Címlap SzexKetyere (18+) A gésák titka a mi titkunk is! - Golyókkal a hüvelyben…
Figyelem, felnőtt tartalom!

A gésák titka a mi titkunk is! - Golyókkal a hüvelyben…

A gésagolyók titka ma már nem is annyira nagy titok, hiszen bármelyik nő könnyedén hozzájuthat egy ilyen aprósághoz, a hüvelybe helyezve pedig nem csak a G-pont csodáját, de hüvelyizmai lehetőségeit is képes lesz kiaknázni szex közben. Mivel nem csak a működési elvre, de a használók tapasztalataira is kíváncsiak voltunk, így kicsit alaposabban körbejártuk a témát!

A hüvelygolyók, vagy más néven gésagolyók több típusban kaphatók a szexjátékszerek piacán, ezek  elsősorban anyagukban és színűkben térnek el egymástól, működési elvük lényegében ugyanaz. A műanyagtól kezdve, a fémgolyókon át, egészen a zselés bevonatúkig széles a kínálat, de mindegyik golyó célja a hüvely izomzatának erősítése és a G-pont stimulálása.

„Hat-hét éve van gésagolyóm. Az elsők közé tartozott a sima ezüst, belsejében fém golyóval, aminek 3,5 centi volt az átmérője. Utána jött egy kicsivel nagyobb, 4 centis átmérővel egy bársonyos tapintású műanyag gésa, a harmadik szerzeményem pedig egy recés külsejű, szilikon bevonatú gésagolyó, aminek a mérete 3,5 centi volt. Szeretnék majd beszerezni egy tömör fémből készültet is, mert ugyebár annak nagyobb a súlya, jobban rá kell szorítani, hogy meg tudjam tartani. Alapvetően azért kezdtem el használni, mert a hüvely izomzatomat szerettem volna ezáltal még inkább erősíteni. Napi rendszerességgel végzem a Kegel gyakorlatokat, de még egy kis pluszra vágytam, mind a saját, mind a partnerem gyönyöre érdekében.”

A különböző kivitelű golyókon belül egy másik golyó található, ami a járás, mozgás hatására nekiütődik a külsőnek, ezzel pedig apró rezgéseket továbbít, amik hatására a hüvely izomzata és a szorítóizmok reflexszerűen összehúzódnak. A rendszeres használat eredményeként erősödik és egyben érzékenyebb is lesz a hüvely, a péniszt egyrészről sokkal jobban érezheti a nő közösüléskor, másrészről pedig izmait használva az aktus közben finoman meg is tudja szorítani, így még nagyobb élvezetet nyújthatsz partnerednek és persze magadnak is.

„Mikor az elsőt megvettem, csak pár percekre helyeztem fel és rájöttem, hogy gond nélkül tudom tartani, nem kell különösebb erőt kifejtenem, így hamarosan vettem egy másikat is, aminek kicsit nagyobb volt a súlya és az átmérője is. Ezzel már kicsit küzdenem kellett, hogy gond nélkül bennem maradjon, de kis idő elteltével és a rendszeres használatnak köszönhetően már ez sem jelentett nagy gondot. Volt rá példa, hogy aktus közben is bennem volt. Nem mondom az első alkalommal kicsit furcsa érzés és feszített is rendesen, de hozzá lehet szokni és természetesen földöntúli gyönyört tud okozni… Nem olyan erővel rezeg, mint egy vibrátor, hanem a párom lökésének erejétől és gyorsaságától függ a golyó vibrálása, ezáltal még összehangoltabban működött a szex.”

Természetesen ettől sokkal többet is nyújthat a gésagolyó, megtanít például arra, hogy kontrolláld az orgazmusodat…

„Mindazon felül, hogy erősíteni lehet vele az izomzatot és plusz gyönyörhöz juttat aktus közben, van még egy nagy előnye. Igen hatékonyan lehet vele fejleszteni az önkontrollt. Ahogy a férfiak is képesek megtanulni, hogyan késleltessék az orgazmusukat, a hölgyeknek is képesek erre, ebben pedig nagy segítséget jelenthet egy gésa golyó. Elsőre persze nem szabad olyanokat bevállalni mint én, hogy elmentem sétálni, miközben bennem volt, mert furcsa élményekre tehetsz szert, de pl. egy szombat reggel, takarítás, főzés, vagy bármi más közben, nyugodtan lehet használni és rá lehet hangolódni. Egy idő elteltével rájön a nő, hogy is kell visszatartani a saját orgazmusát. Én már odáig elmentem vele, hogy nem csak nagyobb sétáknál volt bennem, hanem egy 2,5 órás vonatút alatt is... Igaz a vége felé már kicsit keresztbe álltak a szemeim, de megcsináltam és kibírtam. Most már bárhol, bármilyen helyzetben félelem nélkül képes vagyok használni, mert tudom, hogy az önkontrollom elég jó. És ennek a szexben is hasznát veszem. Nem mindegy, hogy 10 perc alatt elélvezek és volt egy kis szikrázásom, vagy képes vagyok magam 40-50 percig is visszatartani és szinte kirobbanó lesz az orgazmusom!”

Kipróbálnád te is? ITT számos gésagolyó közül válogathatsz!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel