Címlap SzexKetyere (18+) Szeretkezz, ne háborúzz! - Ünnepi pajzánkodás
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szeretkezz, ne háborúzz! - Ünnepi pajzánkodás

Ismét eljött az év vége, a december, a hideg, és a hideggel a disznóvágások ideje. Malackodni azonban nem csak így lehet ám! Sőt! A címzetes ünnepek alkalmával eljön a szerepjátékok lehetősége, ami frissíthet egy régebbi kapcsolatot, de erősítheti a bizalmi viszonyokat egy friss viszony esetén. Hiszen elég komoly bizalom kell ahhoz, hogy mondjuk Mikulásnak öltözve, nagy pocakkal és fehér szakállal kezdjük kergetni kedvesünket, aki manóként vagy krampuszként sikongat, miközben előlünk menekül, és persze azért egy idő után hagyja magát utolérni. És persze kell bizalom ahhoz is, hogy a nagyszakállú amúgy alaposan megdughassa segédjét, és ebből később ne legyenek sem félreértések, sem pedig visszaélések.

 

Én személy szerint imádom, amikor párom levetkőzi (a ruháit, de most nem erről akarok beszélni), a mindennapok gondjait és egy olyan szerepbe bújik, ahol valaki más lehet. Olyan, akinek nincsenek gondjai, nincsenek gyerekei, nincsen főnöke/beosztottja, csak vágyai vannak. Ehhez nagy segítséget nyújt, ha együtt meghatározunk egy témakört, ami köré az együttlétünket szervezzük.

Vegyük például a karácsonyt. Tudom nagyon jól, hogy ez az ünnep a szereteté, a meghittségé, az egymás felé fordulásé, és nem a vad szexé, de sokak – főleg a gyerekek – az ajándékozással (is) azonosítják. Így tehát – miután eltelt a meghitt karácsony esete, és jóllaktunk a finom vacsorával – köthetünk széles piros szalagot oda, amelyik testrészünket párunk a legszexibbnek tartja, és megkoronázva egy hatalmas masnival átadhatjuk magunkat, mint a legnagyobb ajándékot ebben az évben, hogy kedvesünk bonthassa ki saját kedvére, élvezetére! Mi pedig ne csináljunk semmit, csak mondjuk el, hogy megteszünk mindent, amit Ő kér! Hidd el, kedves Olvasó, hogy egy finom koktél, vagy a karácsonyi bólé elfogyasztása után párod legtitkosabb vágyai is előkerülnek, neked pedig csak lubickolnod kell az újdonság és a feltételen bizalom nyújtotta élvezetekben és persze gondolkodás nélkül tenned, amire kérnek! Lehetsz persze Te is a megajándékozott, és kérheted kedvesedtől azt, amire a legjobban vágysz, de egyébként nem biztos, hogy magától eszébe jutna megtenni Veled. Arra viszont nagyon vigyázz, hogy olyat ne kérj, amiről biztosan tudod (vagy legalábbis sejted), hogy kedvesed nem szívesen tenné meg – még a Te kedvedért sem – mert akkor a meghitt karácsonyi pajzánkodásból kiadós, ajtócsapkodós veszekedés is lehet!

Aztán persze ott vannak a kicsit merészebbeknek a gyertyák nyújtotta izgalmak is. Tudom, hogy manapság már izzók világítják be a karácsonyfát, de azért elég sokan vagyunk még olyan romantikusok, akik a gyertyát, mécsest is szeretik, és – ha máshol nem, hát – az adventi koszorún meggyújtunk időről-időre egyet. Akik azonban nem olyan bátrak, hogy viasszal csepegtessék tele kedvesük testét, azoknak ott van a méz vagy tejszínhab, mely a fájdalom kockázata nélkül tud épp olyan élvezetet nyújtani, mint a gyertyázás. Sőt, kedvesünk melleiről felnyalni egy kanál mézet tripla élvezet: hiszen élvezi Ő, élvezem én, hogy a mellét a számba vehetem és élvezem a méz édességét szerelmem testének ízével és illatával együtt. Ez számomra felér bármilyen karácsonyi ajándékkal!

Ne higgyük tehát, hogy csak Valentin-napkor lehet (és kell) pajzán ötletekkel színesíteni szexuális életünket, mert minden ünnep nyújt ötletet és lehetőséget, hogy kilépjünk a mindennapok taposómalmából és kicsit színesebbé tegyük azt, amit ÉLET-nek hívunk. Nem vagyok hippi (egyrészt, mert túl fiatal vagyok hozzá, másrészt pedig nem minden tézisükkel értek egyet), de azt azért vallom, hogy „SZERETKEZZ, NE HÁBORÚZZ!” (Persze lőni azért én is szoktam, de legfeljebb partnerem hasára, mellére vagy szájába. Ám ezt ő is élvezi, nem csak én és emiatt senkinek nem kell meghalnia.)

Ezúton kívánunk Kellemes Ünnepeket minden kedves Asztroszex.hu olvasónak!

-Dave Crazytail-

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel