Címlap SzexKetyere (18+) Szexjátékszerek házilag, banántól a porszívóig…
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szexjátékszerek házilag, banántól a porszívóig…

Ezrek keresnek alternatív megoldást a háztartások háza táján, ha szexuális kielégülésük a tét, hiszen vagy szégyenérzetük nem engedi a szexketyere vásárlást, vagy a pénztárcájuk és olcsóbb, egyszerűbb játékszerek után kutatnak. Így eshet meg hogy az uzsonnára vásárolt banán, vagy uborka dildóként, a porszívó pedig péniszpumpaként kezd el funkcionálni.

A házilag szexjátékszerré kinevezett eszközök tárháza széles, azonban biztonságilag, egészségügyileg, higiéniailag is hagynak kívánnivalót maguk után, nem beszélve a kellemetlen és nem várt helyzetekről, melyeket előidéznek:

Az otthoni szexjátékok ugyan nem tökéletesek, de mindenképpen élvezetesek és jó játéknak bizonyulnak, egy-egy zöldség, vagy gyümölcs láttán pedig nehéz elvonatkoztatni a hímvesszőtől, így aztán időről időre bizony akadnak akik bepróbálkoznak egy-egy nemesebb helyre dugott zöldséggel. Míg a hüvelyi behatoláshoz tökéletes lehet egy óvszerbe csúsztatott óriásrépa, a szakemberek kifejezetten ellenzik az anális alkalmazást, hiszen könnyen beszorulhat, vagy betörhet, ezzel pedig komolyabb egészségügyi kockázatot is okoz. Ha van otthon vibrátor, inkább azt dugdossuk altestünkbe, biztos, ami biztos!

Ahogy a nők, úgy a férfiak fantáziája is kimeríthetetlen, gyakorlatilag a szakirodalom számtalan otthoni szexjátékot tart számon a jóvoltukból, kezdve a különböző gyümölcsökig, melyekbe lyukat faragtak, a párnán, lufin és a dagasztott tésztán át a wc-papír gurigáig. A házi készítésű maszturbátorok terén a kínálat az egeket verdesi, azonban ha valaki ilyenre fanyalodik nem árt néhány szabályt betartania: kerüld a magas savtartalmú gyümölcsöket, mert irritálhatják a péniszed és a húgycső nyílást, de nem árt azoktól a növényektől is távol tartanod magad, melyek megsérthetik a hímvessző finom bőrét. Míg egy érett avokádóval tökéletes lehet a játszadozás, addig az ananásztól nem biztos hogy tökéletesen kielégülsz és az sem, hogy utána az orvosi ügyeleten nem kell majd magyarázkodnod.

Még több szexjátékszer ITT!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel