Címlap SzexSztori Nem szabadulhatok - Kiszolgáltatva, szexre éhezve...
Figyelem, felnőtt tartalom!

Nem szabadulhatok - Kiszolgáltatva, szexre éhezve...

Nem szabadulhatok a gondolattól, hogy rövidesen jön valaki, és kihasználja kiszolgáltatottságomat! Itt fekszem hanyatt, behajlított lábaim hozzákötve az ágy lábához oly módon, hogy mozdulni sem tudok. Kezeim szintén megkötözve a hátam mögött. Mivel teljesen csupasz vagyok, a farkam - talán a hidegtől, talán az izgalom hatására - félig már áll. Mivel a fejemre valaki egy kendőt dobott, miután kikötöztek, ezért nem látom, hogy mi történik körülöttem. Csak azt hallom, hogy valaki bejött és szöszmötöl a lábamnál.

Aztán egyszer csak lerántják a kendőt a fejemről. Én kicsit hunyorgok a hirtelen jött erős fénytől, de szemem viszonylag hamar hozzászokik. Három nőt látok magam körül, akik mindannyian arcmaszkot viselnek, de ezen kívül semmit. Az egyik barna hajú és alacsony, amennyire látom intimszőrzetét természetesen hordja, mellei kerekek, közepes méretűek (a fenekét sajnos nem látom). A másik nő magas és szőke, csupasz puncival (úgyhogy akár festett szőke is lehet), mellei kicsik, bimbói kemények. A harmadik kissé a háttérbe húzódva áll, őt nem látom igazán, csak sejtéseim vannak arról, hogy talán Ő is szőke, viszont a melleit határozottan jól látom, mert hatalmasak, ráadásul épp kéjesen kenegeti őket valamivel.

A barna nő közelebb lép hozzám, határozott mozdulattal megfogja a heréimet, morzsolgatja a tenyerében, majd megrántja őket úgy, hogy az már majdnem fáj. Ettől a rövid belépőtől mindjárt a faszom is vigyázba vágta magát. (Valószínűleg ez volt a cél...) Ekkor odalépett a kis mellű szőke, és erősen síkosított kezével megmarkolta a répámat, majd minden átmenet nélkül, eszméletlen sebességgel verni kezdte, miközben a heréim még mindik a barna markában voltak. Ez így ment kb. egy percig, majd - mintha összebeszéltek volna - egyszerre engedtek el mindketten. Ekkor lépett oda hozzánk a nagymellű szőke, és fölém hajolva, lassú mozdulatokkal beigazította a faszom a mellei közötti nem csekély árokba, és hol az egyik, hol a másik mellét felemelve izgatni kezdett. Ezt látni akartam, ezért felemeltem a fejem, de valaki a hajamnál foga hátra rántotta fejem, vissza az ágyra. Ezt követően csak annyit láttam, hogy a barna csaj átlendíti egyik lábát a fejem felett, kicsit helyezkedik, majd formás tomporát az arcomra illesztve lassú körzésbe kezd a csípőjével. Erre én önkéntelenül kidugtam a nyelvem, majd a csípőkörzéssel egy ritmusra nyalni kezdtem Őt. Finom volt, bár éreztem, hogy valaki rendesen megkúrta nemrég, mert kissé spermaízű volt a pinája. Eközben a két mell gazdája egyre gyorsabb tempóra váltott, és gyakorlatilag mellbe kúratta magát velem. Az, hogy számára mi volt ebben az élvezet, nem tudom, azonban hangos sóhajok közepette valószínűleg elélvezett, így én sem akartam adósa maradni, összegeciztem a melleit rendesen, amitől Ő mégjobban sóhajtozott, majd a maradék gecit leszopva megtisztította a farkamat. Közben persze én még mindig a barna hajú lány picsáját nyalva fuldokoltam a nem kevés pinalé áradatában, ami nyelvtehetségemet kísérte, de a csúcsra nem sikerült (még) eljuttatnom.

Mivel Ő látta, amit én nem, hogy nagymellű barátéja már végzett velem, így ráhajolt a kókadt faszomra, és szépen lassan nyalogatva, szopogatva a makkomat próbált életet lehelni belé. Ettől én egyre intenzívebben kezdtem nyalni Őt, aminek meg is lett a hatása: spriccelve élvezte tele a számat. Vonaglott, riszálta magát, hátranyúlva megmarkolta a hajam, és úgy húzta az arcomat bele a seggébe. Én pedig nyaltam, döfködtem a nyelvemmel, ahol értem.

Miután lenyugodott kissé leszállt rólam, de a farkamat egy pillanatra sem engedte ki a szájából. Ekkor azonban a magas szőke lány hirtelen megcsavarta az egyik mellbimbóját, amitől a másik önkéntelenül felsikoltott, kiengedve szájából a már éppen éledező férfiasságomat. Több sem kellett a szöszinek, jókorát köpött a tenyerébe, és magához ragadta a "kezdeményezést". Most azonban lassan kezdte a faszverést (mintha csak magamnak csináltam volna), és bár olyan közel hajolt a makkomhoz, hogy éreztem a lehelletét rajta, nem kapta be, csak szuszogott, sóhajtozott, beszélt hozzá (!), miközben lassan masszírozta életre. Éreztem, hogy egyre keményebb vagyok, de amikor már épp közeledtem volna a csúcsponthoz, mindig csípett, harapott, karmolt rajtam egyet, amitől elmúlt a késztetés a kilövésre. Nem tudom mennyi idő telt el így, de egyre inkább feszültek a golyóim, a lány viszont értette a dolgát: nem engedett elélvezni. Volt, hogy csak az mentette meg az arcon spricceléstől, hogy iszonyatos erővel elszorította a makkom alatt. Azt tudtam, hogy a nagymellű csaj a mellbekúrásra gerjed, azt is, hogy a barna lány gejzírként spriccel, amikor élvez, arra aznban még nem jöttem rá, mi a specialitása a vékony szőkének. Nem kellett azonban sokat töprengenem rajta, mert Ő is felpattant az ágyra - hogy kinyalassa a pináját, gondoltam - és átdobta hosszú lábát a fejem felett, de amikor nyalni a akartam az egyébként gyönyörű rózsaszín pináját, folyton azt vettem észre, hogy nem érem el... Mindig a segglukát nyalom! Ami persze a kényeztetés hatására egyre jobban kitágult, ellazult. Ezt a folyamatott segítendő Ő is hátranyúlt, és két hüvelykujját feldugva tágítani kezdte saját magát. Én sem voltam rest, egyre mélyebben toltam a nyelvem a rozetták közé, de ez a gyönyör nem tartott soká, mert egyszer csak lejjebb csúszott, majd kezébe véve egy falkon síkosítót a másik tenyerébe nyomott egy adagot belőle. Ezt az adagot szétkente a két tenyere között, majd egyik kezével a segglukát, a másikkal a faszomat tette sikamlóssá. Ebből már kitatláltam, hogy mi következik és nem is tévedtem: még két mozdulattal egészen a farkamig araszolt, majd úgy, hogy én is mindent jól lássak, beigazította a faszom a seggnyílásába, és egy mozdulattal beleült. Kissé megijedtem, hogy kárt okozok benne, de nem volt mitől tartanom. Látszott, hogy nem először csinál ilyet. Amint tövig benne voltam, eszeveszett vágtába kezdett és sajnos az előzmények hatására, valamint a szűk bejáratnak köszönhetően nem bírtam tovább, 25-30 ütem után felhördültem, majd telelőttem a seggét minden gecivel ami még bennem maradt.

Erre vártak csak a többiek! Még ki sem húztam teljesen kifacsart férfiasságomat a lány fenekéből, a másik két csaj már ott is szuszogott a farkam körül. Azt hittem, hogy le akarják takarítani a "maradékot", de tévednem kellett: barátnőjük seggéből kifolyó gecimre pályáztak mindketten. Versenyt nyaltak minden csepp ondóért, amitől a kinyalt fenék tulajdonosa hangosan elélvezett.

Mivel ők is tudták, amit én testközelből tapasztaltam, hogy egyenlőre nem hogy élvezést, de még egy tisztességes merevedést sem tudtam produkálni, így egymással kezdtek el foglalkozni. Előkerült két felcsatolható, vibrátoros szerszám, amit az imént seggbekúrt lány és barna hajú barátnője szereltek magukra. A nagymellű szőke négykézlábra ereszkedett, a barna lány mögéje került, beillesztette a műbárnert barátnője pinájába és tolni kezdte neki, mint egy pasi. A magas szőke se váratott magára sokáig: a barna lányt ölelte át hátulról, megmarkolva a melleit a bimbókat kezdte csavargatni. A barna csajszi ettől még jobban tolta ez előtte pucsító szőkének, aki ennek következtében egyre mélyebbeket sóhajtott. Erre a másik szöszi a barna lánynak seggébe illesztette, és finoman benyomta a műbrokit, és lassan Ő is útnak indította a "vonat" ráeső "szerelvényét". Így szórakoztatták egymást - és persze engem is - "megkínzóim": a magas szőke tolta seggbe a barna lányt, miközben a bimbóit morzsolgatta, a csöcsös szőke meg egyre vadabbul tolta hátra formás picsáját, bele a barna által viselt műbránerbe. Tudtam, hogy ez nem maradhat így sokáig, és ne mis tévedtem. Egy-két perc vonatozás után a csöcsös lány egyre jobban zihálni kezdett, majd egy dobhártya repesztő sikollyal kísérve lerántotta magát a vibriről vadult maszírozni kedte a csiklóját, miközben láthatóan fergetegeset élvezett.

Ezzel azonban nem volt vége az orgazmus áradatnak! A barna lány szintén nem volt ellensége az anális élvezeteknek, így a hátulról érkező kitartó döfködés hatására lassan, meg-megremegve orbitálisat élvezett. Eközben a nagymellű csajszi sem volt rest: a felcsatolható dildó pántja mellett benyúlva először két ujjal, majd hárommal, végül az egész öklével szó szerint baszni kezdte a vékonyabb testalkatú társát, akibe nem is tudom hogyan fért el ennyi testrész... De elfért, és ez a lényeg, mert szinte egyszerre élvezett el az általa seggbedugott lánnyal.

Amikor már azt hittem, hogy mindennek vége, akkor jött a legjava. A három lány körbeállta a farkamat, és mindhárman egyszerre nyalni, szopni kezdték, mindenki ahol érte. Időnként előfordult az is, hogy nagy igyekezetükben egymás nyelvét, száját, arcát nyalták, de ez láthatólag senkit nem zavart különösebben.

Mivel én azonban nem vagyok az a "hatlövetű" típus, nehéz meló volt felállítaniuk a bránert.Amikor meg végre sikerült, olyan hosszan kellett szopniuk (ezt már felváltva csinálták), hogy azt hittem, mindháromnak ki fog akadni az álkapcsa. De nem! Végül éreztem, hogy közeledek a végkifejlethez, amit egyértelmű jelzésekkel adtam tudtukra. Ezért a nagy mellű csajszi odatérdelt elém, a másik kettő pedig a herehúzogatós, faszverős koreográfiával ráverték a faszom a harmadik lány hatalmas melleire. Ezt követően pedig teljesen kifacsarva figyelhettem végig, ahogyan két (gecifakasztó) lány lenyalja a gyönyörű csöcsökről a spermám, majd társuk szájába csorgatják kéjesen a végterméket. Majd ezzel játszottak is egy darabig. Végül a nyállal kevert anyagot a barna csajszi dús pinaszőrére engedték, aki szétkente rajta, és amit tudott, feljuttatott kezével a pinájába is.

Amikor a barna hajú lány végzett a maszturbálással, visszadobták a kendőt a fejemre, és otthagytak.

-Dave Crazytail-

Még több ilyen és ehhez hasonló sztorira vágysz? Regisztrálj oldalunkon és a SzexSztori rovaton belül további  pikáns élménybeszámolókat olvashatsz!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel