Címlap SzexKetyere (18+) Tedd ezzel izgalmasabbá a szexet! (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Tedd ezzel izgalmasabbá a szexet! (18+)

A karácsonyi forgatag után, ideje hogy egy kicsit kettesben is ünnepeljetek, ennek pedig nincs is jobb módja, mint egy kis összebújós, erotikus játék! Lássuk mit ajánlanak nekünk a szerelem szakértői!

Az erotikus webáruházak háza táján nézelődtünk, hogy mit kínálnak nekünk, ha az ünnepi hangulatot egy kis pajzánkodással szeretnénk még inkább emlékezetessé tenni. Míg a családtagok a sramlizást részesítik előnybe, mi egészen más kártyajátékra akadtunk. Az intim pillanatok még izgalmasabbá tehetők egy kis Sztrip pókerrel, de a pajzán franciakártyával sem tévedhetsz nagyot. Minkét esetben a vágyfokozás a cél, mindemellett pedig a jókedv és a játékosság megőrzése, melyeknek az ágyban is nagy hasznát veszed majd.

Ha egy kicsit összetettebb játékokra vágysz, akkor próbáld ki pároddal a szexpóz kártyákat, a sötétben világító Káma-szútra kockákat, vagy a színes kéjkockákat, melyek új dimenziókat nyithatnak meg előtted a szexben: olyan pózvariációkat is kipróbálhattok, melyekről eddig csak álmodoztatok, a nyereményetek pedig egy fergeteges orgazmus lesz!

Az erotikus társasjátékok, többek között az Exxxtázis és a hozzá tartozó erotikus giga csomag ajándéknak sem utolsó, ráadásul megvásárlása egyértelmű bizonyítékot arra is, hogy kreativitásod határtalan és veled hosszú távon is élménydús marad a szex! Ha eddig nem tudta volna a kedesed, ezzel az ajándékkal biztos lehet benne, abban, hogy mennyire oda vagy érte! Bár a nagy családi karácsonyozás alkalmával nem feltétlenül ezt kell a fa alá tenni, de a hálószobába rejtve, extra ajándéknak feltétlenül ajánljuk!

Nézd csak, ITT megtalálod ezeket, ráadásul ha most megrendeled, Karácsonyig még biztosan ki is kézbesítik!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel