztam. Nyalogattam, szívogattam, de mikor egy apróbbat haraptam, elhúzódott tőlem. Így már tudtam, hogy ő a finomabb dolgokat kedveli, nem úgy mint én. Visszatértem lágyékához és kezeimet a feneke alá csúsztatva magam felé húztam. Szeméremajkai teljesen megnyíltak előttem. Végig barangoltam punciját a nyelvemmel. Lágyan, de mégis határozottan nyaltam.

A háttérben ruhadarabok suhogását hallottam, majd megéreztem, ahogy Gábor mögém lép. Minden előzmény nélkül egy határozott lökéssel magamban érezhettem merev farkát. A meglepetéstől és az élvezettől felnyögtem. Fel akartam nézni, hogy Éva mindezt hogy reagálja le, de nem volt rá lehetőségem, mert hajamnál fogva visszarántott és duzzadó csiklóját ajkaim közé tolta. Gábor ütemesen dugta a puncimat, Éva pedig a saját élvezetét hajszolva szorította a fejemet puncijára. Ujjaimmal legérzékenyebb pontját kutattam, mikor Gábor egy határozott mozdulattal megmarkolta a hajamat és felhúzott annál fogva. Teljesen meg voltam feszítve. Csípőmet lenyomta az ágyra és egyre erőteljesebben kefélt. Ránéztem Évára és láttam rajta a riadtságot. Soha nem látta még ilyennek a párját. Ilyen féktelennek és vadnak. Megrémült az erejétől és attól, hogy én ezt ilyen jól tűröm, sőt...élvezem. El akart mozdulni, de elkaptam a karját és visszahúztam magamhoz.

Ne félj- suttogtam a fülébe és megcsókoltam, majd elmondtam neki mi is a teendője.

Egy határozott csípőmozdulattal kiparancsoltam magamból Gábort és kiszabadítottam magam a szorításából. Közelebb húzódtam Évához és egy huncut mosollyal nyugalomra intettem. Simogatásom hatására kezdett megnyugodni és ismét feloldódni. Gábort az ágyra húztam, hogy feküdjön le Éva pedig ráült a csípőjére. Lágyan, finoman lovagolta meg kedvesét. Pár mozdulat után megfeszült a testük és egyszerre élveztek el. Mikor Éva leszállt párjáról, a térdei közé feküdtem, hogy a számba folyjon az értékes nedű. Tisztára nyalogattam punciját, de közben ismét fellobbantottam a tüzet a testében. Kicsusszantam lábai közül és Gábor ernyedt farkát vettem célba.

Meg sem próbáltam úgy csinálni, mint aki nem tudja, hogy mit szeret a másik. Nagyon jól tudtam, hogy mi az ami neki kell. Farkát a hasa felé felhajtva heréi alatt nyalogattam. Élveztem, ahogy remeg a teste. Ujjaimat puncimmal megnedvesítettem és óvatos, de határozott mozdulatokkal vettem célba fenekét. Farka már a számban lüktetett, ahogy kerestem a gyenge pontot. Mikor megtaláltam egy határozott csípőmozdulattal a torkomban érezhettem a farkát. Hajamnál fogva magára feszített és csak hajszolta a maga élvezetét, aminek megálljt kellett parancsolnom. Felnéztem és Éva magával volt elfoglalva. Érdeklődő tekintettel figyelte amit csinálok, és közben a punciját masszírozta, ujjazta magát. Kiegyenesedtem és magam felé intettem. Feljebb csusszantam és egy határozott mozdulattal bele ültem Gábor farkába, Éva pedig a szája fölé térdelt. Egymás mellét simogattuk, csókolgattuk, miközben bennem egy farok lüktetett Évát pedig egy fürge nyelv kényeztette. Gyorsan jött az orgazmus mind a kettőnk számára, bár én tudtam, hogy ez nekem kevés. Ez csak egy apró élvezet volt számomra. Évát lenyomtam a hátára, hogy Gábor a combjai közé hajolva tovább tudja kényeztetni. Én pedig Gábor lábai közé feküdtem, hogy hódolhassak a szenvedélyemnek és tovább szophassam a farkát. Fenekét magam felé húzva ösztökéltem, hogy ütemesen dugja a számat, közben csiklómat masszíroztam. Közel volt az élvezet és ezt Gábor is megérezte. Lábaim közé térdelve keményen ujjazni kezdett. Hosszú ujjaival könnyedén elkapta a G pontomat és pillanatok alatt ívbe feszült a testem. Egy hang nem jött ki a torkomon, csak remegett mindenem. Nem hagyva időt, ismét a fejem fölé térdelt és dugta a számat, miközben Éva ziháló hangja jelezte, hogy már ő is nagyon közel jár. Egy határozott mozdulattal farkát a torkomra tolta és már éreztem i a teste remegését. Mind a ketten elélveztek.

Kisurrantam a fürdőbe, ahova Éva is követett. Kényeztettük még egymást egy kicsit, majd felöltöztem és elbúcsúztam tőlük. Jól esett a séta hazafelé. Kellett a friss levegő, hogy kicsit kitisztítsam a fejemet. Mikor hazaértem, ledobtam a ruháimat, szép csendben újra letusoltam, majd óvatosan bebújtam a párom mellé az ágyba és álomba sírtam magam az ölelésében.

-AnnoyedWitch-

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel