Címlap SzexKetyere (18+) Férfi szexjátékok – Ketyerék, csak nekik! (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Férfi szexjátékok – Ketyerék, csak nekik! (18+)

Rengeteg eszköz létezik, mely a férfiak (magányos) örömét hivatott szolgálni. Ebben a sokszínű, és sokrétű kínálatban csemegézünk most, természetesen a teljesség igénye nélkül!

Cikkünk elsősorban a férfiaknak szánt eszközökre koncentrál, melyek használatukat és persze céljaikat tekintve jelentősen eltérnek a hölgyek játékaitól, hiszen a nők nem csak anatómiai szempontból különböznek tőlünk, hanem a szexualitásukhoz – és így a maszturbációhoz – való viszonyukban is. Amíg a hölgyek jelentős számban használnak segédeszközt az önkielégítéshez, addig az urak nagy része jobban szereti "kézbe venni" a dolgot, és inkább csak a változatosságot keresi, esetleg a gyógyulást egy-egy testi/lelki nyavalyából a különböző játékszerek használatában, legyen az maszturbátor, péniszpumpa, vagy szerelem-baba, netán anális (/prosztata) izgató.

Mivel a felsorolt eszközökből rendkívül széles választék érhető el mindenki számára a valós és online shopokban, így csupán pénztárcánk és ízlésünk szab határt annak, hogy mit használunk. Ezen örömszerzők igénybevétele előtt azonban nem árt tudnunk néhány fontos dolgot. Vegyük hát sorra kategóriánként az egyes eszközcsoportokat!

Maszturbátorok

Ezeknek az eszköznek két fő típusa létezik: az egyszer használható és a többször használatos darabok. Az egyszer használható tojások, izgatók azért praktikusak, mert nem kell bajlódnunk a tisztításukkal, tárolásukkal, nem kell esetlegesen rejtegetni használat után, egyszerűen a kukába vele! Ezzel szemben a többszöri használatra tervezett maszturbátorok lényegesen tartósabb anyagból készülnek, sokszor komfortosabb, valóság hűbb érzést nyújtva használójának, mint eldobható társaik, azonban sok férfi titokban nyújt általuk örömöt magának, társuk előtt titkolják szexuális életük ezen kis kiegészítő tevékenységét, így ezek az - egyébként sokszor nem is olcsó - játékszerek, amik nehezen rejthetőek el hosszabb távon, csak az önkielégítésüket nyíltan felvállalók körében lehetnek igazán népszerűek. A suttyomban maszturbálók inkább az egyszer használatos eszközöket kedvelik. Ami azonban mindkét típus használatánál fontos, az a higiénia. Tisztítást ugyan csak az egyik fajta igényel, azonban bármely eszköz használata esetén ügyeljünk arra, hogy mind kezünk, mind pedig az eszköz használatba vételkor tiszta legyen!

Pénisz pumpák

A pénisz pumpák kevésbé az örömszerzés, mint inkább a kisebb mértékű - fizikai vagy lelki eredetű - szexuális zavarok "gyógyítására" szolgálnak. Sok férfi nincs megelégedve pénisze méretével, így ezekkel a segédeszközökkel próbálnak változtatni a helyzeten, több-kevesebb sikerrel. A másik fő oka a pénisz pumpák használatának a merevedési zavar, mely szintén számtalan férfi legrosszabb rémálma, ráadásul az ettől való rettegés egy ördögi kört alakít ki bennük: minél jobban félnek, hogy "nem áll fel", annál kevésbé fog összejönni, hiszen a stressz sokszor önmagában meg tud akadályozni egy szabályos "vigyázz állást". Ahogy a maszturbátoroknak, úgy a pénisz pumpáknak is rengeteg típusa kapható a vákuumostól a hidro rendszerűn át az elektromos változatig. Természetesen ezek számtalan kombinációja létezik. Kiválasztásuk során elsősorban arra figyeljünk, hogy saját méreteinknek megfelelő eszközt válasszunk, mert sem a túl kicsi (nem lesz helyünk az elsődleges cél – a méretnövelés – elérésére), sem a túl nagy (mivel ebben az esetbenvagy nem tudjuk kialakítani a kívánt szívó hatást, vagy – ami még rosszabb – túl erős vákuumot képezünk, ami hosszabb távon a pénisz ereinek roncsolódásához vezethet).

Szerelem-babák

A szerelem-babák alatt hagyományosan felfújható, a hatvanas évek nőideálját mintázó, kevéssé élethű „hölgyeket” gondoljuk, melyeken a megfelelő helyeken (száj, vagina, esetleg ánusz) nyílások találhatók a behatoláshoz. Szerencsére ez manapság nem fedi a valóságot. Napjaink szerelem-babái – és ide sorolhatjuk a testrészeket (női altest, intim részek, mellek) formázó, nem teljes alakos megvalósításokat is – a legtöbb esetben, inkább élethű, szinte emberi bőrhatású anyagból készült eszközök. Természetesen itt is, mint ahogyan a korábbi két kategóriában, rengeteg változat létezik, azonban itt funkcionalitás tekintetében nincs akkora szórás, mint inkább a kivitel igényessége, és persze a használó „nőideálja” vonatkozásában. A szex-babák között találunk soványat, kövéret, manga kinézetűt, dögöset és átlagosat, de még férfit formázót is! Ahogyan az önkielégítés egyéb eszközeinél, itt is elsődlegesen a higiéniára kell ügyelnünk, mert ezt elhanyagolva hamar szembesülhetünk igen kellemetlen következményekkel. A szerelem-babák azonban, ahogyan hús-vér társaik is, rendkívül érzékenyek a fizikai behatásokra, tehát ne menjünk a közelükbe éles szúró/vágó eszközökkel, mert az könnyen örömszerzésünk tárgyának „leereszkedéséhez” vezethet!

Anális izgatók

Végül, de nem utolsós sorban beszéljünk az anális izgatókról. Ezek az eszközök uniszex darabok – gondolhatnánk – de mégsem. A férfi anatómiája az ánusz környékén is eltér a nőétől, ezért míg a női anális dildók, vibrátorok, masszírozók elsősorban a hüvelyi ingerlés kiegészítéseként és csak ritkább esetben kiváltásaként az anális „G-pont” izgatására szolgálnak, addig a férfiaknál a prosztata masszázs önálló örömforrás lehet szinte minden esetben. Az így okozott kéjérzet jelentősen eltér a pénisz stimulációjával előidézettől, ugyanúgy, mint a hölgyek esetében a hüvelyi orgazmus a csikló izgatásával elért gyönyörtől. Ugyanakkor el kell mondanunk, hogy ezt a fajta önkielégítést a számos kialakult társadalmi előítélet miatt kevesek gyakorolják, mivel az anális izgatást sokan gondolatban összekapcsolják a férfi homoszexualitással, és emiatt a legtöbb heteroszexuális férfi ki sem akarja próbálni a gyönyör e formáját. Fontos tudni azonban azoknak, akik kellően bátrak felvállalni ebbéli kíváncsiságukat, hogy az ánusz és környéke önálló síkosítással nem rendelkezik, ezért minden esetben társítsanak síkosító anyagot az anális eszköz használatához!

Remélem, hogy az iménti kis összefoglaló kellő motivációt ad mindenkinek, aki eddig nem próbálta még az önkielégítés nemes, ámde időnként kissé unalmas „sportját” színesebbé tenni a fenti eszközök egyikének használatával!

-Dave Crazytail-

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel