Címlap SzexKetyere (18+) Zsetonozz! – A tökéletes szerelmi ajándék Karácsonyra!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Zsetonozz! – A tökéletes szerelmi ajándék Karácsonyra!

 

Unod a szokásos vagy éppen hasznos ajándékokat? Valami újat adnál, ami igazán Te vagy és rád jellemző? Itt a lehetőség, hogy magadat add ajándékba! A szívedet, lelkedet, testedet, mindent, amit beleviszel! Adj érzést, érintést, szerelmet, és mindent, amit képes vagy átadni magadból a párodnak! Lépd meg párodat Love Zsetonnal, hogy kívánhasson tőled, és valóra válthasd a vágyait és talán az álmait!

Mit tartalmaz a Love Zseton?

A szex boltban, vagy a webshoppokban, színes bársonyzsákban árulják, a 8+1 fémbetétes, magyar nyelvű pókerzsetont, amin különféle kérések vannak, szimbólumokkal ellátva, használati útmutatóval csomagolva. Ám ha nem akarsz rá költeni, maximum minimálisan, vagy csak egyedibb szeretnél lenni, te magad is elkészítheted. Külön is megveheted a bársonyzacskót, a zsetonokat pedig egyszerű kupakokból, kartonpapírból kreálhatod. Engedd szabadjára a fantáziádat és alkoss!

Milyen zsetonok vannak?

1. Szeretgess meg zseton

Finoman, gyengéden, szépen lassan cirógasd a lábától kezdve egésze a feje búbjáig! Húzd az időt, borzold a kedélyeket, közben fedezd fel a testét!

2. Csókolj meg zseton

Nem úgy, ahogy általában, a szokásos módon tennéd, hanem úgy, mintha először csókolnád meg! Adj bele apait-anyait, itt a minőség számít, vedd le a lábáról! Legyen vad, durva, lágy, izgató, éppen amilyen kedved van és amit úgy gondolsz jól esne neki!

3. Reggelit az ágyba kérem zseton

Ezt a zsetont érdemes akkor bevetni, amikor nem sietnek a szerelmesek reggeli után. Ugyanis az hagyján, hogy elkészíted a reggelit, fel is kell szolgálni. Meztelenül. Ráadásul, ha a hölgy bevállalós, lehet ő az ezüsttálca! Mindjárt finomabb lesz a felvágott a melleiről, a sajt pedig a hasáról!

4. Ölelj meg zseton

Ismét ne úgy csináld, ahogy szoktad! Az a lényeg, hogy valami különleges, új fajta öleléssel lepd meg a párodat! Aki nyugodtan rendelkezheted vele, ha kérése van, miféle ölelésre vágyik! Erős? Gyengéd? Meleg?

5. Masszírozz meg zseton

Minimum 30 percet vegyen igénybe! Tetőtől talpig, és aprólékosan, kreatívan, finom mozdulatokkal masszírozzuk meg a kedvesünket! Kézzel, lábbal, lazítóan, vagy inkább erotikusan? Égjenek gyertyák, terjengjen finom illat a levegőben. Érzéki illóolajjal kenegessük végig a testet, és ne szégyelljünk minden intim testrészt alaposan átmasszírozni!

6. Fürdess meg zseton

A zseton fürdésre, zuhanyzásra hív! Lehet habos, illatos, gyertyafényesen romantikus, pancsikolós, egyedüli vagy közös, próbáljátok tiszták lenni, mielőtt újra bemocskolódnátok szerelemtől és szextől!

7. Főzz nekem zseton

Dobd be magad, és egyenesen kápráztasd el főzőtudományoddal szerelmedet! Költsetek el együtt egy gyertyafényes, romantikus vacsorát. Igyatok hozzá egy pohár bort, hallgassatok hozzá lágy zenét, és ha már nincs telt érzésetek, dolgozzátok le a vacsorát egy ütemes szeretkezéssel!

8. Tégy magadévá zseton

Itt aztán nincs kecmec, ha a párod felmutatja, azonnal kell cselekedned, ott, ahol vagy! Ha szerencséd van, és otthon mutatja fel, nyomban vesd be a szexuális zsenialitásodat! Hogyan kéri? Durván? Vadul? Természetesen ha nem otthon adja át, hanem vendégségben, szórakozóhelyen, az utcán, a parkban, akkor is rögtön kell cselekedned, és ott ahol vagytok, sürgősen meg kell rontanod őt!

9. Bónusz zseton

Annyira jó volt az egyik, hogy megismételnéd? Vagy akad egyéb ötleted? Amikor ezt benyújtják neked, bármit kérhetnek tőled, és azt maradéktalanul teljesítened is kell!

Amit még érdemes tudni

A zsetonok bárhol, bármikor beválthatóak, és nem csak férfiak, nők is élhetek vele! Illetve, ha te magad készítetted el őket, a szabályokat is te hozod, mikor, hogyan válthatóak be. Jó szórakozást kívánok hozzá, ennek az ajándéknak garantált sikere lesz!

-Madame O.-

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel