Címlap SzexKetyere (18+) Vibrátort a bugyikba – Szupertitkos szexjátékok!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Vibrátort a bugyikba – Szupertitkos szexjátékok!

Úgy tűnik sok nő vágyik arra, hogy szabad utat engedve vágyainak, bárhol és bármikor átadja testét a gyönyörnek. Felbuzdulva azon, hogy csillagvibrátoros cikkünk mekkora népszerűségnek örvendett a hölgyek körében összegyűjtöttünk néhány olyan szexketyerét, melyekkel észrevétlenül, akár a nap huszonnégy órájában élvezhetitek az orgazmus legmagasabb csúcsait!

Pillangókat a lábak közé!

A bugyiként felvehető vibrátorok kínálata igen széles, azonban mi két olyan terméket választottunk ki nektek, melyekhez hazánkban is elérhető áron juthattok hozzá, ráadásul nem kisebb élvezetet kínálnak, mint több tízezer forintos társaik.

A Butterfly Peri névre hallgató, első ránézésre űrbéli szerkezetre hasonlító darab, második rácsodálkozásra már a végtelen mámor csúcsait és egy kiadós orgazmust juttatja az eszünkbe, a valóságtól pedig nem állunk távol. A lila színben pompázó szexjátékszer bizony megadja a módját a szexnek és biztosítja hogy kellő kényeztetésben legyen részünk, szinte bárhol és bármikor. Mivel észrevétlenül bújik meg a szoknya alatt, így akár dolgozni is magaddal viheted, persze aztán ne csodálkozz, ha kicsit vadabban ütögeted majd az irodai billentyűzetet, vagy lihegve duruzsolsz a főnököd fülébe.

Az előző termékhez hasonló pillangó, tulajdonképpen nem is igazán pillangó, inkább nyuszi. A bugyiként viselhető állatka apró és folyamatos bizsergéssel tart izgalomba, míg hüvelyedet egy kisebb méretű pénisz, addig a csiklódat a nyúl fülei veszik kezelésbe, így már pár perc alatt a mennyekbe juthatsz. Mint ahogy a Butterfly Peri esetében, úgy a Bunny-nál sem kell attól tartanod hogy bárki is észrevenné a játékodat, hacsak az orgazmus közepette fel nem sikítasz! Az orgazmusnyuszid ITT lapul!

A tangába is titok lapul!

Azt mondtuk, hogy az előző vibrátorok észrevehetetlenül rejtőznek el a szoknya alatt? Ezt a tangát pedig akár testhez simuló és átlátszó nadrággal is felvehetnéd. Az apró minivibrátorral felszerelt, pánt nélküli tanga valódi diszkréciót nyújt viselőjének, ráadásul folyamatosan gondoskodik arról, hogy egy percre se felejtsd el, mennyire jó is a felfokozott nemi izgalom! Ha nem lenne elég ajándék, hogy bármely napszakban, titkos orgazmusok sorozatát érheted el, akkor pluszban még egy csinos kis szemmaszkot is adnak a gyártók, melyet a dobozban találsz. És hogy mire fogod használni? Azt a képzeletedre bízzuk! Ha megtetszett, ITT megvásárolhatod!

Míg az előző esetben a bugyi és vibrátor elengedhetetlen párost alkottak, a mostaniban már elég csak a vibrátorra koncentrálni, ami szinte bármelyik alsóneműbe kiválóan beilleszthető. A Couture Discertion nevéhez hűen diszkrét, nem árulja el a titkodat, ráadásul anatómiailag formált kivitele miatt szinte biztos hogy megfelelően fog illeszkedni a puncikhoz és térdremegős orgazmussal szolgálja meg, ha a lábad közé csúsztatod! Intenzitásának állítására hét választható fokozat gondoskodik, ha senki nem látja, nyugodtan maximumra állíthatod. Kipróbálnánk? Ki bizony, ez nem is kérdés! A kéjes orgazmus csodaketyeréje már hazánkban is kapható, ITT megtalálod!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel