Címlap SzexKetyere (18+) Női óvszer... Akarjuk?
Figyelem, felnőtt tartalom!

Női óvszer... Akarjuk?

Az óvszer ellen sok férfi felháborodva ellenkezik, bár igen hasznos kis találmány és nem csak a váratlan várandóságtól, de a nemi betegségektől is megvéd. Ha a használatára kerülne a sor, mégis ódzkodnak, szerintük ugyanis zokniban sem szokás lábat mosni, az élvezetet meg nagymértékben rontja, amikor a felhelyezésre kerül a sor. Namármost akkor itt van a női óvszer, ami kiküszöböli mindazt a kényelmetlenséget, amit a hagyományos kistestvérrel kapcsolatban hiedelemként fennáll, de vajon akarják a nők használni?

A speciálisan nők számára kifejlesztett óvszer kinézetre nagyjából ugyanolyan, mint a hagyományosan megszokott gumi, azonban a méretbeli különbségek elég szembetűnőek. A kétszer akkora zacskócskát a hüvelybe kell felhelyezni, azonban hatalmas előnye, hogy ez már az aktus előtt jóval megtehető, így nem kell az együttlétet vacakolással és pepecseléssel megszakítani.

Előnyeit persze tovább is tudjuk sorolni, hiszen a hagyományos férfi változathoz képest a női óvszer kétszer olyan ellenálló és a hüvely külső felületét is letakarja, ergo nagyobb területen nyújt védelmet, a felhelyezést és az élvezetet pedig a felületét borító síkosító könnyíti. Az óvszer mindkét végén gumigyűrű található, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a helyén maradjon a felhelyezés után, illetőleg hogy ne csússzon tovább oda, ahova nem való.

A különleges női óvszer gyártását elsődlegesen egy HIV-prevenciós kampány részeként kezdték el terjeszteni, jobbára afrikai nők számára biztosították, de 1992 óta már Európa szerte kapható. Hazánkban is árusítanak ugyan, de néha még mindig nehéz hozzájutni, illetve még mindig igen kevés nő tájékozott erről a védekezési módszerről.

 

Hozzászólások  

 
#2 Admin 2012-09-26 18:09
Meglepően sok nő keresi, már akik tájékozottak a témában. Sokáig nem lehetett hazánkban hozzájutni, csak Ausztriában és igen csak hiányolták a gyógyszertárakb ól.
 
 
#1 Mandy 2012-09-12 13:21
Hát nem tudom....Azért a férfiakban is kellene lenni egy kis felelősség érzetnek.Nekünk már ott van a gyógyszer,a spirál.Most még ez is???????
 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel