Címlap SzexSztori Hármas szexkaland - A károkat meg kell fizetni...
Figyelem, felnőtt tartalom!

Hármas szexkaland - A károkat meg kell fizetni...

„Ujjaival befurakodott a bugyi mögé és már bennem is volt. Két ujjával kereste a legérzékenyebb területemet, közben a nyelvével és ajkaival cirógatott. Hajánál fogva húztam magamra, hogy ne szerénykedjen. Essen nekem, használjon ki, azt akarom, hogy vegyen el mindent, ami csak kell neki.” - SzexSztori egy olvasónk tollából.

Édesanyám megkért, hogy útközben a tanyára ugorjak be a tápos fiúkhoz, mert elfogyott a csirke gyógyszeres táp. Örömmel tettem eleget kérésének, mert volt ott egy férfi, aki már egy ideje piszkálta a fantáziámat szexuálisan. Szőkésbarna haj, zöldeskék szemek, nem egy kigyúrt típus, mert azokat sosem szerettem, de volt rajta izom.

Már amikor zártam le a biciklimet éreztem valamit legbelül... valami megfoghatatlan izgalom lett úrrá rajtam. Ahogy beléptem a raktárhelyiségbe észrevettem, hogy nincs ott senki. Átnéztem az utca túloldalán lévő kocsmának a teraszára, hátha ott hűsölnek a fiúk, de ott se voltak.

Nincs mit tenni...várok.

Miközben járkáltam a tápos zsákok között, ajtócsapódás zavarta meg a nyári csendet. Hátranéztem és éppen a szépfiú zárta be a bejárati ajtót.

-Én nem vagyok a leltárban, engem ne zárj be.- szóltam neki oda mosolyogva.

-Ah..szóval tiéd a bicikli odakint.- nézett rám meglepődve.

-Igen. Csirke gyógyszeres tápot szeretnék majd vinni.

-Majd? Sokáig szeretnél itt lenni?- kérdezte kaján mosollyal az arcán és közben egyre közelebb sétált.

-Mármint úgy értettem, hogyha ráérsz és befejezted amit elkezdtél.- válaszoltam zavarodottan

-Még el sem kezdtem- és egy mozdulattal a zsákoknak szorított.- Hallom tetszenek a szemeim. Azt csiripelték a madarak, hogy odavagy a kékeszöld szemekért.

-Tény, hogy mindig is elgyengültem a szép férfi szemektől...- s közben próbáltam kicsusszanni a kezei közül. De esélyem sem volt.

-Tudod. Én meg az ilyen szép nagy keblek látványától gyengülök el. Vagyis inkább elkezd mozgolódni bennem a vadállat.

-Aham. Meg ahogy érzem más is mozgolódik.- Markoltam meg határozottan az ágyékát.

-Hmmm...te aztán gyorsan a lényegre térsz.

Mivel oldalra és előre nem volt menekülési lehetőségem, így megpróbáltam egy hirtelen mozdulattal lefelé távozni, de ez óvatlan lépés volt. A hajamban lévő hajtű felszakítottam az egyik papír zsákot és csak úgy ömlött kifelé a kukorica.

-Nos csillagom. Ezt pedig ki kell fizetni. Vagy így, vagy úgy - és már csatolta is ki az övét.

Nincs mit tenni. Tény, hogy kárt okoztam és ezt meg kell fizetnem. És úgyszólván, kedvemre is volt ez a fizetési lehetőség. Így elengedtem magam és hagytam, had dolgozzanak helyettem a vágyaim. Pár pillanat múlva meredező fallosza lüktetett a számban Nem kapkodtam el. Előbb csak a makkját izgattam. Simogattam az ajkaimmal, cirógattam a nyelvem hegyével, majd mindig egy kicsit beljebb és beljebb engedtem. Közben ujjaimmal a heréje tövét masszíroztam. Halk zihálása elárulta nekem, hogy nagyon is élvezi a játékomat, de én ennél többet akartam. Mindig is szerettem, ha a férfi irányít. Ha kénye- kedve szerint dugja meg a számat és közben a hajamnál fogva irányít. Így muszáj volt kicsit mozgásba hoznom a fenekét az egyik kezemmel, másikkal kiszabadítottam hajamat a csat fogságából. Rögtön vette a célzást és már varkocsba is tekerte öklén a hajamat és szép óvatosan dugta a számat. De gyorsan rájött, hogy velem bekeményíthet. Élvezettel kefélte a számat, közben melleimet masszírozta.

-Vedd le szépen a felsődet és a melltartódat. Had lássam azokat a hatalmas kebleket.

Így is tettem és közben legbelül reméltem, hogy nem csak nézegetni szeretné őket. Amint levettem a melltartómat, farkát kivettem a számból és a melleim felé irányítottam. Kéjes gyönyörrel rakta be a farkát a két halom közé és ütemesen dugni kezdte. Mivel nem volt kicsinek mondható a mérete, így még én is élvezkedhettem és közben nyalogathattam, szopogathattam a farka végét. Nem kellett sok és már a melleimen folyt a nedű. Elém térdelt és az ujjaival a számba kenegette, amit én készségesen le is nyeltem.

-Ülj fel szépen a zsákokra, és mutasd meg mennyire vagy már nedves.

Levettem a nadrágomat, felültem és lábaimat a vállainak támasztva átadtam magam a kényeztetésnek. Bugyin keresztül simogatott, nyalogatott. Felnyögtem, ahogy nyelvével az anyagon keresztül a csiklómhoz ért. Ujjaival befurakodott a bugyi mögé és már bennem is volt. 2 ujjával kereste a legérzékenyebb területemet, közben a nyelvével és ajkaival cirógatott. Hajánál fogva húztam magamra, hogy ne szerénykedjen. Essen nekem, használjon ki, azt akarom, hogy vegyen el mindent, ami csak kell neki. Megtörtént. Fél perc múlva már remegtem a gyönyörtől és ívbe feszült testemen játszott az élvezet.

Míg én pihegtem, ő teljesen megszabadult a ruháitól, majd lehúzott a zsákokról és elé térdeltetett.  Gyöngyöző farka ismét a számban volt, mikor zajt hallottam.

-Látom becserkészted a vadat. Beszállhatok én is?- kérdezte egy magas, barna férfi.

Rögtön felismertem, az egyik kollégája volt az, aki már régóta méregetett engem.

-Éppen törleszt a kis hölgy, mert megrongált egy zsákot. Biztos nem lesz ellenére, ha neked is jut a jóból.- majd kivette a számból a farkát és talpra segített.

A társa felült a zsákokra és a farkára irányította a fejemet, míg ő beférkőzött a combjaim közé és már magamban is érezhettem a méretét. Kicsit előre mozdultam, ahogy teljes mélységemben kitöltött és éreztem a makkja végét a méhemnél, de gyorsan hozzászoktam és kis idő múlva már a gyönyör hullámai jártak át, ahogy keményen dugta a puncimat. Közben a társa igen csak élvezte a helyzetet. Hol a számat, hol a melleimet dugta, majd miután a számba élvezett, lecsusszant a zsákokról, betérdelt a lábaim közé és  nyalni, szívni kezdte a csiklómat. A szőke kivette belőlem a farkát, de csak éppen annyi időre, hogy a társa belém tolta két ujját és már vissza is küzdötte magát a hüvelyembe. Megfeszültem az enyhe fájdalomtól, ahogy a két ujj és a farok külön-külön mozogtak bennem, de ezt is gyorsan megszoktam és nem kellett sok, hogy elélvezzek.

A barna lefeküdt a földre és magára húzott a szőke elém állt és szoptam a farkát, miközben mind a ketten élvezettel markolászták a melleimet. Pár pillanat múlva a szőke mögém lépett és már is a fenekemben éreztem a farkát. A lélegzetem is elállt a fájdalomtól, mert mind a ketten kellemes mérettel voltak megáldva. Lassan nyomult befelé, érezte a feszültséget a testemben. A barna közben a csiklómat masszírozta és a mellemet nyalogatta. Mind a ketten óvatosan mozogtak, míg meg nem érezték, hogy már nincs ellenállás bennem. Akkor a szőke elkapta a hajamat és hátra feszítve dugta a fenekemet, a barna megemelve a csípőmet mozgott bennem. Mozdulni nem tudtam a két vadkantól, akik használták a testemet. De nagyon is élveztem. Kéjes gyönyörrel töltött el a tudat, hogy úgy használnak, mint egy ribancnak.

A barna a számba csúsztatta 2 ujját és én szopogatni kezdtem, majd kivette nyálas ujjait és ismét a csiklómat masszírozta. Nem kellett sok és ismét elélveztem. Ekkor felálltak mind a ketten és felváltva szopatták velem a farkukat. Mind a ketten beleélveztek a számba és örömittas mosollyal konstatálták, hogy mind a kettőjük nedvét lenyelem.

Tisztára nyalogattam az ernyedt farkukat, majd felöltöztem és megbeszéltük, hogy ezt majd egy nyugodtabb helyen is megismételhetnénk, ahol több időnk lenne egymásra.

-AnnoyedWitch-
Még több ilyen és ehhez hasonló sztorira vágysz? Regisztrálj oldalunkon és a SzexSztori rovaton belül további  pikáns élménybeszámolókat olvashatsz!

Hozzászólások  

 
+1 #1 vadmálna 2012-10-05 13:06
Ha neked ez jó volt, egészságedre! :-|
 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel