Címlap SzexKetyere (18+) Dobd fel a szexuális életed! (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Dobd fel a szexuális életed! (18+)

Te is azok közé az emberek közé tartozol, akik legyintve és szájat félrehúzva utasítják el azt a tényt, miszerint szexuális életük a „lassú víz, partot mos” kategóriába tartozik és orgazmusaik íve a jól képzett statisztikusok szerint is átlag alatti. Hidd el, néha mindenkinek szüksége van arra, hogy felpörgesse az együttléteket és valami újjal lepje meg partnerét és persze önmagát!

 

 

Ha nem is akarsz korbácsot és bőrszerkót bevetni annak érdekében, hogy a párod tátott szájjal és felfokozott izgalommal vágjon bele a szexcsatába, van néhány olyan szexi öltözet, ami igazán felpezsdítheti az együttléteket!

A csipkés, mélyen dekoltált, esetleg teljesen áttetsző fehérnemű szettekre, bodykra minden férfi begerjed, ha pedig mindezt megspékeled egy dögös parókával is, szinte biztos, hogy olyan hatást érhetsz el, ami hosszú időre mély nyomot hagy majd párodban és esze ágában sem lesz máshol keresni a boldogságot és kielégülést.

A jelmezek nem csak a farsangi időszak kellékei, egész évben aktuálisak, még ha zárt ajtók mögött, csak egy embernek öltözöl is be. Mindegy, hogy rendőrnővé, nyuszilánnyá, vagy lakk cselédruhába bújt szolgálóvá alakulsz át egy időre, felejthetetlen éjszaka lesz, ezt garantáljuk. Kipróbálnád? Csak biztatni tudunk! A túlfűtött jelmezes szexpartihoz ITT minden kelléket beszerezhetsz!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel