Címlap SzexKetyere (18+) Csillagvibrátor - Folyamatos élvezés bátraknak!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagvibrátor - Folyamatos élvezés bátraknak!

A legfurcsább szexjátékszerek között is akad olyan, ami első ránézésre elképedést okoz, furcsán néz ki, ám mégis valamilyen módon a kedvünkre való. A félig csillag, félig medúza, ráadásul rózsaszínben kapható vibrátorral szinte folyamatos lehet az élvezés, továbbá a legkisebb és a legcsinibb szoknyácska alatt is képes észrevétlenül dolgozni a csiklódon. Kipróbálnád?

A Starfish vibrátort kifejezetten azoknak a nőknek fejlesztették ki, akik szeretik a folyamatos stimulációt és kifejezett élvezettel tölti el őket, ha a napi bevásárlás során is orgazmust érhetnek el, ráadásul sorozatban. A vékony és kényelmes, szilikon hevederekkel puncihoz rögzíthető állatka enyhe bizsergéssel repíti a mennyekbe a használóját, de ezen túl is további hét észbontó funkcióval rendelkezik, melyekkel a gyönyör maximumra emelhető. A nyomógombos vezérlés lehetővé teszi, hogy akár zsebből, akár a retikülből is irányítani tudd, így ha nem szeretnél sikítva és térdremegve a postán várakozni, akár ki is kapcsolhatod.

A bizarr kinézetű, miniatűr szexuális segédeszközt kifejezetten olyanoknak ajánljuk, akik bármikor csúcsra szeretnének kapaszkodni és elég bátrak ahhoz, hogy a vízálló kis ketyerét bugyi helyett viseljék!

Hozzászólások  

 
+1 #1 kayeti 2012-10-11 14:28
Jó-jó, de hol lehet kapni?
 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel