Címlap SzexSztori Csak élvezd… Örökké…
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csak élvezd… Örökké…

 

Egy pohár édes pezsgő és egy könyv. A szobában félhomály uralkodik az egyetlen lámpa fényétől, ami a fejem mellett világít. Kint kövér cseppekben esik az eső és villámok szelik át az égboltot, ami számomra még élvezetesebbé teszi az estét. Imádom a viharokat. Melleimen nyugtatom a könyvet, az orromra húzva a póló, ami rajtam van és mélyeket lélegezve igyekszem minél jobban érezni az illatát. Már többször ki lett mosva a póló, amit tőle csentem el azon az estén, de az agyam még mindig képes felidézni a teste illatát, amit az anyag sokáig őrzött magában.

Merengésemből a telefon csörgése ránt vissza a valóságba, de nem akarok hinni a szememnek, ahogy ránézek a kijelzőre.

-Szia - szólok bele a telefonba és érzem a gyomromat, ahogy összerándul.

-Szia......

-Valami baj van? Miért hívtál?

-…........

-Hahó...itt vagy?

-Itt vagyok....ne haragudj meg, hogy zavarlak. Otthon vagy?- kérdezi, de hallom a hangján, hogy ideges.

-Igen, épp olvasok... de mond már mi van? Hallom a hangodon, hogy valami nincs rendben.

-Itt állok az ajtó előtt...

-Hol?- de az agyam már sejti a választ.

-A lépcsőház bejárati ajtaja előtt.

-….....

-Beengedsz?

-Persze.... Azonnal nyitom, csak nyomd meg a 4-es gombot.

Letettem a poharat és csak ültem az ágy szélén. Álmodom, vagy sok volt a pezsgő? De a következő pillanatban meghallom a kaputelefon visítását. Kimegyek, megnyomom a gombot és nyitom a bejárati ajtót. A lépcsőház hűvös levegője végig fut a csupasz lábaimon és a már így is libabőrös testemet kirázza a hideg. A lépcsőfordulóban megjelenik egy alak. Lassan halad felfelé, mikor odaér elém egy szó nélkül megáll és csak nézi a földet. A hajáról és a kabátjáról csurog a víz a padlóra.

-Teljesen át vagy ázva. Mit csináltál?

Nem tudtam eldönteni, hogy felmerjelek e hívni, vagy sem - és végre belenézett a szemeimbe. Egy pillanatra megállt az idő, ahogy megpróbáltam értelmezni a tekintetében rejlő aggodalmat.

-Gyere be és vetkőzz. Be a fürdőbe és tusolj le forró vízzel.

-De.... és a mondatát nem tudta befejezni. Elég volt egy tekintet tőlem és tudta, jobb ha most nem ellenkezik.

Elvettem a kabátját és igyekeztem minél gyorsabban betuszkolni a fürdőbe, hogy átmelegedjen végre, miután a cipőjétől is megszabadult. Míg ő az ingét gombolta, én a nadrágszíját oldottam ki és szedtem le róla a nadrágot. Kicsit sem zavartattam magam, hisz ismertem már a testének minden porcikáját. Végre ruha nélkül....belépett a zuhany alá. Én addig elvittem a ruháit és feltettem a radiátorra száradni. Mikor végzett, visszamentem és egy törölközővel jól átdörgöltem.....

-Ne haragudj, nem akartam.... -de ismét nem tudta befejezni, mert a szájára nyomtam a tenyeremet.

Magam után húztam a szobámba és leültettem az ágyamra. Éppen a hátára terítettem a takarómat, mikor magához húzott, átölelt és az arcát a melleim közé fúrta. Olyan erővel szorított magához, mintha attól félt volna, hogy eltűnök. Arcát a tenyerembe fogtam és megcsókoltam a homlokát, majd az ajkait kerestem. Kezeit a póló alatt a hátamra csúsztatta, majd lassan haladt előre a melleim felé. Szinte égette a bőrömet a keze, ahogy vándorolt a testemen és ahogy a melleimet a tenyerébe fogta felnyögtem. Combomon éreztem lüktető férfiasságát. Elé térdeltem és a mellkasától kezdve két tenyeremmel végigsimítottam a testét. Ágyékához érve már csak ujjaimmal cirógattam. Lassan, élvezettel húztam végig mutatóujjamat duzzadó farkán...le a herékhez, majd vissza. Elhúzta a kezemet, de csak annyi időre, hogy levegye rólam a pólót. Vállaimnál fogva közelebb húzott és ajkait a számra tapasztotta, míg kezeim ismét a farkát dédelgették. Elszakítva magam szájától, lejjebb vándoroltam és végig csókoltam a testét. Férfiasságához érve megnyálazott ajkaimat éppen csak hozzáérintve ingereltem. Nyelvem hegyével lágyan cirógattam gyöngyöző makkját. Feszült a vágytól, minden porcikája kívánta a gyönyört, amit tudtam, hogy még egy darabig nem fog megkapni. Felálltam és a szekrényemhez lépve előhúztam két selyem sálat.

-Bízol bennem?- kérdeztem ismét előtte állva.

Megfogta a melleimet, mind a kettőt lágyan megcsókolta és a kezeit összekulcsolva felém nyújtotta. Az egyik sállal bekötöttem a szemét, a másikkal a teste mellé lehúzva kötöttem meg a csuklóit úgy, hogy a sál hátul keresztbe futott a derekán, nem engedvén, hogy előre nyúljon. Mellkasának feszítve tenyeremet toltam hátra, hogy feküdjön le. Térdétől kiindulva haladtam felfelé combja belső felén. Lágyan csókoltam, megnyaltam, aprót haraptam, megszívtam...váltogatva az érzéseket. Lágyékát precízen kerülve haladtam a testén egyre feljebb és feljebb. Körmeim az oldalán szánkáztak, mellkasán fogaimmal játszadozva igyekeztem az őrületbe kergetni. Ajkaimat éppen csak a szájához érintettem, de minden egyes közeledésre elhúztam magam. Fölé hajolva felkínáltam melleimet, de éppen csak nyelvvel érinthette. Visszatértem lágyékához és minden figyelmemet a farkának szenteltem. Ujjaim táncot jártak a tövénél, míg ajkaimmal a makkját cirógattam. Hasfalának feszítve, heréitől végignyalva ízlelgettem finomságát. Melleim közé fogva masszíroztam, nyelvemmel köröket írtam le makkja hegyén. Gyengéden kínoztam kiügyelve, hogy még csak véletlen se élvezzen el idő előtt. Ha be is kaptam a farkát, nem engedtem túl mélyre és a tempó sem volt gyors.

Kellőképpen felhergeltem ahhoz, hogy kicsit hagyjam pihenni. Feltérdeltem az ágyon és magammal játszadoztam kicsit. Nem értem a testéhez, de kéjes nyögéseimmel nem hagytam lankadni a vágyát. A nedvem csak úgy folyt az ujjaimon. Közelebb hajoltam hozzá és nedves ujjaimmal körbejártam a száját, majd ajkai közé tolva hagytam, hogy leszopogassa. Ráültem a csípőjére, de nem engedtem magamba duzzadó farkát. Szeméremajkaim közé fogva masszíroztam makkjával a csiklómat. Őrjítően lassan mozogtam, néha kicsit keményebben odanyomva égetően forró puncimat. A következő pillanatban meghallottam a selyemsál szakadásának összetéveszthetetlen hangját és egy mozdulattal bennem volt. Olyan erővel szorított magához, hogy képtelen voltam elmozdulni lökései elől. Levette a szemét takaró sálat is és eszeveszetten csókolt. Hátamba mélyesztette ujjait, másik kezével pedig hajamat elkapva veszítette a fejemet hátra. Ércesen hörgő hangja jelezte, hogy már nincs sok hátra...hüvelyemet teljesen megfeszítve löktem át a gyönyör kapuján. Még mindig bennem lüktetett a farka, mikor lenyúlt és csiklómat kezdte el masszírozni. Átöleltem a nyakát és mozgásommal segítettem magamat a csúcs felé, ami robbanásszerűen tört rám. Az egész testem remegett és kicsordult a könnyem.

Lenyomott az ágyra és betérdelve a lábaim közé bebarangolta a még mindig reszkető testemet ajkaival, végül megállapodott a combjaim között. Nyelvével duzzadt csiklómat cirógatta, ujjai hüvelyem bejáratát és a fenekemet masszírozták. Lassú mozdulatokkal haladt beljebb és beljebb. Testem ismét remegni kezdett gyorsuló tempójától, míg végül megfeszült az összes izmom. Megfordultam és az összezárt combjaimra ült. Puncimtól nedves ujjaival ismét fenekemet lazította, majd egy határozott mozdulattal magamban érezhettem. Gyengéd lökései egyre vadabbak és erőteljesebbek lettek, majd egy utolsó mozdulat és a forróság ismét elöntötte testemet. Vállamat és nyakamat csókolgatva nyugodott meg teste. Mellém feküdt és a mellkasára húzva elaltatott cirógatásával.

Reggel mikor felébredtem, nem volt sehol, csak egy üzenet várt az asztalomon: „Örökké....”

-AnnoyedWitch-

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel