Címlap Csillagjegy szex – Titkok az ágyból…
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagjegy szex – Titkok az ágyból…

Az emberek napjegye számos dolgot elárul szexualitásukról, intim szokásaikról. Ha még egyetlen alkalommal sem dőltetek ágynak, mégis kíváncsi vagy hogy mire számíthatsz, itt a nagy lehetőség…

Kos

A gyors és intenzív együttlétek híve, nem szereti húzni az időt számos randival, elnyújtott előjátékkal. Ritkán féltékeny, ezt nagyfokú öntudatosságának köszönheti.
Erogén zónái: homlok, halánték, fül, szemhéj.

 

 

Bika

Hűséges és romantikus típus, kényelmes és megfontolt lépésekkel közeledik partneréhez. Nem osztozkodik senkivel, féltékeny típus, így nem szabad okot adni rá, hogy előtörjön belőle a zöld szemű szörny. Nem csak a szex okoz neki örömet, de az is, ha mosolyt tud csalni párja arcára.
Erogén zónái: nyak, fülcimpa.

 

Ikrek

Nehezen köteleződik el valaki mellett, kísérletező, játékos, bohókás típus, kíváncsiságát szereti kielégíteni. Érzelmeit nehezen tárja a partnere elé, a „mindent a szemnek, semmit a kéznek” tiltást pedig egyenesen elfelejthetjük vele kapcsolatban.
Erogén zónái: kar, váll, mell, tenyér, comb.

 

 

Rák

Bátor, játékos és vállalkozó kedvű a szexben, viszont csak olyan partner hozhatja ezt ki belőle, aki a bizalmába férkőzött. Fontos számára a gyengédség és a simogatás, így az előjátékok fontos részét képezik szexualitásának, azonban ha gyorsan feloldódott nem veti meg a „durr bele” módszert sem.
Erogén zónái: nyak, tarkó, mell.

 

Oroszlán

Nem csak az életben, de az ágyban is domináns, uralkodó szerepet vállal, azonban alárendeltjét maximálisan igyekszik kielégíteni. Fantáziadús és nagyvonalú a szexben, eszközei között a gyengédség is nagy szerepet kap.
Erogén zónái: hát, hátgerinc.

 

 

Szűz

Nehezebben talál párra, hűséges típus. Az erotika és szexualitás nem az életének vezérfonala, sokszor praktikussága és precízsége miatt sajnálja arra az időt hogy az együttléteknek megadja a módját és romantikázzon. Nehezen nyílik meg, azonban ha ez megtörténik csodás és meglepő dolgokra is képes.
Erogén zónái: alhas, köldök környéke.

 

Mérleg

Szeret adni, de kapni is. Gyengéd és figyelmes szerető, de rendkívüli módon igényli a visszaigazolást teljesítményéről, személyéről. Fáradhatatlan, ha a partner kielégítése a tét.
Erogén zónái: derék, comb, fenék.

 

 

Skorpió

Erősen szex-centrikus jegy, előjátékkal nem szereti vesztegetni az idejét, hacsak nem az ő teljes kielégülését szolgálja. Érzelmeit nehezen mutatja ki, meghódítani sem egyszerű. Akinek sikerül, azt viszont a kegyeibe fogadja, megbecsüli és kívánságait örömmel teljesíti.
Erogén zónái: comb, fenék, nemi szervek.

 

Nyilas

Szenvedélyes és kreatív a szexben, igazán energikus, fáradhatatlan szerető. Leginkább a lepedőakrobata partnerek illenek hozzá, akik kellő kreativitásukkal ki tudják elégíteni változatosság igényét. Ha unalmassá válik neki valaki, gyorsan továbbáll.
Erogén zónái: comb, csípő, haj.

 

 

Bak

Távolságtartó, azonban visszafogott énje mögött legtöbbször, érzéki, buja szerető lakozik. A mély érzelmek fontosak számára a szex maximális megéléséhez. Ha szerelmes lesz, párját végeláthatatlanul tudja kényeztetni, aki megtapasztalja vele a gyönyör magas fokait.
Erogén zónái: térd, has, hát.

 

Vízöntő

Vállalkozó szellemű, kísérletező, mindemellett pedig igen hűséges. Bármennyire is elkötelezett partnere mellett, fontos számára egy bizonyos fokú függetlenség és szabad tér, különben veszi a kalapját és elköszön.
Erogén zónái: boka, lábszár.

 

 

Halak

Nem hódító típus, inkább csak behódol, a szexben is hiányzik belőle a kellő bátorság. Hűséges és alkalmazkodó, ha pedig Ámor nyila eltalálja, rendkívül odaadó is.
Erogén zónái: lábujjak, sarok, talp.

 

 

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel