Címlap SzexKetyere (18+) Filléres szexketyerék – Az orgazmus nem pénz kérdése…
Figyelem, felnőtt tartalom!

Filléres szexketyerék – Az orgazmus nem pénz kérdése…

A szexuális játékszerek használata nem csupán a vastag pénztárcával rendelkező emberek kiváltsága, hiszen számos olyan termék is található a szexshopok kínálatában, melyekhez szinte fillérekért hozzájuthatunk és éppúgy gyönyört okoznak, mint egy pillangó, vagy egy vibritanga.

 

Ujjra húzható zselés izgató

Kevés olyan nő van, aki tiltakozva löki el magától kedvese kezét, amikor az a lába közé téved és ujjaival a nedves hüvelyébe hatol, majd ügyes játszadozással a mennyekbe repíti. Lehet ezt az érzést fokozni? Naná, hogy lehet! Az ujjra húzható zselés izgatót pont erre találták ki, hiszen apró rücskeivel, bogyócskáival jelentősen fokozza az élvezetet, ráadásul mindez még egy ezresbe sem kerül.

 

Gésagolyók

Ahhoz hogy a G-pont izgatásával az orgazmus legmagasabb csúcsait megtapasztald nem feltétlenül szükséges aranyból, vagy ezüstből szexjátékszert választanod. Az egyszerű, fehér, műanyagból készült gésagolyók is képesek arra, hogy a hüvelybe helyezve olyan rezgésekkel stimulálják intim tájékodat, melynek hatására elönti a gyönyör az egész tested.

 

Édes kis punci

A férfiak körében igen nagy népszerűségnek örvendenek a művaginák, ha pedig ezek egy zsebben is kényelmesen elférnek és bárhová magukkal vihetik még nagyobb a megbecsülésük. A teljesen bőrhatású anyagból készült minipuncit szükség esetén bármikor előkaphatod és kedvedre maszturbálhatsz! Attól hogy még kétezer forintot sem kell érte kiadnod, hidd el az orgazmusod még egetrengető lehet, dugd meg bátran!

 

 

Péniszgyűrűk

Nem részletezzük, hiszen mindenki tudja: az intim együttléteknek különös és izgalmas kiegészítője lehet egy péniszgyűrű, ami nem csak a férfi méretbeli adottságaira segít rá, de a nőt is boldogabbá teszi, hiszen speciális kialakítása révén a hölgy csiklóját is izgatja az együttlét alatt. Mivel puha szilikonanyagból készült, rugalmassága révén az eltérő méretű hímvesszők nem jelentenek akadályt, a Super Jelly darabjáért pedig alig kilencszáz forintot kell csak kicsengetned. Hát nem megéri?

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel