Címlap SzexSztori Hárman párban - Két nő, egy férfi: szexeset...
Figyelem, felnőtt tartalom!

Hárman párban - Két nő, egy férfi: szexeset...

Egy üveg finom vörös bor, három ismerős egy asztalnál, kissé túlfűtött hangulat és a téma: erotika, szexualitás... A nevetések és fojtott hallgatások között mindenki tudta, hogy mire is megy ki a játék, amikor a barátnőm megszólalt.

-Még mindig imádom a melleidet- és a bort kortyolgatva mélyen a szemembe nézett.

-Azt elhiszem...- és inkább belekortyoltam én is a boromba, csak ne kelljen megszólalnom.

Üvegkoccanás hangja törte meg a feszült csendet, ahogy a barátnőm párja bort öntött a poharába. Közben feleségére nézett és fejével óvatosan biccentve felém noszogatta párját, aki értette a célzást. Félretette a poharat, felállt, odajött hozzám és a lábaimon átlépve, terpeszben az asztalnak dőlt. Egy vékony, fekete nadrág volt rajta, ami megmutatta finoman ívelt combjait és egy jóval nagyobb póló, ami valószínűleg a férjéé volt, de lezser esése végett szépen kidomborította formás melleit, amiket nem szorított el melltartóval. Melleim felé nyúlt, de idegességemben felpattantam és kiléptem oldalra, hogy letehessem a boros poharat. Zavartan néztem szemeit és próbáltam rájönni, hogy most vajon csak játszik kicsit a tűzzel, vagy komolyan gondol mindent. Elém lépett és mikor lehajtottam a fejemet, az állam alá csúsztatta egyik ujját és felemelte. Nem mertem a szemébe nézni, mert sosem volt még hasonlóban részem. Sokféle érzés kavargott bennem. Izgalom, félelem, szégyen, vágy és nem tudtam melyik is az erősebb.

Lehunyt szempilláim mögött kutattam magamban, hogy mit is kellene most tennem, amikor forró ajkai az enyémhez értek. Beleremegtem az érzésbe, mert pontosan tudta, hogy is kell engem megcsókolni...hisz mindent tudott rólam. Nyelvével végigsimogatta felső ajkamat, majd óvatosan beszívta és megharapta az alsót. Játszott a nyelvével és az ajkaimmal, míg meg nem nyíltak előtte. Az államat tartó ujja óvatosan vándorolt lefelé a nyakamon, majd a mellkasomon megállapodott a két mellem között. A háttérből motoszkálás zaja szűrődött. Felnéztem és a párja ült le mögénk a székre, félig kifordulva az asztaltól. Csak nézte amit csinálunk és közben kortyolgatta a bort. Kezével az asztal felé intett. Ránéztem a barátnőmre és mosolyából ítélve tudta mit akar a párja a nélkül is, hogy hátranézett volna és látja a mozdulatokat.

Letolta a nadrágját, kilépett a ruhadarabból és karjait a nyakam köré fonta. Kezeimet a feneke alá csúsztatva megemeltem és pár lépést téve vele az asztalra ültettem. Egy mozdulattal levette a pólóját és már nyúlt is az enyém felé, de az összes izmom megfeszült az idegesség és szégyenlősség egyvelegétől. Soha nem érintette még nő a testemet és főleg nem a férje előtt. Gyengéden elmosolyodott, mert nagyon jól tudta mi játszódik le bennem, mi a zavarom oka. Évek óta ismert. Pólón keresztül simogatta a melleimet, közben másik kezével hátranyúlva kioldotta a fonatban lévő hajamat. Felemeltem kezemet és mellei közé helyeztem tenyeremet. Éreztem, ahogy egyre hevesebben ver a szíve. Óvatosan haladtam lefelé a hasára, majd vissza és végül bal vállán megnyugodott a kezem. Középső ujjamat végigfuttattam kulcscsontján és lejjebb haladtam melle felé. Feszült a vágytól. Kezeit maga mögé téve megtámaszkodott az asztalon és felkínálta magát.

Ráhajoltam mellkasára és lágy csókokkal halmoztam el felsőtestét. Bal mellét kezemben tartva, jobb mellét cirógattam nyelvemmel. Egyre kisebb és kisebb köröket leírva eljutottam mellbimbójáig, Remegett a teste, ahogy nyelvemmel játszottam, néha-néha megszívtam, megharaptam a bimbóját. Kezeim combjaira és fenekére vándoroltak. Kijjebb húztam az asztalon, felsőtestét hátranyomtam, és elé térdeltem. Egyik lábát férjének térdére raktam, másikat pedig a vállamra emeltem. Combjának belső felét nyalogattam, csókolgattam. Ujjaimmal végigsimítottam szeméremdombját majd tenyeremet nőiességére helyeztem. Lüktetett és forró volt. Elvettem kezemet és nyelvem hegyével lentről felfelé éppen csak érintve végig nyaltam és megállapodtam csiklójánál. Apró pille csókokkal halmoztam el, közben ujjammal szeméremajkait simogattam.

Megnyílt előttem, mint egy rózsa. Megnyálaztam ujjaimat és míg nyelvemmel a csiklóját és az alatta lévő érzékeny területet dédelgettem, ujjaimmal hüvelyének bejáratán köröztem. Mikor ajkaimat csiklójára tapasztva picit megszívtam, csípőjét felém mozdítva ujjaimat magába parancsolta. Forrósága szinte égette ujjaimat ahogy rászorított. Apró mozdulatokkal haladtam beljebb és beljebb. Fejemet elhúzva ágyékától néztem nedvességtől csillogó nőiességét, majd pillantásom a férjére siklott, aki eddigre meztelen ült a széken és férfiasságát simogatta. Kérdőn néztem barátnőmre, aki egy fejbiccentéssel jelezte, hogy csak rajta, ne fogjam magam vissza. Hátat fordítottam barátnőmnek és az előttem álló párjára koncentráltam, aki enyhe terpeszben a fejem fölött a feleségére hajolt és tovább kényeztette.

Félve érintettem meg és remegve kezdtem neki egy olyan játéknak, amit mindig is élvezettel műveltem. Barátnőm lágyékától nedves ajkaimmal csókoltam meg férfiasságát és vártam, de nem mozdult. Ujjaimat végigfuttattam teljes hosszán, heréit masszíroztam, közben nyelvemmel makkját nyalogattam. Ajkaim közé engedve éreztem, hogy megremeg a teste és hallottam, ahogy az asztal megmozdul a padlón. Aprókat mozdulva engedtem egyre beljebb az ajkaim között, majd vissza ki. Két ujjammal farka tövét masszíroztam, másik kezemmel pedig saját már nedvesen lüktető lágyékomat vettem célba. Duzzadt a csiklóm a vágytól ahogy magamat érintettem. Megérezvén ajkaim szorítását lassú tempóban mozogni kezdett a számban, majd kivette farkát ajkaim közül.

Barátnőm leszállt, majd az egyik lábát felhúzva az asztalra hasalt. Ismét felé fordulva kicsit becsusszantam az asztal alá és hátratámaszkodva a kezeimre csiklóját vettem célba nyelvemmel, míg férje ütemesen dugni kezdte hüvelyét. Ujjaimmal gyakorlottan masszíroztam magamat, egyre inkább a gyönyör felé hajszolva testemet. Barátnőmön is hallottam, hogy közel jár, és szinte egyszerre élveztünk el. Férje elé térdelve felváltva szoptunk. Ő tapasztaltan és rutinosan, én kissé félénken, de érzékien. Kis idő elteltével párja mellére folyatva értékes cseppjeit élvezett el, amit én készségesen lenyalogattam onnan. Felsegítve minket a fürdő felé terelt minket, de én kitérvén a lehetőség elől, rájuk bíztam a teljes kielégülés megoldását és inkább kimentem elszívni fél doboz cigit a teraszra, hogy lenyugtassam kissé zavaros gondolataimat.

-AnnoyedWitch-

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel