Címlap SzexKetyere (18+) Velünk csak NYERni lehet! - Reflektorfényben a szexualitás!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Velünk csak NYERni lehet! - Reflektorfényben a szexualitás!

Úgy döntöttünk, hogy a nyár örömére és a fülledt, erotikus kalandok színesítésére egy szellemes kis játékba kezdünk, tarts velünk és NYERJ!

Adj címet a fenti képnek és írd meg nekünk a cikk alatt kommentben, vagy a Facebookon, 2013. június 14-e és június 21-e között! Hogy mit nyerhetsz? Egy SZEXUÁLIS INTELLIGENCIA interaktív könyvet, amiben ötvöződik a modern szexualitás, a tantra és a tao is, ráadásul több mint százféleképpen játszható. Nem csak a kreativitásodat fejleszti, de akár több hónapon keresztül megunhatatlan élvezetet nyújt, ezáltal a szexben minőségi változás érhető el, a hálószobai aktivitás pedig színesebbé válik!

Szeretnéd megnyerni? Növeld duplájára az esélyeidet azzal, hogy regisztrálsz a http://www.szexualisintelligencia.hu/ oldalon, ahol egyúttal ingyen letölthetsz egy tanulmányt is, mely azonnal alkalmazható tippeket, ötleteket tartalmaz!

Nem akarod kivárni, hogy nyersz-e és azonnal akarod? Most 1000 Ft kedvezménnyel és ingyenes házhozszállítással juthatsz hozzá ITT, ehhez a megjegyzés rovatba írd be, hogy ASZTROSZEX! Természetesen ha nyersz és időközben már megvásároltad a könyvet, az árát visszaadjuk neked!

Tedd próbára a szerencsédet és fejleszd a szexualitásodat, hidd el megéri!

Hozzászólások  

 
#2 Kukunca 2013-06-14 16:32
Nem rossz.... nekem rögtön egy régi kedvenc mondásom jutott róla eszembe
"Love is a name, sex is a game, so forget the name and play the game"
"A szerelem egy név, a szex egy játék, szóval felejtsd el a Nevet és játszd a Játékot!"
 
 
#1 Vinike 2013-06-14 16:30
Kép címe: Kedvenc játékszeremmel (by Plüss maci)
 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel