Címlap SzexSztori Tűrtem, hogy játsszon velem (18+) - Ti írtátok!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Tűrtem, hogy játsszon velem (18+) - Ti írtátok!

Nem tudtam eldönteni, hogy álmodom, vagy félálomban vagyok és a külső valóságot érzékelem már gyengén. Kinyitottam a szemem és mintha egy fekete anyag homályosította volna el a látásomat. Mikor teljesen kitisztult a fejem, rájöttem, hogy tényleg selyem az, mi takarja szememet.

-Ne vedd le...- suttogta a fülembe, s csuklóimra is egyenként egy-egy selyemsálat hurkolt, melyek végét az ágy rácsán rögzített.- Bármikor kioldhatod a kezed, ha már úgy érzed nem bírod.

Teljesen az érzékeimre voltam utalva. Éreztem, hogy szaporább lett a pulzusom és az egész testemet átjárta a bizsergés, vágy, kéj és félelem elegye. Ki vagyok szolgáltatva neki.

Homlokon, majd szájon csókolt. Ujjai lassú kutatásba kezdtek a testemen. Lágyan érintett, szinte mint egy pihe, mintha csak a szél simogatná bőrömet. Nyakam hajlatáról a vállaim felé és lejjebb siklottak ujjai. Hosszasan elidőzött a mellemen, egyre kisebb köröket leírva rajta. Mellbimbóm feszült a vágytól és ezt még tovább korbácsolta ajkainak forró érintése. Becézte, szívogatta, nyelvének játéka mellbimbómmal halk sóhajt szakított fel torkomból. Remegett a testem. Már most minden porcikám azt kívánta, hogy tegyen a magáévá, de jól tudtam, hogy arra még sokat kell várnom. Szinte égette a bőrömet ajka, ahogy haladt lefelé a testemen. Ösztönösen nyitottam szét térdeimet, szabad utat engedve forrón lüktető ágyékom felé. De nem kapkodta el. Nyelve hegyével éppen csak hozzám ért és ha közeledni próbáltam, elhúzta magát. Türelmesnek kellett lennem, de nagyon nehéz volt. Mint egy kirobbanni készülő vulkán, úgy lüktetett a hüvelyem.

Két ujjával szétválasztotta szeméremajkaimat és lentről felfelé haladva apró köröket leírva jutott el nyelve a csiklómig. Szinte görcsösen szorítottam a selymet, mi béklyóban tartott, ahogy a testemet kínozta a be nem teljesült gyönyör. Gyötrően gyengéd volt. Nem adta meg a testemnek, amit kívánt. Minden izmom pattanásig feszült, de az utolsó pillanatban mindig visszakozott.

Hirtelen kicsusszant lábaim közül és egy pillanat múlva melleim között érezhettem merev péniszét. Nem sok kellett és már hallottam is ziháló hangját. Saját magát is az őrületbe kergette, nem csak engem. Ujjaival apránként számba adagolta nedvét, amit én nagy örömmel lenyalogattam.  Miután végzett,ismét térdeim közé térdelt. Már reménykedtem, hogy megkapom, amit minden porcikám kíván, de nem.

-Ohh nem. Addig nem, míg nem könyörögsz.- és ismét kínzó játékba kezdett nyelvével és ujjaival.

Sosem hatolt elég mélyre. Mindig csak a felszínt simogatta, sem kialudni, sem fellángolni nem hagyta a tüzet. Ismerte már testem minden rezzenését, tudta, mikor kell megálljt parancsolnia. Amint meghallotta kapkodó légzésemet, lassított nyelvének játékán, amint megérezte szorításomat, kijjebb húzta ujjait. Nem bírtam tovább.

-Kérlek...kérlek...könyörgöm...hagyj elmenni...

Könyörgésem célt ért és szinte felfalt a szájával. 3 ujját éreztem magamban egy pillanat alatt, egyik kezével térdemet kellett fognia, mert a gyönyör húzta össze testemet és feszítette izmaimat. Szinte elájultam, mikor felrobban a testemben minden és a távolból hallottam, ahogy körmeimmel felhasítottam a selymet. Egy hang nem jött ki a torkomon, szám teljesen kiszáradt és csak pihegtem. Kioldotta a kezemet és segített felülni. Egy pohár finoman hűsítő vizet tartott a számhoz és megitatott. Letette a poharat és már nyomott is vissza az ágyra. Fejemet a két lába közé véve az ágyra térdelt és felkínálta a lehetőséget kedvenc játékomra, amivel én természetesen éltem is. Úgy szoptam a farkát, hogy kis idő múlva már el akarta magát húzni, mert vészesen közel került a határvonalhoz, amin túl már nem tudja magát visszatartani. De én nem engedtem neki. Fenekét megfogva visszahúztam a számba és igaz lassítva a tempón, de folytattam. Én magam sem tudom rá a magyarázatot, hogy miért, de felettébb imádok szopni.

Végül erősebbnek bizonyult nálam és kitépte magát kezeim közül. Egy mozdulattal a hasamra fordított és már fel is húzta a csípőmet. Fel akartam támaszkodni, de nem hagyta. Vállaimnál fogva visszanyomott és két csuklómat a hátam mögött összefogta. Egy mozdulattal magamban éreztem és kezeimnél fogva feszített magára minden egyes lökésnél. Vad és erőteljes mozdulatai a gyengédségnek az utolsó emlékét is kiszorították testemből. Tudja nagyon jól, hogy szeretem, ha keményen megkefél és ez neki sincs ellenére. Ujjával közben fenekemet izgatta, majd kivette hüvelyemből a farkát és már benne is volt. Nagyon közel volt már és pár erőteljes szorítással el is érte a beteljesülést.

Időt nem pazarolva egy mozdulattal a hátamra fektetett és ismét 3 ujját éreztem magamban. Ujjaimnak szabad utat hagyva csókolgatta, harapdálta combom belső felét, én pedig gyakorlott mozdulatokkal masszíroztam csiklómat. Gyorsan jött a gyönyör, de annál jobb volt.

Kis pihenő után kimentem lezuhanyozni és visszabújtam mellé az ágyba. Befészkeltem magam a karjai közé és álomba szenderültem, ahogy a hajammal játszott.

-AnnoyedWitch-

A történet első résztét ITT olvashatjátok!
Még több ilyen és ehhez hasonló sztorira vágysz? Regisztrálj oldalunkon és a SzexSztori rovaton belül további  pikáns élménybeszámolókat olvashatsz!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel