Címlap SzexKetyere (18+) Vibrátorok luxuskategóriában – A felső tízezer ezt használja!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Vibrátorok luxuskategóriában – A felső tízezer ezt használja!

Be kell vallanunk, hogy sokak pénztárcája nem engedi meg a luxust, ennek ellenére rengetegen vannak olyanok, akik maximális kielégülésük érdekében hajlandóak egy kicsit mélyebben nyúlni a pénztárcájukba és luxusketyerével kényeztetik altestük titkos tájékait. Hogy milyenekkel? Bemutatunk párat a kíváncsiaknak!

 

JimmyJane, a nagy kapacitású

Állítólag Amerika celebjei csakis erre esküsznek, nem hiába rendelkezik győztes formatervezéssel, rendkívül elegáns formatervezéssel és az ára sem véletlenül ekkora. A teljesen bőrbarát, orvosi szilikonból készült vibrátor 6 rezgőfunkcióval rendelkezik, melyek intenzitása külön-külön is állítható, vízállóságának köszönhetően pedig akár egy kád vízben is a csúcsra juthatunk. A 17 cm hosszú és mintegy 3-4,5 cm átmérőjű orgazmuskreátor mindkét vége külön-külön is vibrál, így még nagyobb lehetőséget biztosít arra, hogy akinek pénztárcája engedi mámoros élvezetekhez jusson!

Zini Roae, a kétmotoros élvezet

A luxusvibrátorok általában gondosan megmunkált, különösen esztétikus szerkezetek, ám ezek között is akad olyan, mely már-már művészi magasságokba emeli az örömszerzés fogalmát és kimagaslóan szép és nagy tudású ketyereként kerül piacra. A Zini Roae néver hallgató koreai szexjátékszer is ilyen, ráadásul szinte egyedüli módon két motorral rendelkezik, mely az egyenletes vibrációról gondoskodik, csakúgy mint az öt fokozatban állítható rezgés és a tízféle rezgésritmus. Ha ez sem lenne elég, mindezen túl pedig G-pont és klitoriszizgató is egyben, ami a kezünket a szívünkre téve bizony jócskán megfér egymás mellett. Belegondolni is izgató, hogy mekkora élvezetet érhetünk el ezzel a szerkentyűvel és ha ezt vesszük alapul, az árát is megéri!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel