Címlap SzexSztori Ti írtátok - Áruházi szexkaland…
Figyelem, felnőtt tartalom!

Ti írtátok - Áruházi szexkaland…

Az eset jó pár évvel ezelőtt történt egy bevásárló központban. Abban az időben egyedül éltem, viszont volt egy lány nevezzük Áginak,akivel nagyon jó baráti viszonyban voltam és bármikor tudtunk a szexről beszelni és mindketten gerjedtünk az extrám helyeken való együtt létekért.

Addig- addig beszélgettünk a témáról amíg egyszer csak megjelent a plázában és pár perc alatt a már flörtöltünk az üzlet egyik sarkában ahol kevésbé járkáltak vevők. Beszélgetésünk témája egyre forróbb lett. Tudtam hogy Ági, nem véletlenül jött be hozzám. Nagyon szexi volt. Egy fehér cica nacit viselt ami erősen kihozta formás popóját és nem utolsó sorban puncijára irányította figyelmet. Formás melleit egy piros toppal emelete ki és adta tudomásosra, piros melltartójával, hogy cirógatásra vágyik.  A piros csipkéi lágyan átütöttek a topján. Gyorsan szaladt az idő a beszélgetés közben és eljött az ebédidő. Elindultunk a lánnyal, hogy együnk valamit. Az áruházat épp átalakították, így a tömeg az egyik üzemi folyosón keresztül haladt ahol a mosdók is voltak. Átkarolva sétáltunk, amikor a kezem formás hátsóján vándorolt, Ági ezt igazán örömmel vette és egy- egy csókkal díjazta. A folyosóra érve csendesen sétáltunk, hétköznap dél volt, így alig voltak vásárlók.

Egyszer csak a pelenkázóhoz értünk és ajtóra nézve erősen belemarkoltam a fenekébe. A lány rögtön észrevette, hogy merre is áll a fejem és kaján mosollyal rögtön az ajtó felé húzott. Hátra néztem senki nem volt a folyosón épp, berántottam a lányt és bezártam az ajtót. Vad csókolózásba kezdünk. Ágit a falhoz állítottam, ahol két kabátakasztó volt, kezeit az akasztó felé irányítottam, gyorsan meg is markolta így teljes szépségében elém tárult a lány. Csókolgattam puha illatos testét. Éreztem, hogy egyre jobban gerjed a csókolgatásra és egyre lejjebb haladtam. Kifejtettem formás melleit a toppja alól, melyek már keményen meredtek felém. Bimbói kőkemények voltak gyorsan a számba vettem és érzékien a nyelvemmel körkörösen izgatni kezdtem, láttam hogy testén végig fut a hideg. Pár perces izgatás után bal kezével tovább irányított, miközben jobb kezével a forró nadrágja felé nyúlt. Letérdeltem elé a hasát izgattam, mikor láttam, hogy Ági a belső combját simogatja. A csókolgatás közben én is besegítettem. Mikor a nadrágjához értem akkor vettem észre, hogy a forrónaci már a bugyin keresztül is a kéj vágyától nedvesedik. Vékony derekához nyúltam hogy a nedves ruhadarabtól megszabadítsam, de átvette az irányítást. Felhúzott és ezzel együtt lehámozta rólam a pólómat és magához húzott, testünk összeért és éreztem kemény bimbóit, mely engem tovább izgatott, lábam hozzá nyomtam ágyékához. A még nadrágomban meredező farkamhoz nyúlt. Sejtelmes mosollyal hátra léptetett, hogy elém állhasson. A pelenkázó oldalának támasztva elém térdelt, megszabadított a maradék ruháimtól. Két kézzel a farkamat szorongatta, finoman elővarázsolta makkomat és lágyan a nyelvére helyezte. A duzzadó farkam egyre jobban eltűnt a szájában. Percekig játszadozott vele ki be járt a szájában közben nyelvével izgatta a péniszemet, ami egyre inkább feszült. Ági rám pillantott, leste, hogy milyen kéjes állapotban vagyok és ezzel csak tüzet adtam neki. Az egyik kezével  puncija felé vette az irányt a nadrágját észrevétlenül ledobta és már csak a kis piros tanga bugyi ékeskedett rajta. Félre húzta és duzzadó szeméremajkai közé nyúlt. Felsóhajtott és már láttam, hogy nem sok hiányzik neki. Felállítottam és most én döntöttem a gyerekbútornak. A nagyra duzzadt nunija felé vettem az irányt és a nyelvemmel mélyen elmerültem benne. Megrándult a lány a mámortól és hátamba markolt amit én már nagyon vártam. Lassan de finoman feltoltam a pelenkázóra ahol már a nedvességtől könnyen elém csúszott. Két lábát a vállamra fektettem és csorgadozó puncija felé vettem az irányt… Olyan könnyen ment, ahogy hozzábújtam már bent is voltam. Tövig hasítottam a már teljesen szétázott punciban. Finoman ki-be jártam a csodaszép barlangban. Ereztem, hogy egyre inkább élvezzük, Ági kezemet a mellére helyezte hogy további élvezetben legyen része ő meg a fenekembe markolt bele. Egyre hevesebben ziháltunk és a szekrény is ütemesen velünk járt.

A lány egyszer csak megrándult a farkam lüktetése alatt és egy nagyot visított…elment. Rám nézett és érezte hogy én még bent mozgok. Kivette a farkam a tocsogó punciból. Megfordult és a szekrénynek támaszkodva pucsitott felém, jelezve hogy még folytassuk. Szétfeszítette a popsiját és elém tárta lehetőséget a folytatásra. Nem voltam rest és újra megtoltam a lány punciját. Nagyon szerettem igy dolgozni rajta, mivel kemény popóját markolászhattam. Újra neki durrantottam a farkam és a harmadik húzás után visszalökött, érezte, hogy nekem sincs tovább, felsikított és abban a pillanatban elmentem, így egyszerre élveztünk el. Még pár percig álltunk egybeolvadva, majd szépen lassan felöltözve visszaindultunk, de ebédelni már nem jutottunk el.

-HAM-

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel