Címlap Hűség és megcsalás horoszkóp
Figyelem, felnőtt tartalom!

Félrelépett csillagjegyek – Hűség és megcsalás horoszkóp szerint…

Megcsalt, átvert, hazudott? Vagy még egyiket sem, de tudni szeretnéd mire számíthatsz? Természetesen a csillagokban ez is meg van írva és ha akarod most neked is elárulják! Lássuk mennyire hűségesek az egyes csillagjegyek és hogy képesek-e a megbocsátásra!

Kos

Köztudottan szexcentrikus jegy, vágyainak nehezen parancsol, így ha úgy adódik nem veti meg a tiltott gyümölcsöt sem. A változatosság gyönyörködteti, a kalandok kihívást jelentenek számára, ráadásul a pillanat hevében képes az eszét is elveszíteni. Hosszú távon csak kellően sokszínű társ mellett marad meg, aki az élet minden területén, így a lepedőgyűrés során is képes csodálatba ejteni. A korlátokat és a láncokat nem tűri, ellenben pozitívum, hogy ő maga sem várja el ezt partnerétől, hiszen meg sem fordul a fejében hogy megcsalhatják. Kellően nagy önbizalmán viszont hatalmas csorba esik, ha valóban kiderül, hogy félrelépett a kedvese, ilyenkor dühös bosszút forral. Idővel persze a tomboló vihar továbbszáll és még az sem elképzelhetetlen, hogy lazább viszonyok között újra visszafogadja párját.

Bika

Nagyon fontosak számára az érzelmek, csillagjegye szerint is hűséges és megbízható, igazi odaadó, érzéki társ. Felháborítja még a legcsekélyebb gyanú is, mely a hűtlenségére irányul, fel sem merül benne, hogy egy harmadik félnél találjon bármilyen vigasztalást. Elveit nem adja fel, de megköveteli párjától is hogy tiszteletben tartsa azokat. Bár kapcsolatai bizalmi alapon működnek, mégis rendkívül hajlamos a féltékenységre, ha pedig a zöld szörnyecske megcsillan szemeiben, bizony még egy köztéri veszekedéstől sem riad vissza. Ha megcsalták és tovább folytatódik a kapcsolat, akkor a lelkén ejtett sebet sokáig őrzi, igaz hogy még így is képes kitartani a partnere mellett és szeretni, de arra mindenképpen számítani kell, hogy időről, időre felemlegeti a félrelépést.

Ikrek

Játékos, kacérkodó, flörtölgető, folyton ott van a partnerében a bizonytalanság, hogy vajon megcsalja-e, vagy csak ártalmatlan huncutkodás az egész. Amelyik kutya ugat, az általában nem harap és így van ez az ikreknél is, legtöbbször a tettekig nem jut el. Laza felfogású jegy, aki ráadásul a szavakkal is jól bánik, csakúgy, mint a partnerével. Ha azonban a visszájára fordul a dolog és ne adj isten őt csalják meg, levetkőzi minden báját és bosszút áll, melynek a legenyhébb változata, hogy a kicsapongó kedvesét egy laza mozdulattal kirúgja.

 

Ajándékozz minőségi élményt kedvesednek, kattints és rendeld meg EZT, hogy esélye se legyen másra cserélni!

 

Rák

A legtöbb esetben hűséges és szereti a hosszú távú kapcsolatokat, azonban többször még vele is előfordul, hogy rezeg a léc, főleg ha az a bizonyos harmadik érzelmileg is hatást gyakorol rá. Abban az esetben is képes félrekacsingatni, ha párja megsebzi, megbántja, ilyenkor bosszúból csak azért is képes más ágyába dőlni és ezzel büntetni kedvesét. Ha megcsalják, nagyon tud szenvedni, de mindezek ellenére képes a megbocsátásra, bár nem felejt. Számítani kell rá, hogy folyamatos lelkiismeret-furdalásba űzi partnerét, az elszenvedett dolgokat, sokáig és sokszor felemlegeti.

 

Oroszlán

Büszke és egyenes, a hazugságot elutasítja, így a hűtlenség sem a kenyere. Szeret szórakozni, a társaság középpontjában lenni, nem veti meg az éjszakai életet és a dorbézolást, azonban mindezt inkább egy olyan partnerrel az oldalán akarja átélni, akit dagadó mellkassal mutogathat másoknak. A titkos légyottok nem az ő világa, ettől sokkal egyenesebb és nyíltabb. Még annak ellenére is csak nagyon ritkán használja ki a lehetőségeket, hogy az ellenkező nem tagjai ragadnak rá, mint legyek a légypapírra. Flörtölget, kacérkodik, de ennél több nem nagyon várható tőle. Ha őt csalják meg, teljesen kiakad, megbocsájtásra nem képes és azonnal megszüntet az illetővel minden kapcsolatot. A megcsalás számára személyes sértés, ilyenkor megalázottnak érzi magát.

Szűz

Nehéz meghódítani és bepillantást nyerni titkos lelki világába, azonban ha ez megtörténik és leomlanak a falak, akkor feltétel nélkül képes szeretni, odaadó és rendkívül hűséges társ. Ilyenkor nem flörtöl, nem kacérkodik, elkerüli a legcsekélyebb jelét is annak, hogy rásüssék a hűtlenség bélyegét. Már-már azt hinnénk, hogy ideális vele a kapcsolat, talán így is van, mindaddig, míg bizonytalansága nem kerül felszínre. Ha bármilyen gyanús jelet tapasztal a társán, ami megcsalásra utal, azonnal átmegy Columbo-ba: nyomoz, megfigyel, fürkészi a tekinteteket. Lehet, hogy az egész alaptalan rágalom, mégis ha sokáig tart elüldözheti vele a vétlen partnert. Ha megcsalják, összeomlik és úgy érzi nincs tovább. Csak nagyon nehezen bírható rá a kapcsolat folytatására, de ehhez már igen komoly köteléknek kell lenni…

 

Megcsalás? Felejtsd el! KATTINTS, ejtsd ámulatba a párod és többet nem tud majd másra gondolni, csak rád!

 

Mérleg

Nem a hűség mintapéldája, bár tény és való, hogy önszántából nem szokott félre lépni, csak ha nagyon erős csábításnak van kitéve, akkor viszont nem tud ellenállni. A lelkében ott a hűség, de a testi vágynak nem bír parancsolni, hajtják az ösztönei. A megcsalásról külön fogalmai vannak, mivel nem érzelmi alapon dől be az ágyakba, pusztán a testiségről szólnak a dolgok, így ő ezt nem is tartja hűtlenségnek, felfogását kevesen tolerálják, így általában lapátra teszik, ha kiderülnek csínytevései. Ha őt csalják meg, az sem tragédia számára, míg az elején nehezen éli meg, meg akarja szüntetni a kapcsolatot, később megbocsát és mint ha mi sem történt volna, folytatódik a szerelem. Hiába, ő ilyen laza…

Skorpió

A félrelépésinek tényét igen nagyvonalúan kezeli, már-más semmiségként, amit könnyen el kellene felejteni. Hűtlenségre hajlamos, hiszen szexuális étvágy is nagyobb az átlag emberénél, azonban nem tolerálja, ha a partnere is ilyen felfogású. Féltékeny, bizalmatlan és gyanakvó, minden tudni akar a párjáról, akinek természetesen a legtöbb esetben tilos még félrekacsintani is. Belső vívódását és kavargó féltékenységét gyakran rejtegeti, titokban figyeli a rezdüléseket, árulkodó jeleket és azonnal vágja, ha valaki nem mond neki igazat. Ha őt csalják meg, nincs bocsánat, a hatalmas szerelem másodpercek alatt utálatba csap át, ilyenkor szikrát szór a szeme, már maga a tekintete is ölni képes.

Nyilas

A Nyilasokkal nem árt vigyázni, bár kisugárzásuk igen határozott és vitathatatlan, belül sokszor bizonytalansággal küzdenek. Önbizalmuk növelésének egyik eszköze a szabad prédák ágyba csábítása, demonstrálva azt, hogy igen is mindenkit megkaphatnak. Flörtölgetnek, csábítanak, hogy vonzerejüket és szabadságukat bebizonyítsák, mindemellett pedig rettegnek attól, hogy párjuk talál majd valaki jobbat helyettük. A kettős harc természetesen felemésztheti a legstabilabb kapcsolatot is, kivéve ha igen toleráns, megértő partnerre akadnak, aki mellesleg jól ismeri ezt a tulajdonságukat. Ha őt csalják meg, képes megbocsátani, ezt azonban csak egyetlen egyszer teszi, soha többet.

 

ITT a hűség titka! Kattints és lepd meg szerelmedet egy tökéletes együttléttel!

 

Bak

A Bak jegyű ember a hűségesek táborát gyarapítja, kissé konzervatív gondolkodású, szereti a hagyományos kereteket, ezekbe pedig nem fér bele egy harmadik. Nyugodt és biztos kapcsolatokban érzi jól magát, talán kevés önbizalmának is betudható, hogy eszébe sem jut kicsapongani, tévúton járni. Nehezen viseli, ha a párja szétnéz az étlapon és megcsodál egy-egy megfeszülő feneket, így azt sem tűri el, hogy megcsalják. Ilyenkor jobbára magát okolja először, később pedig sértődötten elvonul és egyedül ápolja saját sebeit.

 

Vízöntő

Szereti a függetlenséget, szabadságvágya határtalan, így lelkileg is nehezen kezd el kötődni a partnerhez. Egy kiskaput mindig nyitva hagy, ahol szabadon járhat-kelhet és kedvére kitekinthet, így nem is féltékeny típus. Amit neki szabad, azt a párjának is. Kalandozó kedve sosem hagyja cserben, bármikor belemegy egy olyan futó kalandba, ahol csak a pillanatok játsszák a főszerepet. Ha félrelépett, általában bevallja, sőt az is megesik, hogy már a kapcsolat legelején tisztázza milyen felfogású ő valójában és hogy a hűség, mint olyan, nála elég tág fogalom.

 

Halak

Soha meg sem fordul a fejében hogy megcsalja a párját, azonban iszonyatosan fél attól, hogy őt átverik és felültetik. Betegesen féltékeny, ha gyanús jelet észlel teljesen összeomlik, lelkileg megzuhan. A dühös veszekedéseket és szócsatákat, sokszor csendes depresszió is tarkítja, főleg ha bebizonyosodik a tényleges hűtlenség is. Ilyenkor először az áldozat, majd a mártír szerepét veszi fel és utolsó erejével a körömszakadtáig azzal küzd, hogy ne érjen véget a kapcsolat, ergo képes a megbocsátásra is.

 

 

 

Hozzászólások  

 
#6 Alana 2013-12-19 14:16
A Bak sajnos egyáltalán nem igaz :(!
 
 
#5 vadmálna 2012-10-05 13:12
A Bika, a Szűz és a Halak igaz, nagy részben. :eek:
 
 
#4 Mandy 2012-09-05 15:46
Halak vagyok és ez nem igaz rám nézve.....
 
 
#3 akarom 2012-06-05 09:48
Szerintem nagyon igaz
 
 
#2 Admin 2012-03-24 14:10
Bizony, sok igazság van benne! :-)
 
 
+1 #1 McGee1 2012-03-20 17:02
Én halak vagyok és nagyon sok igazság van benne:D Sajnos a megbocsátás rész is nagyon igaz pedig sokszor nem szabad...
 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel