Címlap SzexKetyere (18+) Ajándékozz orgazmust! (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Ajándékozz orgazmust! (18+)

Néhány éve még szinte senki sem tudott arról, hogy létezik, aztán amikor kiderült, a legtöbben azonnal magukénak tudták és meg akarták ünnepelni: november 10-e, a szeretkezés világnapja, Te hogy ünnepled? Adunk hozzá pár ötletet!

Eredete és kitalálója máig ismeretlen, de állítólag a világünnepek sorába kb. tíz éve került bele e jeles nap, azóta pedig futótűzként terjed. Bár kicsiny hazánkat csak a közelmúltban sikerült elérnie, a közösségi oldalaknak köszönhetően, igen gyorsan talált magának ünneplő közönséget, akik az év 365 napjából igyekeznek ezt az egyet még szex-centrikusabbá tenni. Lényege? Felhívni mindenki figyelmét a szeretkezés és a testi kapcsolatok értékére és fontosságára. Hiszen az elmúlt időszakban jóval nagyobb jelentőséget tulajdonítottak a szexuális élettel kapcsolatos prevenciós kampányoknak, kiemelve a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek megelőzését, pedig a normális és a rendszeres nemi élet is ugyanolyan alapvető. Legalább ezen az egy napon legyen fontos az, hogy kimondjuk: a szex mindennapi életünk része, a testi vágyainkat éppúgy szeretjük kielégíteni, mint a lelkit, mindenféle prűdség és tabu nélkül, akár érdekes szexjátékszerek bevetésével, akár magányosan vagy párban.

2012 legmenőbb szexjátékszerei, amivel méltó módon ünnepelhetsz!

Nem feltételezzük, hogy máskor nem teszitek meg, de Ilyenkor bizony illik elvonulni a hálószobák félhomályába és valami igazán különlegessel meglepni párunkat (vagy magunkat). Ilyenkor előkerülhetnek a titkos szex-szertárból azok a játékszerek, melyeket eddig nem mertünk, vagy nem tudtunk bevetni, a finom anyagból készült dildóktól, a dupla végű péniszeken át az anális izgatókig, de ha nincs ötleted, íme néhány beszámoló, ki mivel ünnepelt tavaly!

„A párom már reggel szólt, hogy „ma ünnepelünk!”, sejtelmem sem volt, hogy a szeretkezés világnapját! Nem tudtunk estig várni, már délután megalapoztuk a hangulatot egy kis Exxxtázis játékkal, de később sem volt hiány játékosságból! Szemmaszkba bújtam és bevetettük a tollcirógatót – sosem gondoltam volna, hogy ilyen izgalmat kelt bennem és hogy ennyire élvezni fogom!” – meséli a 29 éves Júlia, aki saját bevallása szerint a mindennapi életben is bohókás, szórakozott és igen kreatív, így igyekszik ezeket a tulajdonságokat a hálószobában is kamatoztatni.

Figyelem! Csak a játékos szeximádóknak és 18 éven felülieknek!

Másik megkérdezettünk, inkább a meglepetések híve, legnagyobb sajnálatunkra csak elég szűkszavúan volt hajlandó nyilatkozni:

„Szinte naponta szeretkezünk, a tavalyi világnap mégis nagyon emlékezetes maradt, de a részletekbe nem foglak beavatni benneteket” – meséli István nevetve. „Legyen elég annyi, hogy a barátnőmtől egy péniszmandzsettát kaptam ajándékba… Láttatok már ilyet? Hát a gyöngyös változat őszintén szólva meghökkentően néz ki a hímvesszőn, de valami fenomenális plusz gyönyört okoz. Mi máskor is sokat használunk szexjátékszereket, ez számunkra mégis igazi érdekesség volt.”

Bevállalós vagy és nem ismersz tabut? Ezt lesd meg!

Termékajánlat!

Aztán találtunk olyan embert is, akinek fogalma sem volt a november 10-e jelentőségéről, ennek ellenére mégis azt állította, hogy ha a szexuális aktivitást vesszük alapul, számára minden nap ünnep:

„Szeretkezés világnapja? Sosem hallottam róla, de most hogy megemlítettétek nálam minden nap ünnep van és ehhez még az sem kell hogy párkapcsolatban éljek. Szex nélkül egyetlen napot sem tudok elképzelni, így aztán ha nincs is kivel elérni a gyönyört, a két kezemre és az évek során jelentősen felszaporodott szex-eszköztáramra hagyatkozom. Mostanra a különböző műpuncik alap darabnak számítanak a gyűjteményemben, de van egy péniszpumpám is, ami valahogy másfajta orgazmust képes előidézni, ezt elmondani nem is lehet. Ha már így kiderült, hogy létezik ez a nap, idén lehet, hogy meglepem magam egy Pénisz Rotátorral, mivel hús-vér nő most sincs a láthatáron.”

Felejthetetlen orgazmus a legnagyobb szex-szakértők ajánlásával!

Ha pedig a mi véleményünkre vagytok kíváncsiak: nem kell ahhoz szeretkezés világnapja, hogy valami különleges élménnyel meglepjük partnerünket, vagy a magunkat. A szexuális életünket bármikor színesíthetjük kreatív erotikus játékok és különböző szexketyerék bevetésével. Az évek során számtalan, igazán különleges darab is elérhetővé vált, melyekkel a térdremegtető orgazmus garantált, nemtől, kortól és párkapcsolattól függetlenül. Ugye egyet értesz velünk?

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel