Címlap SzexKetyere (18+) Házi Peep Show – Sztriptízre fel, Csajok!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Házi Peep Show – Sztriptízre fel, Csajok!

Unalmas már a szex, monoton a párkapcsolat, vagy hiányzik belőle a pikantéria? Dobd fel az együttléteket! Bevállalós vagy? Lepd meg a párodat azzal, hogy elhozod neki az utcai kukkoldát! Legyél Te is házi tüzes csirke, akit forrón szeretnek és bekebeleznek!

Mindenki tud sztriptízelni!

A sztriptíz produkcióhoz is jól jön némi önbizalom, és gátlástalanság, ha mindkettővel rendelkezel nagy gond már nem lehet! Egy igazi, laza peep show-hoz kellő nyitottság szükségeltetik, ami jól jön a kellékek beszerzésénél is, márpedig ezzel kellene kezdeni. Számos szexshop, butik, fehérneműs bolt rendelkeznek vad, vagány, szexi szerelésekkel, amik elengedhetetlenek egy ilyen estéhez és ha meg van a hacuka, siessünk haza vele, és állítsuk össze a koreográfiát. Lophatunk ötleteket „oktatófilmekből”, de improvizálhatunk is, legyen egy könnyed, de ritmikus tánc, amire ütemesen tudunk levetkőzni! Senki ne essen pánikba, olyan nincs, hogy valaki nem tud táncolni, vagy falába van. Bárki képes rá, a lötyögős, simogatós riszára mindenképp, márpedig nem egy komplett balett előadást kell lenyomnod lábujjhegyen pörögve, csak egy pehelykönnyű táncot légiesen és szexin előadni.

Lassan készítsd ki az urad…

Várd réteges hacukában a párodat, akit igyekezz egy alkalmas pillanatban az ágyra dönteni, vagy a fotelba ültetni azzal a céllal, hogy nincs más dolga, mint nyitva tartani a szemeit, meg a nyálát csorgatni. Ami az öltözéket illeti, én például dupla nadrágot, szoknyát javasolnék, meg valami cipzáras pulcsit, alá esetleg inget, legalsó rétegként pedig jöhet a férfibolondító fehérnemű! A ruhadarabokat egyesével, csigalassúsággal dobd le magadról, hogy ne add magadat könnyen, és időnként tréfáld meg azzal kedvesedet, hogy mikor azt hinné, végre láthat belőled valamit, kiderül, hogy még se. Hadd tépje a vágy! Egy-két ilyen „kitoltam veled” akció után, dobj le magadról valamit, hogy ne veszítse az érdeklődését és persze itt-ott azért nem árt neki egy kis simogatás, csók sem.

Végjáték!

Ha ízlésesen ledobtál magadról minden felesleges cuccot, villantsd meg neki a szexi melltartódat, csipkés tangádat, combfixedet, kombinédet, vagy egyéb szexi-szettedet, amit külön erre az alkalomra vettél. Közben húzd előtte bőszen a mézes madzagot, hogy az arcába tolod a popsidat, vagy a puncidat, melledet, de nem érhet hozzád, sőt, ha megpróbálja, csapjál is rá gyengéden a kezére! Ha játékos típusok vagytok, vedd rá ravaszul, hogy „fizessen”, és dugdosson pénzt a cicifixedbe, vagy a bugyogódba! Amennyiben minden felesleges ruhadarabtól megszabadultál, és már az illatos alsódat letörölted izzadságtól gyöngyöző homlokát, fejeld meg azzal az estét, hogy szexuális örömökben részesíted, ez igazán méltó lezárása lesz az estének! Zene? Szinte bármelyik jó, ami kellően lassú és kellően ritmikus, a klasszikus, de örökéletű Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On-ja, például ilyen.

A siker és az eredmény nem várat majd magára, csalhatatlanul belopod magadat a szívébe, és mindent megtesz majd neked, amit csak kérsz tőle. Könyveld el magadban bátran a győzelmet, és merj házi sztriptíztáncosnő lenni!

-Madame O.-

Kapcsolódó cikkeink:

Ajándékozz orgazmust!
Házi szexvideók górcső alatt!
Szexjátékszerek és tévhitek!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel