Címlap SzexSztori Szex a szauna félhomályában
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szex a szauna félhomályában

Hazaértem munkából.....végre....jól esik a nyugalom a csend.... de valami még sincs rendben.... túlteng bennem a feszültség....nincs mit tenni, indulás. Bementem a szobámba, felkaptam a sporttáskát és irány a sportpálya. Pontosabban a konditerem, ahol egy szép, masszív boxzsák várja, hogy kicsit kezelésbe vegyem.....2 óra múlva már izzadtan és kellemesen kifáradva pihegtem a zsák mellett. Igazán jól esett. És most jöhet az este megkoronázása.

Szapora léptekkel igyekeztem a szauna felé, csavartam le a fáslit a kezeimről, mikor nekiütköztem valakinek. Sűrű bocsánatkérések közepette felnéztem és elállt a szavam. Ott állt velem szemben az a férfi, aki olyan tüzet tudott gyújtani a testemben, ami még a lelkemet is felperzselte.

-Hova-hova?-Kérdezte kaján mosollyal.

-Csak a szaunába egy kis levezetés gyanánt.

-Megint a zsákot szeretgetted meg helyettem?

-Nem voltál ott, hogy veled vezessem le a feszültségemet.

-Ezzel kiléptem oldalra és tovább folytattam az utamat, de belül tomboltam. Kívántam mindennél jobban. A szaunában kellemes félhomály uralkodott és finoman átjárta a helységet a menta és a pácolt fa illata. Több szinten voltak elhelyezve fa ülő és fekvő alkalmatosságok. Én egy magasan lévő fekvőhelyet vettem célba és élvezettel nyúltam el rajta. A testemet takaró törölközőt lehúztam és csak rádobtam a fenekemre.

Éppen kezdtem volna elpilledni, mikor hallottam, hogy nyílik az ajtó. Felnéztem és minden kétséget kizáróan tudtam, hogy ki jött be a szobába, de örültem a sűrű gőztakarónak, mert én még láthatatlan maradtam egy kis időre. Magamra csavartam a törölközőt és az ajtó felé vettem az irányt. Lenyomtam a kilincset és semmi....bezárta... meg sem kellett fordulnom és éreztem a jelenlétét. A következő pillanatban már az ajtónak préselődve érezhettem a leheletét a nyakamban.

-Most akkor engem fogsz megszeretgetni és velem vezeted le a feszültségedet. Hidd el..jobb vagyok, mint egy zsák.- és a hajamba markolva hátrafeszítette a fejemet és letépte a törölközőt.

-Nem tudtam eldönteni, hogy akarok e ellenkezni, vagy sem. Minden porcikám kívánta ezt a férfit, de az agyam ellenkezett. A következő pillanatban már tudtam a választ.

-Megfeszített nyakamat csókolta és lágyan harapdálta, közben másik kezével lüktető lágyékomat vette célba hátulról. Ahogy a megnyálazott ujjaival szétnyitotta a szeméremajkaimat, belenyomtam fenekemet az ágyékába. Halkan sóhajtott és éreztem ahogy megremeg és gyengül a szorítása. Kihasználva az alkalmat hátralöktem magamtól és megfordultam, de a következő pillanatban már húztam is vissza és ajkaimmal remegő ajkait vettem célba. Vadul csókolt, közben a melleimet markolta. Elszakítottam magam és térdre ereszkedve hódoltam a gyönyörnek, amit egy a számban lüktető farok tud okozni nekem. Élvezettel nyaltam végig teljes hosszát, közben combjai belső felén végighúztam ujjaimat. Enyhe terpeszbe ereszkedett és nekitámaszkodott az ajtónak. Ahogy a makkját cirógattam nyelvemmel, hirtelen mozdulattal benyomult a számba. Rosszalló véleményemet jelezvén rácsaptam a fenekére. Felmordult, de hagyta magát kényeztetni. Mutató ujjaimmal gyengéden simogattam farkának oldalát, közben apró csókokat leheltem makkja hegyére.

-Megjelent az első mámorcsepp. Nyelvem hegyével lenyaltam, majd teljes hosszában bekaptam a farkát. Az egész teste beleremegett az élvezetbe, de nem mozdult. Ütemes tempóval szopogattam a makkját, majd lassúbb tempóra váltva engedtem egyre mélyebbre és mélyebbre a torkomban. Közben heréit cirógattam, fenekét ingereltem. Megremegtek a térdei, így tudtam, lassítanom kell, különben vége a játékomnak. Lágy csókokat leheltem combtövére és haladtam felfelé a hasára. Köldöke alatti finom húsos részt óvatosan megharapva ingereltem, hogy kicsit elterelődjön a figyelme az élvezetről, közben körmeimmel óvatosan végigszántottam az oldalát. Hajamat elkapva hátrahúzta a fejemet és letérdelt velem szemben széles terpeszben. Fejemet letolva ösztökélt, hogy szopjam tovább a farkát, másik kezével pedig a hátamon simított végig egészen a fenekemig. Mint egy kiéhezett kiscica, olyan mohón szoptam. Egyik kezemmel combján támaszkodtam, másik kezem pedig ismét a fenekét vette célba. Körkörös mozdulatokkal lazítva az izomzatot bebocsájtást nyertem és óvatosan haladva kutattam a legérzékenyebb pontját. Amint megtaláltam, éreztem hogy minden porcikája pattanásig feszült. Pár óvatos mozdulat után hörögve lövellte értékes nedvét a számba, amit alig győztem nyelni. Gyengéd mozdulatokkal nyalogattam tisztára ernyedő farkát, majd felegyenesedtem. Láttam a szemében a dühöt, hogy milyen gyorsan kikészítettem. De tudtam, hogy én sem maradok érintetlen. Térdelve kicsusszantam oldalra, lefeküdtem és enyhe terpeszben vártam a folytatást. Megnyálaztam két ujjamat és a csiklómat dédelgettem, morzsolgattam. Betérdelt a lábaim közé és teljesen szétfeszítette őket. Melleimet és a csípőmet markolva élvezte a látványt, ahogy magammal játszok. Két ujjával a hüvelyem bejáratát, egy ujjával a fenekemet lazította, felkészítve a befogadásra. Lehajolva, nyelvével arrébb tessékelte az ujjaimat hogy ő játszadozhasson egy kicsit. Nyelve hegyével cirógatott, hosszú, zongorista ujjaival pedig egyre beljebb és beljebb furakodott hüvelyemben, hogy megtalálja a pontot, amivel az egész testemet lángba borítja. Kezeimmel haját markoltam és ívbe feszült testemet próbáltam nyugtatni, hogy még ne érjen el a kéj. Gyakorlott mozdulatokkal játszott rajtam, ismerte minden rezdülésemet, tudta hova és milyen erősséggel kell nyúlni, hogy az önkontrollomat legyőzze. Remegett mindenem és zihálva kapkodtam a levegőt, ahogy kezdett átlépni egy határt, ahonnan nincs visszaút. Hajánál fogva elemeltem a fejét és megfordulva felkínáltam neki a fenekemet.

-Nyelvével benyálazva kicsit játszadozott, majd egy mozdulattal magamban érezhettem a farkát. Feszített a fájdalom és a kéj egyvelege. Hátamra támaszkodva lenyomott egy kezével, másik kezével a csípőmet markolva tartott sakkban, hogy ne tudjak elmozdulni. Óvatos, de határozott mozdulatokkal hajszolta az élvezetét és haladt egyre mélyebbre. Enyhe nyomással teljesen lenyomta a csípőmet is a földre, lábaival összezárta a combjaimat és előre hajolva csókolgatta, harapdálta a vállaimat, hátamat. Egyre ütemesebben mozgatta csípőjét és én tehetetlenül tűrtem és élveztem a vadságát. Ahogy közeledett a gyönyöre, úgy lett vadabb és vadabb. Felegyenesedett, hátrafeszítette a kezeimet és azoknál fogva húzott magára minden egyes lökésénél. Pár pillanat múlva éreztem a remegését és forróságát a testemben.

-Fordulj meg, de most rögtön!- szólt rám erélyesen és én természetesen engedelmeskedtem.

-Térdeivel teljesen szétfeszítette combjaimat és 2 ujját máris a hüvelyemben érezhettem. Erőteljesen, vadul ujjazott, közben melleimet markolta, harapdálta. Olyan erővel esett nekem, hogy az már fájt és felszisszentem. Ekkor visszafogta az erejét és lejjebb csúszott. Nyelvének játéka az őrületbe kergetett. Sose fejezte be...mindig megállt a kellő időben, mielőtt még elpattant volna a húr. Játszott velem, élvezte, hogy azt tehet amit akar. Mikor már nem bírtam tovább, ráfogtam a fejére és lenyomtam.

-Folytasd....ne hagyd abba!!!

-Megtette....olyan hévvel tört rám az orgazmus, hogy a könnyem is kicsordult az élvezettől és egy halk sikollyal visszazuhant a lelkem a testembe. Mindenem égett és lüktetett, a külvilág homályosan  pislogott a szemeim előtt. Apró csókokkal elhalmozva ébresztett rá a valóságra. Fel kell kelni és menni kell. Jól fog esni a hűvös zuhany ez a túlfűtött szaunázás után.

-AnnoyedWitch-

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel