Címlap SzexSztori Mellszex a kocsiban... (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Mellszex a kocsiban... (18+)

Bevallom! Igen! Mell-fetisiszta vagyok! Imádom a hatalmas melleket, ahogyan szex közben az arcom felett himbálóznak, vagy kimasszírozzák a farkamból az utolsó csepp kéjnedűt is!

Egyszer találkoztam egy lánnyal, aki igencsak hasonló szenvedéllyel viseltetett a ... Mondjuk ki: a geci iránt.

Minden formában szerette, és ebbe még az is beletartozott, hogy kinyalta más nő pinájából, vagy seggéből is, de a melleire kivert anyagot is az utolsó cseppig eltüntette. (Persze más melléről is ugyanúgy...) Szóval nem volt finnyás a kicsike!

Nekem sajnos nem volt olyan szerencsém, hogy aktívan részt vehessek egy ilyen akcióban (csak mesélt róla, ahogy én is Neki a saját kis kalandozásaimról), de hatalmas melleit sokszor élvezhettem.

Egy alkalommal nem volt sok időm, viszont iszonyúan kanos voltam, így felhívtam Őt, ráér-e egy gyors orgazmusra? Mivel igennel válaszolt, elmentem, hozzá, de otthon voltak a szülei, így ejött hozzám a kocsiba, és a hátsó ülés elé térdelve elővette a melleit, majd a szemembe nézve bő nyállal nyalogatni kezdte őket, és amikor már kellően nedvesek voltak, kiszabadította a farkamat nadrágom fogságából, de nem csinált vele semmit. Csak nyalta tovább a melleit, és nézte, ahogy az arca előtt pulzál a faszom a vágytól. Kicsivel később megszánt, és a szerszámomat két melle közé szorítva föl-le kezdett csúszkálni nyálától síkos melleivel a "rúdon". Erre már én is egyre hevesebben emelgettem a csípőm, amire Ő alámerült, és - szintén bő nyállal - körbenyalta a golyóimat, cuppogott a zacsimon, majd a seggemet vette kezelésbe. Amikor megunta, visszatért az eredeti pózba, kis nyálat csorgatott a mellei közé, és ismét simogatni kezdte velük harcias szerszámomat, miközben finoman elkezdte ujjazni a seggem! Ekkor már nekem sem kellett több, vad párzó mozdulatokkal szabályosan kúrni kezdtem a melleit, mire Ő sóhajtozva egyre meredtebben és várakozóbban bámulta a csöcsei közül ki-kibukkanó makkom nyílását, várva, hogy mikor bukkan végre elő belőle vágyai tárgya?

Nem akartam Neki csalódást okozni, ezért még vadabb tempóra váltva megmarkoltam, és két oldalról egyre erősebben összeszorítottam a melleit, miközben Ő is egyre nagyobb sóhajokkal sürgetett, hogy "Lőjj már! Lődd szét a melleim! Lődd már rám a gecidet! Az összeset...!"

Ilyen invitálásnak nem tudtam ellenállni: Felhördültem, és telegeciztem a melleit, az arcát, és mindent, ami fél méteres körzetben nem volt letakarva! Amíg én pihegtem az orbitális orgazmus után, Neki akkor jött el az ideje: a bugyijába mélyen beletúrva egyik kezével, a másikkal előbb a bal, majd a jobb mellét emelte a szájához, és nyalta le róla a még meleg, ragacsos anyagot, majd az arcáról törölte le, és a kezéről nyalta mindazt, amit ráspricceltem, miközben a másik keze egyre sebesebben dolgozott a csiklóján és a barlangjában is. Kis idő után felsóhajtott, megremegett, majd rángatózni kezdett, miközben arccal a combomra borulva az orrát befúrta a már lankadt férfiasságom és herezacskóm közé.

Így remegett még vagy fél percig, majd mellém ült az ülésre, megfogta a kezem, két ujjamat különválasztva bevezette azokat legtitkosabb barlangjába, majd megkérdezte: "Te is ekkorát élveztél?"

Mit lehet ilyenkor felelni? "Nem."

"Én nagyobbat!"

-sexromans-
Még több ilyen és ehhez hasonló sztorira vágysz? Regisztrálj oldalunkon és a SzexSztori rovaton belül további  pikáns élménybeszámolókat olvashatsz!

Hozzászólások  

 
#2 Admin 2012-05-22 10:53
Igyekszünk, igyekszünk! :)
 
 
+1 #1 Netmeri 2012-05-22 10:52
Jujj, ez jó sztori volt! Kérek még ilyet, még, még, még! :-P
 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel