Címlap SzexKetyere (18+) A nők szeretik a nagy és kemény szerszámot! A tiéd hogy áll?
Figyelem, felnőtt tartalom!

A nők szeretik a nagy és kemény szerszámot! A tiéd hogy áll?

A férfi állóképesség fontos, a péniszméret pedig igen is lényeg, aki pedig mást mond, az hazudik. A nők szeretik a kemény és nagy szerszámot, az persze már más kérdés, hogy időnként beérik a kicsivel és játékossal is. És hogy tehet-e valamit a férfi annak érdekében, hogy stabilan álljon a zászlórúd és hogy később durranjon el a dákó? Rá tud-e vajon csalni még néhány centit hosszúságban és vastagságban? 

A tudomány jelenlegi állása szerint igen, hiszen állítólag több kiváló készítmény is rendelkezésre áll, bár egynémelyik valóban inkább csalódást, mint valós eredményt produkál. A szelektálás nem egyszerű, így egy kicsit igyekszünk a választásban segíteni!

Kenegessed péniszkrémmel!

A közhiedelemmel ellentétben ezeket a termékeket nem csak azok a férfiak használhatják, akiknek merevedési zavaraik vannak, hiszen nem csak a tökéletes erekció elérésében, de az orgazmus késleletetésében is segítenek. Az úgynevezett XXL krémek elősegítik a péniszben a vérbőség kialakulását, tartós merevedést idéznek elő, rendszeres használat esetén pedig némileg nagyobb és vastagabb hímtagot is eredményeznek.

„Semmi bajom a farkam keménységével, de a kíváncsiság bennem volt, így kipróbáltam a kenőcsöt. Sosem hittem volna, hogy a jóból, lehet még jobb, de acélosan állt a szerszám és sokkal tovább bírta a strapát.” (Laci, 32)

Aki nem akar túl sokat pepecselni, de mégis valós eredményre vágyik, az ma már tud olyan erekciót stabilizáló krémet is vásárolni, mely a pénisz merevségét hosszan megtartja, összetevői pedig garantálják az egyedülálló hatást, erre pedig már az első használat után szemmel látható bizonyítékot szolgáltat. A speciális krémet elég öt perccel a szex előtt a péniszbe masszírozni, majd leöblíteni, aztán irány az ágy, a kéjrudad tutira nem okoz majd senkinek csalódást.

„Elegem lett abból, hogy állandóan azon stresszelek, hogy mikor sülök el és hogy meddig fogom bírni. Nem vagyok egy sorozatlövő faszi és ritkán bírtam túl sokáig. A korai magömlésre sok jó trükk van, de aki nem elég türelmes, annak a leggyorsabb megoldás egy spéci készítmény. Rákened, vársz, dugsz és nem idegeskedsz. A legjobb.” (Ferenc, 29)

Majd a természet segít!

A gyors és spontán erekciót nem csak azzal a bizonyos kék tablettával lehet elérni, de természetes összetevőkkel is. Ezekhez jóval egyszerűbb hozzájutni, bár az is igaz, hogy a táplálékkiegészítőként forgalmazott kapszulákkal szemben megingott a bizalom. Mindenképpen olyat érdemes választani, melyek száz százalékban természetes összetevőket tartalmaznak, lehetőleg olyat melyekben a ginzeng túlnyomó többségben helyet kap. Ez az a növény ugyanis, melynek számos faja létezik és mindegyik valamilyen formában segíti a szexuális vágy kialakulását, jókora merevedést produkál és a szexuális teljesítményt növeli, megfelelő arányban és koncentrációban használva pedig csodákra képes. Milyenekre? Egy átlagos felnőtt férfi orgazmus közben 5-7 izom összehúzódást produkál, a ginzenget tartalmazó készítmény használatával ez a szám 15-25-re emelkedhet, legalább is ezt sokan tapasztalták.

„Nem mindig volt olyan merevedésem, mint amilyet szerettem volna, ez meg kihatással volt az önbizalmamra is. Sok készítményt kipróbáltam, de csak egyet találtam, ami eddig még sosem hagyott cserben. A merevedésemmel azóta nem volt gondom, rendesen megtudom döngetni az asszonyt és rendszeresen akkorát élvezek, hogy még magam is meglepődöm, pedig nem vagyok már mai gyerek. Nem tudom mi a titok, de nem is érdekel, a lényeg hogy ettől a bogyótól rendbe jött a szexuális életem.” (Péter, 45)

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel