Címlap SzexKetyere (18+) Kórházi szex-szoba – A köldökön át nem lehet...
Figyelem, felnőtt tartalom!

Kórházi szex-szoba – A köldökön át nem lehet...

Talán őrültségnek tűnik, hogy egy kórház, szex-szobával boldogítsa a szerelmespárokat, azonban ha azt a tényt vesszük alapul, hogy a XXI. században még mindig akadnak olyanok, akik a köldökön keresztül szeretnének gyermeket nemzeni, talán mégiscsak helytálló.

Forradalmi ötlettel állt elő egy kínai kórház, mely állítólag párok tucatjait fogja segíteni a sikeres nemzésben. A Songziniao Kórház szex-szobát nyitott, melyben mindent megtalálnak a légyottra érkező vendégek. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: kényelmes ágy, erotikus díszítés, romantikus megvilágítás, sőt szexuális segédeszközök tömkelege, hogy mindennemű kívánalmait kielégítsék a szobát igénybe vevő pároknak.

A kórház vezetése persze a szakirodalomról sem feledkezett meg, hiszen volt már dolguk olyan szerelmespárral, akinek három éven keresztül nem sikerült a fogantatás: a férj a hölgy nemi szervét összekeverte a köldökével. No comment. Ha mindezt alapul vesszük, bizony jól jön a segítség azoknak a kínaiaknak, akiknek problémájuk akad a hálószobában és/vagy nem sikerül gyermeket nemzeniük. A helyszínen a szenvedély fokozásával és a különleges helyszín varázsával próbálnak nagyobb eredményt elérni, az igazgató szerint pedig ez a szoba igen jó módja ennek, hiszen a természeti környezetben lezajló változások jó hatással vannak az ember túlélési ösztöneire, ergo nagyobb erőbedobással működik a test, mely növeli a teherbeesés esélyét. A párokat természetesen szakavatott orvosok is várják tanácsadásra, mely a mintegy 880 jüan-os árban már benne foglaltatik. Az éjszakánként kb. 31.000 forintba kerülő szolgáltatás eredményeiről egyelőre még nem tudunk beszámolni, talán kilenc hónap múlva... Vigyázat, jön a  kínai baby-bumm!

Cikkajánló

Mire gerjed Magyarország népe? (18+)

Milyen lesz a szerelmesek ünnepe? Valentin-napi horoszkóp, 2013. február 14.

Amikor már csak az égiek segíthetnek… -Valentin-napi ajándék horoszkóp 2013

Japán szerelem horoszkóp - Nem csak a test számít, a lélek is!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel