Címlap SzexKetyere (18+) Kell-e a férfifenékre tanga? Az év legőrültebb darabjai!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Kell-e a férfifenékre tanga? Az év legőrültebb darabjai!

Ízlés dolga, hogy melyik nő bukik a tangás férfifenék látványára, az viszont tény hogy a piacot mostanság elárasztják a fenékbevágós pasifehérneműk, melyek mellett egyszerűen nem bírtuk ki hogy szó nélkül elmenjünk. Bár a magunk részéről boxerpártiak vagyunk, időnként azért egy-egy darabot szívesen rápróbálnánk mi is aktuális partnerünk altestére. Nézzétek meg a legőrültebbeket!

Banántanga

A kissé seggbevágós, madzagos megoldás bizony nem túl kényelmes a hímneműek számára, viszont kárpótoljon ezért mindenkit az a vidám pillanat, amikor a sárga héj alól kihámozzák a legbecsesebb férfiszervet. A hímtag ernyedt állapotban kissé kiábrándítóan hat banántangában, hiszen mindenki érett, kemény és nem plöttyedt banánra vágyik. Az említett alsóneműt kéretik kizárólag felajzott állapotban viselni!

Banán tangát ITT találsz!

Péniszdísz

A herékre és a péniszre húzható kis szövet eredeti funkcióját nem igazán ismerjük, mindenesetre mutatós kis darab. Mivel a férfiak méretbeli adottságai különbözőek, így a fütyidísz S-es és L-es méretben is kapható, az ettől kisebb szerszámmal rendelkező hímneműek használjanak ajándékmasnit, vagy selyemzsinórt, az XL-esek pedig semmit. Tőlük díszítés nélkül is elájulunk…

Péniszdíszt ITT találsz!

Péniszelefántok és egyéb állatfajták

Azt nem állítjuk hogy az maga is egy állat, aki elefántormányt csinál kéjdorongjából, de hogy őrült, az tuti. Mivel a kereslet szüli a kínálatot és talán mi is elkuncognánk egy ilyen poénon a hálószobában, egye fene, ajánljuk! Akik az elefántok iránt nem, viszont a nyuszik és malackák iránt ellenállhatatlan vágyat éreznek, így tangát már ők is találnak a maguk (vagy párjuk) örömére.

Ha pedig a fenti néhány darab között nem találtál magadnak valót, de szívesen bújtatnád magadat, vagy párodat tangába, nosza! Íme a teljes választék a legőrültebb darabokból a halászhálós vadító gatyesztól, egészen a péniszemelős, kidomborítós változatig! Ne feledd, közeledik a Valentin nap, légy őrült és vállald be!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel