Címlap SzexSztori Gyönyört adni a legjobb – Orális kényeztetés a tóparton
Figyelem, felnőtt tartalom!

Gyönyört adni a legjobb – Orális kényeztetés a tóparton

Indultam focimeccset nézni, mikor megláttam az ajtóban egy kutyát. Nekem sem kellett több, rögtön vele kezdtem el foglalkozni és nem a meccset néztem. A mellette álló gazdájával nem is igen foglalkoztam egészen addig, amíg fel nem néztem. Hirtelen elkapott a vágy, hogy inkább őt simogatnám, mint az állatot. Mindig is oda voltam a magas, kicsit pocakos, nálam idősebb férfiakért. És tessék....ott guggoltam előtte. Erőt vettem magamon, megsimogattam még egyszer a kutyát és visszamentem a meccset nézni, de folyamatosan az ajtót fürkésztem, ahol állt.

Rá két hétre ismét foci, az utolsó fordulók. Megint egymásba botlottunk és feltűnt, hogy folyamatosan engem néz, de a nap végére világossá vált előttem, hogy nem fog lépni felém. Hazamentem, rávetettem magam az internetre és addig kutattam, amíg meg nem találtam egy közösségi oldalon. Másnap már az ismerőseim listáján volt, de semmi több. Pár nap múlva nem bírtam magammal és ráírtam. Néhány nap leforgása alatt eljutottunk odáig, hogy találkozni kellene... Már amikor ott sétáltam mellette a tóparton, megmozdult bennem a kisördög. Legszívesebben magamra húztam volna, annyira kívánatosak az ajkai... de türtőztettem magam, pedig addigra már tudtam, hogy egy szexfüggő nőszemély vagyok, aki nem mellékesen felettébb imádja a férfit orálisan kényeztetni.

Néhány nap, ismét a tópart, kicsit eldugottabb rész... A férfiassága a kezemben lüktet és közben arról beszélgetünk, hogy a mai lányoknak az tetszik, ha a férfi csupasz. Lehet a többségnek az tetszik, de nem nekem. Egy férfi legyen szőrös. Tenyérrel simogatom, ingerlem teljes hosszában, míg ő csókolt engem. Nem sokáig bírtam és máris térdre ereszkedtem, mert a számban akartam érezni. Örömmel nyugtáztam, hogy a mérete is az ideálom, mert gond nélkül torokra tudom venni. Finoman szopogattam a makkját, közben ujjaimmal teljes hosszában simogattam, de a következő pillanatban már a torkomon volt, mert nem bírtam magammal. Annyira jól esett a számban érezni és ízlelgetni a farkát. Hajamat a kezébe fogta.....azt hittem irányítani akar, de nem. Annál fogva húzott le magáról, mikor túl heves voltam. Ő sem volt már egy ideje nővel és csillapításképpen ajkaival foglalta le a számat, hogy még kicsit húzza az időt. Nem sok sikerrel, mert mohó és türelmetlen voltam. Érezni akartam a nedvét. Azt akartam, hogy élvezzen a számba. Hörgő hangját hallva tudtam, hogy már nincs sok hátra, mikor egy határozott mozdulattal rányomta a fejemet a farkára és elélvezett. Kicsit kijjebb húztam a számból, mert nem akartam, hogy minden csepp rögtön lecsorogjon a torkomon, ízlelgetni is szerettem volna.

Levezetésnek finoman szopogattam, nyalogattam még mindig merev és lüktető farkát, ami szép óvatosan lecsendesedett. Egy utolsó csók a hegyére, majd a pocakra és már álltam is, örömittas mosollyal az arcomon. Más nőknek ez biztos kevés lenne és elvárnák, hogy ők is ki legyenek elégítve, de nekem nem. Számomra már az maga a gyönyör, hogy kielégíthettem a férfit és örömet okoztam neki az ajkaimmal. Majd a következő alkalommal kapok én is.

-AnnoyedWitch-

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel