Címlap SzexKetyere (18+) Csináld magad szexjátékszer… Biciklialkatrészből…
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csináld magad szexjátékszer… Biciklialkatrészből…

Mielőtt bárki szemezni kezd a bicikilivel és csavarhúzót ragad, figyelmeztetni szeretnénk, hogy az otthon eszkábált szexuális segédeszközök nem feltétlenül felelnek meg az egészségügyi szabályoknak és az sem tuti, hogy a játszadozás végén nem kell majd egy kórházat felkeresned, hogy egy pedált, bicikliláncot, vagy miegymást kiműtsenek belőled.

A döbbenetet leplezni sem tudtuk, amikor kiderült hogy bizony a bringa-alkatrészek újrahasznosítására már csináld magad workshopok is alakultak, ahol a gumibelsőkből, nem túl rozsdás bicikliláncokból és küllőkből szex játékszereket készítenek az egybegyűltek. Őszintén szólva először azt hittük, hogy a hír kamu, ilyen nincs, ha pedig van, akkor érdeklődő hiányában elmarad, mindaddig, míg nem akadtunk rá a Bikesexual oldalra, ahol részletes tájékoztató található az eseményről. Az is napvilágot látott, hogy a workshop a július 1-től 8-ig tartó Budapest Pride programjába is bekerült, elsősorban leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű embereket hadrendbe állítva, de minden bátor jelentkezőt szívesen várnak, aki kézügyességét szexjátékok alkotására szeretné használni.

A kérdés persze felvetődik: mi vajon a workshop célja? A legfőbb, hogy újrahasznosítható anyagokból, a környezetet kímélve, ráadásul olcsón lehetőséget adjanak a résztvevők szexuális életét felpezsdíteni, azáltal hogy megtanítják őket például felcsatolható dildóhoz hámot készíteni, esetleg kiszuperált biciklialkatrészekből nyakörvet és bilincset eszkábálni. Természetesen az sem titok hogy ezzel lehetőség nyílik arra, hogy hasonló beállítottságú emberek nyíltan beszélgetni tudjanak a szexualitásról, hogy a tabuk ledőljenek és barátokra leljenek szexketyere készítés közben, már aki nyitott arra, hogy ezt véghez vigye.

A szervezők természetesen gondoltak a kevésbé bevállalósakra és konzervatívabb személyekre is, így alternatív megoldásként ékszerek összeállítására is lehetőség nyílik a kézműves foglalkozások alatt, biciklikütyüket használva alapanyagként.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel