Címlap Milyen nőre vágyik a férfi? Horoszkóp!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Milyen nőre vágyik a férfi? Horoszkóp!

SzexHoroszkóp

Mitől olyan a nő, mint egy mágnes? Mi vonzza a férfiakat az ellenkező nem tagjaihoz? Azt hiszem mindenkinek vannak tippjei: jó fenék, feszes mell, dögös külső, kisugárzás. De hogy egész pontosan mi hat egy férfire, azt csak a csillagok tudhatják! Olvasd el a horoszkópját és te is okosabb leszel!

 

Mit talál vonzónak egy Kos férfi a nőben?

A Kos férfiak egy forróvérű és határozott nőt akarnak maguknak, akik ugyanakkor nyitottak és őszinték, valamint jó humorérzékkel rendelkeznek és viselkedésük felelősségteljesnek mondható. A hűség tekintetében a mindent vagy semmit elv alapján játszik. Különösen odafigyel arra, hogy barátnője hogyan néz ki, általában a sötét hajú, buja tekintetű és érzéki ajkakkal rendelkező nőkhöz vonzódnak, akik átlagos testmagassággal és összességében igen nőies tulajdonságokkal bírnak.

 

Mit talál vonzónak egy Bika férfi a nőben?

A Bika férfi olyan nőről álmodik, aki kényelmes életkörülményeket teremt számára. Ha jól főz, az például hatalmas előnynek bizonyulhat nála. A Bika célja olyan nő felkutatása, aki vele azonos ízléssel rendelkezik - legyen jó természetű, jó külsejű, intelligens, felelősségteljes, megbízható és rendelkezzen némi konzervativizmussal is.

 

 

Mit talál vonzónak egy Ikrek férfi a nőben?

Számára az ideális nő nagylelkű, barátságos, laza és tájékozott. Mindig észre tudja venni a dolgok jó oldalát. Azok a nők, akik párjukra akaszkodnak nála kizáró ok, mivel nem szereti, ha egy nő túlságosan impulzív módon mutatják ki érzelmeiket. A partnerének tudnia kell, hogy őt leginkább a zene, a művészetek és a tánc érdekli. Az Ikrek férfi általában jól szituált és intellektuális természetű. No de mi a helyzet a nő külsejével? A szívét az nyeri majd el, aki barna hajú, karcsú és könnyed lépteivel sétál be az Ikrek férfi szívébe.

 

Mit talál vonzónak egy Rák férfi a nőben?

A Rák férfi azt akarja, hogy a társa önzetlen legyen, elégedjen meg kevéssel, de sokat adjon neki. Kényelmes életet biztosítson neki jó vacsorával, tartsa rendben ruháit és mindig biztosítsa őt arról, hogy ő az egyedüli és kizárólagos személy az életében. A gyengéi a szőkék, akik átlagos magassággal, világos szemekkel és hosszú hajjal bírnak.

Mit talál vonzónak egy Oroszlán férfi a nőben?

Ideálja a humoros és könnyed természetű, kalandvágyó nő, aki szeret utazni, kedveli a gyerekeket, és aki rendszeresen kimutatja az iránta érzett vonzódását. Szeret büszke lenni a nőre: könnyedén előnyhöz juthat az, aki mosolyával beragyogja napját. Természetesen fontos a hűség és az, hogy ne hagyja, hogy az Oroszlán unatkozzon. A dolgokhoz való laza hozzáállásával mindig megtalálja a megoldást szinte bármely helyzetre.

 

Mit talál vonzónak egy Szűz férfi a nőben?


A nő legyen gyengéd természetű, kedves és elnéző. Olyat keres, aki rendben tartja a kapcsolatukat, rendszerető és pedáns. Kétszer is meggondolja, mielőtt valamit biztosra ígér. A Szűz férfit vonzza, ha a nőnek apró, gyengéd kezei vannak, a szemeivel is pontosan olyan jól ki tudja fejezni magát, mint szavaival. A kedvencei ennél fogva azok a nők, akik a szemükből olvasva is megértik ők - a szavak nem igazán lényegesek számukra.

 

Mit talál vonzónak egy Mérleg férfi a nőben?

A Mérleg olyan nőt keres, aki kielégíti szellemi igényeit is éppúgy, mint a testi szükségleteit is. Az ezen csillagjegyhez tartozó férfiak általában jó családapák és értékelik, ha a család többi tagja tisztelettel viseltetik szavai iránt. Cserébe egy nagyon törődő személyt kapunk, akire válsághelyzetben biztosan lehet számítani.

 

 

Mit talál vonzónak egy Skorpió férfi a nőben?

A Skorpió férfi párja magabiztos, bátor és energiával teli. Kiáll a jogaiért és megküzd bárkivel, aki az ő érdekeit veszélyezteti. A bátor nők megőrjítik, de egyúttal örömmel veti alá magát akaratuknak és bájaiknak. A Skorpió férfiak nagyszerű intuíciókkal rendelkeznek a szex terén, ezáltal nagyon érzékenyek partnereik igényeire.

 

 

Mit talál vonzónak egy Nyilas férfi a nőben?

A Nyilas férfi a nagylelkű és jószívű nőket kedveli, értékeli a másikban lévő tisztességet, őszinteséget és önuralmat. Nagyszerű szeretőnek kell lennie, jó édesanyának és nagyszerű szervezőnek, mivel ő maga nem túl komoly e területen. A külső nagy szerepet játszik számára a megfelelő személy kiválasztásakor.

 

 

Mit talál vonzónak egy Bak férfi a nőben?

A Bak férfi akkor nyugodt, ha a partnere egy megértő hölgy, akik képes megérteni az ő természetének bonyolultságát. Partnere általában tiszteletteljes, kiegyensúlyozott, nyugodt és elővigyázatos, aki a dolgokhoz bár igen hagyományos módon viszonyul, mégis egyúttal független természetű. A Bakok óvatosan kötelezik el csak magukat, és csak akkor "telepszik meg" valaki mellett, ha meggyőződött annak megbízhatóságáról.

 

Mit talál vonzónak egy Vízöntő férfi a nőben?

A Vízöntő férfinak olyan nőre van szüksége, aki inspirálja őt és bizonyos szempontból olyan, mint egy barát. Az a partner, akik képes őt szórakoztatni és elvonni figyelmét a szürke hétköznapoktól, szinte biztos, hogy hosszú távú partnerként is szóba jöhet. Amikor nehéz időszakon megy keresztül, szüksége van a nő támogatására, akinek, miközben ezt nyújtja partnerének, viselkedése nyugodt ugyanakkor lelkesedő marad.

 

Mit talál vonzónak egy Hal férfi a nőben?

A Halak csillagjegyű férfiak nagyszerű intuíciókkal rendelkeznek, kedvesek és békések. Olyan nőhöz vonzódnak, akik képesek uralni érzelmeiket, nagylelkűek, jóindulatúak és szeretetteljesek. A Hal figyelmesen választja ki partnerét, értéknek a nőiességet, a művészetek és a természet iránti vonzódást tartja mindenek felett fontosnak.

 

 

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel