Címlap Szexpóz horoszkóp (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szexpóz horoszkóp - Állatövi jegyek Káma-szútrája (18+)

SzexHoroszkóp

Neked mi a kedvenc pozitúrád? És a partnerednek? Mennyire vagy biztos abban, hogy nem tudsz a megszokottnál nagyobb kielégülésre szert tenni? Válassz szexpózt a csillagjegyed alapján és megtudod eddig mit hagytál ki!

Kos

A kosok, mivel forróvérűek, igényesek és erőteljesek, szexuális étvágyuk is óriási, muszáj hogy irányító pozcióban legyenek mind a hálószobában, mind azon kívül. Ezzel az életerővel akár az egész világot meghódíthatja (legalábbis ő úgy véli). A kos tudja, hol kell romantikus hangulatot kialakítani és melyek azok a helyzetek, ahol határozottabban kell "akcióba" lépni. Ne féljünk kedvenc szex-jelenetünkből ötleteket kölcsönvenni intim vágyaink teljesítésére, bár valószínűleg nem kell túl sokat könyörögnünk, hiszen a kos jóval merészebb dolgokra is készen áll. Hátadra fektet és eléd térdelve teljesen uralja a helyzetet, partnere testének ritmusában előre-hátra ringatva csípőjét. A kos imádja, ha kedvese simogatja és harapdálja füleit, melytől akár extázisba is kerülhet.

Bika


A bikák nagyon érzékiek és könnyedén alávetik magukat kívánságainknak. Kedvenc póza az, amikor megkéri partnerét, hogy álljon elé háttal, majd érzékien ölelgeti a vállát, masszírozza a hátát és melleit. A bika lassan hatol belénk, de mélyen, majd később növelve az intenzitást és sebességet. Nem szeret sietni, viszont szereti kiélvezni minden egyes mozdulatát az aktusnak. A bikák nem kezdők a csábítás terén: tudják, hogyan okozzanak örömet partnerüknek testük érzékeny pontjainak felkutatása során.

Ikrek

Az ikrek valódi élvezettel szeretkeznek; szeretnek játszadozni és incselkedni a másikkal az ágyban. Számukra a legjobb póz az, amikor partnerével egymással szemben, oldalt fekszenek. A behatolást követően szereti azt, ha partnere érzékien érinti - arról nem is beszélve, hogy a kézzel való kölcsönös örömszerzés ebben a pózban a leginkább ideális. Ne siessünk, és nyugodtan kísérletezzünk, hiszen az ikrek élvezni fogja érzékiségünket - szereti látni a dolgokat és hallani az erotikus nyögéseket és az elsuttogott szavakat. Az ikrek nagy valószínűséggel jobban élvezi, ha a kertben csinálhatja, mint ha egy kényelmes hálószobában kellene szeretkeznie. Ne feledkezzünk meg a telefon -és cyberszexről sem - nem fogjuk megbánni, ha ikrek partnert választunk ehhez a foglalatossághoz.

Rák

A lótusz pozíciót szinte a rákoknak találták ki - élvezi, ha lábait keresztbe vetve partnere az ölében ül, és lábait annak teste köré fonja. Ebben a pozícióban lassú, de erőteljes lökésekkel dolgozhat, miközben partnere fenekét és melleit simogatja, teljes mértékben átérezve annak minden rezdülését. Amennyiben nem kellőképpen izgult fel előtte, érdemes kipróbálni az orális előjátékot is. A rák nem szégyenlős, így elmondja minden szexuális vágyálmát, és természetesen cserébe ő is teljesíti a tiédet. A rák mottója szerint a szex az, amelyben a leginkább szüksége van a partnereknek arra, hogy bízzanak egymásban. Ha közös nevezőre tudunk jutni, akkor biztosan többszörös orgazmusban lesz részünk rák partnerünkkel - akit egyébként nagy mértékben izgalomba hozhat az, ha a látja az örömöt a másik fél arcán, így érdemes lehet elgondolkozni arról, hogy tükröt szereltessünk a mennyezetre.

Oroszlán

Az oroszlán kedvenc póza az, amikor partnerébe hátulról hatolhat be, de persze azt is tudni kell, hogy szeret még a hálószobában is felvágni. Partnerével együtt a kielégülés csúcsára juthat egy mély behatolással, amikor partnere előtte térdel, ő pedig hátulról hatol beléje, miközben simogatja annak fenekét, melleit és csiklóját. Érdemes erőteljesen megkapaszkodni valamiben, mivel ez a póz nem a gyengédebbek közé tartozik. Az oroszlán erőteljes szerető, akivel az együttlét gyakran viharos orgazmusba torkollhat. Számára a legizgalmasabb része a szeretkezésnek maga a folyamat, nem pedig elsősorban a végeredmény. Az oroszlán eléggé őszinte, ha a szexre kerül sor, és cserébe partnerétől is ugyanezt várja el.

Szűz

A szűz nő a finom intimitás kedvelője. Szeret az ágy szélén szétvetett lábakkal feküdni a hátán és hagyni, hogy kedvese elé térdelve behatoljon, vagy pedig nyelvével kényeztesse. A szűz szereti teljesen átadni magát partnerének, ezért ez a póz ideális lehet számára, mivel a partnere könnyedén tudja szabályozni a behatolás szögét és a lökések ritmusát is. A szüzek között többen jobban élvezik azt, ha saját magukat izgathatják fel, mintha ugyanez partnerrel történne. A szűz továbbá élvezi azt is, ha visszatarthatja az orgazmusát a végsőkig, pusztán azért, hogy a végén hatalmas robbanással jutassa fel partnere a csúcsra. A szűz mindig tudja, mit akar, és a partnere számíthat az állandóságra, persze ezért cserébe le kell mondani a csapongó szexuális fantáziákról.

Mérleg

A mérlegek nagyon romantikusak és valójában nem igényelnek meztelenkedést az erotikához, mivel őket a hálószoba-művészet intrikái hozzák inkább izgalomba. A mérleg számára a misszionárius póz a legmegfelelőbb - ez a legkényelmesebb módja a szeretkezésnek, amely lehetővé teszi, hogy egymás intim területeit simogassuk. A mérleg számára a szex nem akrobatikus pózok sorozata, hanem sokkal inkább az érzéki játszadozás művészete. Csak partnerére gondol, miközben felfedezi testének minden egyes intim pontját és gyengéden a melleit masszírozza. A mérlegnek az előjáték az erőssége - senki más nem tud ilyen gyengéd és fogékony lenni partnere vágyaira.

Skorpió


A forróvérű skorpió valószínűleg a leginkább kielégíthetetlen az összes csillagjegy közül. Kedvence a fordított lovaglás pozíció, mely során - a behatolás örömei mellett - szabad teret hagy mindkét fél kezeinek arra, hogy az intim zónákat izgassa. A skorpió szeret szex közben harapdálni és karmolni, élvezetet nyerve partnere nyögéseiből. Könnyen felajánlhat partnerének extrémebb dolgokat is (kötözés, S&M) - szóval, ha nem vagyunk biztosak abban, mik a skorpió szándékai velünk, akkor jobb rákérdezni, mivel az ágyból szinte már lehetetlen elmenekülni ölelése elől.

Nyilas

A nyilas a vad szeretők közé tartozik, akik örömüket elsősorban a gyors aktusban lelik. Könnyedén azon kaphatjuk magunkat, hogy még le sem vetettük a ruhánkat, de ő már a mennyország felé vezető lépcsőn a feléig felvitt bennünket. A szimultán izgatás a legcsábítóbb a nyilas számára, aki szeret mindig új pózokkal és új helyszínekkel kísérletezni a szeretkezés során. És persze nincs is örömtelibb az ő erotikus masszázsánál, mivel ujjaival finoman végigmasszírozza partnerének minden intim részletét az összes erogén zónáján keresztül.

Bak

A bak aprólékosan eltervezi a szex minden részletét. Kedvence az a póz, amely során egymással szemben ül partnerével; ilyenkor élvezi legjobban az együttlétet. A bak büszke a szexuális állóképességére - a szex-maratonok során ő valódi hosszútávfutónak számít, és nem habozik felhasználni képességeit arra, hogy partnerét maximálisan kielégítse. A megfelelő hangulathoz szüksége van egy megfelelő helyre, így nagyon tudja értékelni, ha a tűzhely mellett biztosítunk számára és kényelmes kis fekhelyet, miközben bort kortyolgatva és megnyugtatató zenét hallgatva hangolja magát az együttlétre.

Vízöntő

A vízöntő eléggé intellektuális módon közelíti meg a szex témakörét. A vízöntőt már az előjáték során el tudjuk ragadtatni annyira, hogy behatolás nélkül is elérik az orgazmust. A legjobb pozíció számára az, amikor a nő a hátán fekszik, a lábai szinte egészen a saját teste mellett, felhúzott térdekkel. Ily módon könnyedén lehet irányítani a ritmust és a tempót, sőt, a csikló izgatásával az orgazmus is jobban "kézre esik". Lehetséges, hogy a kísérletezésnek ezen formája kissé egzotikusnak tűnik, de a vízöntővel legalább nem fogunk unatkozni.

Halak

A halak természetüknél fogva elbűvölő teremtmények, így ösztöneik által vezérelve könnyedén rátalálnak partnerük legérzékenyebb részeire. A kanál-pózban való ölelgetés a kedvence, amely során szereti a hátulról való behatolást. Természetesen közben sem hagyja partnerét csak úgy ott feküdni, gyengéd cirógatásokkal és erotikus suttogásokkal nyújt neki örömet. Ne lepődjünk meg akkor sem, ha a halak csillagjegyű partnerünk egy szexuális jellegű szerepjátékban arra kér bennünket, hogy vállaljuk magát a másik akaratának alávető fél szerepét.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel