Címlap SzexKetyere (18+) A legerotikusabb party kellékek! (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

A legerotikusabb party kellékek! (18+)

Szereted az önfeledt bulikat és a fülledt erotikus hangulatot? Szervezz magadnak partit és dobd fel ezekkel a kiegészítőkkel!

 

Igaz, ami igaz az időjárás nem indokolja, hogy jégkocka készítő formákkal álljunk elő, mégis ha túlforrósodik a hangulat, jót tesz mindenkinek egy hideg ital és ha már ital, akkor legyen benne női mell, vagy fütyi formájú jég, amit egy sötétben világító giga szívószállal el is kortyolhatsz. Na, persze ez sem lenne erotikus partikellék, ha nem péniszt ábrázolna! A férfiak szájában furcsán mutat, de a nők kifejezetten díjazzák!

Ha sokat iszol, a ház legkisebb helyiségét is gyakrabban fogod meglátogatni, mi pedig kifejezetten javasoljuk hogy ezt is dobjátok fel valamivel ha erotikus házibulira esik a választás! A káma-szútra pózaival ellátott wc papír pont ilyen, de ha trónolás közben olvasni támad kedved akár szexviccekkel ellátott változatot is választhatsz!

A hangulatot fokozhatja, ha talonba tartasz néhány pakli kártyát, ilyenkor jól jöhet a Strip Póker és a Szexmánia pókerpakli is, a rajtuk lévő képektől még az is izgalomba jön, aki fából van! Hajnaltájt aztán kortyolj egyet még a világító péniszes felespohárból, csapd le az ősz utolsó legyeit a péniszes légycsapóddal és térj nyugovóra (egyedül, vagy egy becserkészett vaddal). Reggel megeshet, hogy fáj majd a fejed, de végy erőt magadon és akt kötényt felvéve süss tükörtojást, naná hogy szexi formában!

Az írásban szereplő termékeket és még sok hasonló humoros kelléket ITT találtok!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel