Címlap SzexSztori Szexálom (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szexálom (18+)

Úgy voltam vele, hogyha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor majd Mohamed megy a hegyhez.

Hétfőn elutazott Brno-ba és tudtam, hogy egyedül van ott. Ki voltam már éhezve az érintésére, a gyönyörre, amit ő adhat nekem. Ezért úgy döntöttem, hogy szombaton a helyett, hogy hazamennék, elutazom Brno-ba. Nem csak repülővel lehet oda eljutni...vonat is megy arra.

Mikor megérkeztem, nagy nehezen megértettem magam egy taxissal, hogy melyik szállodába is szeretnék menni.

A szállodában a recepciós hölgynek elmondtam, hogy S. nem tudja hogy jövök, meglepetésnek szántam a dolgot. Természetesen azt tudtam, hogy nem fog beengedni a szobájába, de azt megengedte, hogy az előtérben várakozzam. Nem is kellett túl sokat üldögélnem, mikor megérkezett a vágyam tárgya. Persze nem vett észre. Miért is tette volna. Egyenesen ment felfelé a szobájába. Én szép lassan utána mentem és vártam kicsit, hallgatóztam, mi is történik oda bent. Az égiek is mellettem voltak, meghallottam a víz csobogását a tusból. Mivel szerencsémre nem zárta magára az ajtót, így óvatosan beosontam, leraktam a táskámat, és szépen levetkőztem, kiengedtem a hajamat. Tudom, hogy imádja a hajamat, kiengedve meg pláne, úgy lehet tépni. Miután végeztem, odamentem az ajtóhoz, a víz még mindig csobogott, bekopogtam. A tust elzárta és csak a csend szűrődött ki bentről. Még egyszer kopogtam. Majd hallottam, ahogy odalép az ajtóhoz és kinyitja. Meglepődve nézett le rám, láttam a hitetlenkedést a szemében, hogy mit is keresek én ott. De én csak mosolyogva megkérdeztem:

- Bemehetek segíteni megmosni a hátadat?

Meg se tudott szólalni elképedésében. Mivel nem reagált, így beléptem hívatlanul is és a zuhany felé vettem az utamat. Nem foglalkoztam vele, hogy kőszoborrá dermedve áll még mindig az ajtóban anyaszült meztelen. Én nekiláttam zuhanyozni. Jól esett a testemnek a langyos, olykor-olykor hűvös víz. Elfáradtam és az út porát is le kellett magamról mosnom. Éreztem a melleimen, ahogy megkeményednek a saját kezem érintésétől. Mivel nem volt más lehetőségem, az ő tusfürdőjét használtam.  Kellemesen bizsergető érzés volt az illatát magamon éreznem. A fejemet is benyomtam a víz alá. Élveztem, ahogy a hajamból a hátamra csorog a víz és csiklandozza a fenekemet. Mikor megfordultam, már ott állt a zuhany előtt és nézte, ahogy fürdök. Örömmel konstatáltam, hogy hatással van rá a jelenlétem, mert fallosza igen erőteljesen meredezett.

-Nem jössz? Megmoshatnád akkor te az én hátam, cserébe én is kényeztetlek kicsit.

Nem kellett többször mondanom. Mögém lépett és átmasszírozta a hátamat a szivaccsal. Éreztem, ahogy egyre jobban remeg a keze. Feszült benne a vágy. Jó...nagyon is jó, hogy feszíti belülről...engem is kellőképpen feszített már. Míg élveztem az érintését, nem vettem észre, hogy a keze megállt és már nem fürdet a szivaccsal. Hátra néztem és elhomályosult tekintettel nézett engem, majd a következő pillanatban már a hajamnál fogva nekiszorított a csempének és vadul csókolta, harapdálta a nyakamat. Szabad kezével a melleimet markolta. Nem masszírozta...valósággal nekiesett, mint aki még sosem fogta a kezeiben. Közben térdével benyomult a combjaim közé, szét kellett rakjam a lábaimat terpeszbe, ha nem akartam megcsuklani. Még szinte szét se tettem rendesen a lábaimat, már is éles fájdalmat éreztem a fenekemben. Felkészületlenül ért, hogy azonnal a magáévá tette a fenekemet. Fájt, de élveztem, ahogy élvezi. Nem volt gyengéd. Sőt. Vad volt és erőteljes. A hajamnál fogva hátrafeszítette a fejemet a mellkasának a másik kezével pedig a mellemet fogta. Mozdulni nem tudtam a szorításában. A csempének feszítettem kezeimet, de a víz miatt nem találtam fogást, lecsúszott róla. Egyik kezemmel megfogtam a hajamat tartó kezének csuklóját, másikkal a mellemet markoló kezében kapaszkodtam. Felszisszentem a fájdalomtól, ahogy egyre beljebb és beljebb hatolt, de nem foglalkozott vele, csak  hajszolta a maga élvezetet, míg be nem teljesedett. Éreztem, ahogy elélvez, ahogy erősödnek a lökések, ahogy a nyakamba zihált, majd mikor elélvezett, beleharapott a vállamba. Felnyögtem a fájdalomtól, de nem eresztett el. Hajamnál fogva megfordított és térdre kényszerített. A víz patakokban csorgott végig az arcomon, szinte semmit nem láttam, kezeimmel tapogattam ki ernyedt péniszét.

-Szopd csak, hogy ismét meg tudjalak dugni.- közölte velem.

Miközben simogattam a farkát, a heréit csókolgattam, nyalogattam. Az ujjaimmal pedig ánuszát masszíroztam. Nagyon is élvezte. Pár pillanat múlva már ismét teljes nagyságában állt a farka. Ahogy bekaptam a makkját és nyelvemmel simogattam, ujjammal benyomultam fenekébe. Felnyögött a gyönyörtől. Farkát egyre lejjebb és lejjebb engedtem a torkomon, ujjammal pedig egyre csak masszíroztam a fenekét.

- Ha így folytatod elélvezek a nélkül, hogy megdugtalak volna - nyögte rekedt hangján.

Nem igazán érdekelt. Az volt a célom, hogy kikészítsem. Egyre vadabbul szoptam és ujjammal beljebb nyomultam, keresvén a gyenge pontot. Mikor megtaláltam éreztem, ahogy térdei megrogynak a gyönyörtől. Nekem sem kellett több. Farkát a torkomra engedtem teljes hosszában és G-pontját erősen masszíroztam közben. Két pillanat múlva már éreztem nedvét a számban és hallottam a ziháló hangját. Elélvezett. Örömittasan nyeltem az értékes nedűt, amiért megdolgoztam. Hajamat elengedte és a csempének dőlt. Én felálltam és befejeztem a fürdést. Leöblítettem a hajamat és ki akartam lépni a zuhany alól. De megfogta a kezemet és visszarántott.

- Hova olyan sietősen? Nem mész innen sehova.

- Ó dehogynem - és kitéptem a kezei közül magamat.

Határozott léptekkel elindultam a szoba felé, de csak az ajtóig jutottam el, mert elkapta a hajamat és nem engedett tovább menni.

- Nem vagy te olyan erős, hogy nekem ellent mondj - és vadul megcsókolt. Kezeimet a mellkasának feszítettem és próbáltam magamtól ellökni, de hasztalan. Tényleg nem vagyok elég erős, hogy ellenálljak neki. Képtelen voltam kitörni a szorításából, béklyóban tartott a kezeivel. Ahogy a hajamnál fogva tartott és a derekamat ölelve nem eresztett, éreztem, hogy nem is nagyon szeretnék onnan kiszabadulni. Élveztem az erejét. Az erőt, amivel fogva tartotta a testemet és a lelkemet.

Persze a büszkeségem nem engedte, hogy egy férfi legyűrjön.

- Engedj el, vagy a körmeimet a mellkasodon érezheted.

- Azt próbáld meg. Lehet hogy vadmacska vagy, de én nem kaparófának születtem. Máshol élesítsd a körmeidet. Nekem most a szád kell...meg nem mellékesen minden más is - és azzal a lendülettel márt húzott is maga után a szobába. Egy pillanat alatt az ágyon találtam magam és már lógott is a fejem le a szélén. Időm nem volt megszólalni és már is a farkát az ajkaim között éreztem. Vadul dugta a számat, szinte levegőt sem kaptam. Próbáltam a kezeimmel eltolni magamtól, hogy egy kis levegőhöz jussak, de ráfogta a kezeimet a mellkasomra és csak dugta, dugta a számat. Másik kezével a puncimat izgatta, masszírozta a csiklómat, majd éreztem, ahogy előbb egy, majd kettő, végül három ujjával is belém hatolt. Felnyögtem, mert nagyon élveztem, amit az ujjaival művelt velem. Nem is kellett sok, hogy elélvezzek. Remegtem a kezei alatt, de nem érdekelte. Feltérdelt az ágyra és máris nyalta a puncimat. Közben a farka még mindig a számban volt, de legalább a kezeimet elengedte. Kivettem a számból, és már is a heréire koncentráltam és ismét a fenekét vettem célba ujjaimmal. Ahogy megérezte érintésemet, felegyenesedett az élvezettől, így a nyelvemmel is tudtam kényeztetni az érzékeny területet. Éreztem, ahogy remegnek a térdei, hallottam, ahogy nyög és közben éreztem, ahogy markolta a melleimet. Már szinte fájt az ereje, amivel fogva tartotta melleimet, de a lényeg, hogy jó volt neki. Nagyon is élvezte, amit a nyelvemmel és az ujjaimmal műveltem vele. Széthúztam a fenekét, hogy jobban hozzáférjek, de szinte semmit nem tudtam csinálni, mert már el is élvezett. Éreztem a melleimen a nedvét, amit szétkent rajtam.

- Fejezd ezt be, vagy nem tudlak megdugni.

- Nem azt mondtad, hogy 10 perc és újra tettre kész vagy?- kuncogtam el magam még mindig alatta.

Bemászott a lábaim közé és ismét kényeztetni kezdett. Lassan nyalogatta a szeméremajkaimat és a csiklómat, közben az ujjaival óvatosan beljebb hatolt a hüvelyembe. De én nem finomkodni akartam. Erősen akartam, vadul. Nem csak egy ujját. Kettőt, hármat, vagy amennyi csak belém fér. Azt akartam, hogy töltsön ki és közben erőteljesen nyalja a csiklómat. De nem. Lassan csinálta. Élvezte, ahogy szenvedek. Hiába mozgattam a csípőmet, próbáltam ráfeszülni az ajkaira, de hasztalan. Ahogy közelebb nyomultam, ő egyre eltávolodott.

- Türelem. Eljön az ideje, hogy elélvezz.

Könnyű azt mondani, gondoltam magamban, mikor már alig vártam, hogy elélvezzek. Égetett belülről a vágy, egy vadmacska próbált kitörni a cellájából, de az őr nem engedte. Végül megfogtam a fejét elemeltem magamtól és saját magamnak kezdtem el masszírozni a csiklómat. Közben egyre jobban rányomtam magam az ujjaira. Érezte, hogy már nagyon közel járok, ezért segített és vadul ujjazni kezdett. Egy másodperc sem telt el és elélveztem. Ívbe feszültem és nyögtem a gyönyörtől. Nem volt időm kiélvezni az orgazmusomat. Lehúzott az ágyról és máris a kanapén térdeltem. Kezeimmel a falnak támaszkodtam, mert teljes erejével nekem feszült. Lüktető farkát a puncimban, kezeit a hajamban és a mellemen éreztem. Erőteljesen dugott. Alig tudtam megtámaszkodni, olyan erővel támadt nekem. Pár pillanat múlva azonban már a fenekemben éreztem merev farkát. Kicsit feszített, de már nem fájt. Sőt. Akartam, hogy dugja meg olyan erővel, amilyennel csak akarja. Minden lökésére rányomtam a csípőmet. Majd mikor már közel járt, egyik kezével lefogta a fenekemet, hogy ne tudjak rámozogni. Lassított a tempóján, nem akart még elélvezni. Lassan, óvatosan hatolt egyre beljebb. Közben a hátamat csókolta, nyalogatta, másik kezével pedig csiklómat masszírozta. Gyorsult és kapkodóvá vált a légzésem. Közel volt az élvezet. Észrevette és gyorsított a tempóján és a csiklómat is erősebben masszírozta. Az én élvezetem segítette őt is a csúcsra, mert erősen rászorítottam a farkára. Remegett mindenem, folyt a hátamon az izzadság és a puncim sem volt száraznak nevezhető. Rám rogyott, ahogy elélvezett. A hátamon pihegett, simogatta a fenekemet, a combomat, a nyakamat, mindenemet. Megfordultam, megcsókoltam és a mellkasomra húztam, hogy ott pihenjen tovább. Édes teher volt a testét magamon éreznem. Éreznem a szenvedélyem tárgyát a testemen. Így aludtunk el együtt.

A történetet egyik hűséges olvasónk, AnnoyedWitch írta, ezúton is köszönet érte!

Még több ilyen és ehhez hasonló sztorira vágysz? Regisztrálj oldalunkon és a SzexSztori rovaton belül további  pikáns élménybeszámolókat olvashatsz!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel