Címlap SzexKetyere (18+) Mire gerjed Magyarország népe? (18+) - Valentin nap 2013!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Mire gerjed Magyarország népe? (18+) - Valentin nap 2013!

Nem reprezentatív, ám annál meglepőbb közvélemény-kutatásunk eredménye szerint a nők egy vibrátorral, a férfiak pedig legszívesebben egy másik nő bevonásával színesítenék a Valentin-napi szexet, bár az utóbbi eset valószínűleg nagyobb vitákat szülne. A hímnemű válaszadóktól ugyan nem kérdeztük meg, hogy szőke-e, vagy barna lenne a nyerő, a nőktől viszont igen: ha már vibrátor, akkor mégis milyen?

Vibrátort minden hálószobába!

A hölgyek szerint a Valentin-napi és úgy egyáltalán a szex színesítésére az egyik legjobb módszer, ha szexuális segédeszközöket alkalmaznak, a legtöbben pedig a vibrátorokra szavaznak. A szexshopok keresletét vizsgálva ezek után már meg sem lepődünk, hiszen az egyik legnépszerűbb eszköznek számít a vibráló kéjrúd és szinte teljesen mindegy hogy a vásárló párkapcsolatban él-e, vagy magányos óráiban szeretne kielégüléshez jutni. A Valentin-nap különleges alkalom ebből a szempontból is, hiszen még nagyobb előszeretettel vásárolnak az emberek vibrátort. A maszturbátorok csak kevéssel maradnak el a sorban, természetesen ha a humoros ajándéktárgyakról és az erotikus fehérneműkről nem beszélünk, hiszen ezekkel szintén arat mindenki a szerelmesek ünnepén.

Vibrátort, de milyet?

Először is azt kell eldönteni, hogy szeretnél-e ragaszkodni a valósághű darabokhoz, vagy néhány extra kiegészítő érdekében ettől még dizájnosabb darabra ruházol be, legyen az műanyag, üveg, zselés, vagy szilikonos. A másik fontos kérdés eldönteni, hogy mennyit szeretnél rászánni a kielégülésedre, mert a legegyszerűbb dildó is képes a mennyekbe juttatni, de egy extra tudású szexjátékszer, vagy egy prémium kategóriás vibrátor mégis csak más minőséget képvisel az ágyban is.

Amire a választásnál még érdemes odafigyelned, a hangerősség, hiszen sok esetben igen zavaró ha használat közben úgy berreg, mint egy agyonhajtott benzinmotor. Mivel kipróbálásra vajmi kevés lehetőség kínálkozik, a legtöbben pedig az interneten választanak segédeszközt és nem személyesen látogatják meg a sex shopot, így e-mailben célszerű segítséget kérni az eladótól, aki szinte biztos, hogy készséggel áll rendelkezésedre, sőt a diszkréciójában is biztos lehetsz. A vibráció intenzitására, szabályozhatóságára és a tápegység típusára is érdemes lesz figyelned, továbbá az sem utolsó szempont, hogy távirányítós változattal van-e dolgod, vagy kénytelen leszel egy orgazmus közben a vibrátorból kilógó kábelek sokaságával is megküzdeni.

Ha kiválasztottad a megfelelő darabot, rendelj! Akár a pároddal együtt, akár magányosan akarod használni, vagy a szerelmedet szeretnéd vele meglepni, biztos hogy megelégedésedre szolgál majd, hiszen mi is kiderítettük: a vibrátort hazánk legnépszerűbb szexjátékszereként tartják számon, sokak szerint pedig egyetlen hálószobából sem hiányozhat!

(x)

Cikkajánló:

Milyen lesz a szerelmesek ünnepe? Valentin-napi horoszkóp, 2013. február 14.

Amikor már csak az égiek segíthetnek… -Valentin-napi ajándék horoszkóp 2013

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel