Címlap SzexSztori
Figyelem, felnőtt tartalom!

SzexSztori

Kellemetlenségből élvezet (18+)

Írta: AnnoyedWitch

Ott állt előttem anyaszült meztelen. Remegő kézzel felém nyúlt, de elkaptam a csuklóját és nem engedtem, hogy megérintsen. Leküzdöttem minden gátlásomat és eldobtam a kételyeimet. Ha ezt akarja, ám legyen. Egy apró csók a nyakára, majd besegítettem a zuhany alá.

 

Édes ébredés

Írta: Admin

"Egy beszélgetés alkalmával szerelmem megemlítette, hogy egyik reggel arról ábrándozott, szeretné, ha álmában juttattam egyszer a csúcsra. Én csak annyit mondtam: úgyis felébrednél."

 

 

A szürkeség édes íze

Írta: Admin

"Itt áll előttem ruha nélkül, kiéhezve. Ujjaim férfiasságára simulnak, elkezdem csókolgatni, nyalogatni, s lassan tövig engedem a számba. Felsóhajt, szapora lélegzettel markolja meg a hajam. Gyorsítok a tempón, s mikor már remegnek a lábai, lassítok..."

   

Csak élvezd… Örökké…

Írta: AnnoyedWitch

"Magam után húztam a szobámba és leültettem az ágyamra. Éppen a hátára terítettem a takarómat, mikor magához húzott, átölelt és az arcát a melleim közé fúrta. Olyan erővel szorított magához, mintha attól félt volna, hogy eltűnök."

 

Gyönyört adni a legjobb – Orális kényeztetés a tóparton

Írta: AnnoyedWitch

 

"Tenyérrel simogatom, ingerlem teljes hosszában, míg ő csókolt engem. Nem sokáig bírtam és máris térdre ereszkedtem, mert a számban akartam érezni..."

   

1. oldal / 4

^ Fel