Címlap
Figyelem, felnőtt tartalom!

Hálószobai intimitás - A nászéjszaka után…

Szeretitek a szép és erotikus képeket? Mi is. És az esküvői fotókat? Erre a kérdésre már valószínűleg nem lesz annyira egyértelmű a válasz, hiszen a giccses, nyáltól és szerelemtől csöpögő pózolásokból bizonyára már sokaknak elege lett.

A régen (és talán még ma is) oly jó üzletnek számító esküvői fotózást valami egészen új kezdi felváltani, valami olyan, ami a párokat a nászéjszaka után ábrázolja, amikor a szexet követően egymás karjaiban ébrednek, vagy a zuhany alatt próbálják regenerálni a vad szeretkezés utáni fáradt tagjaikat.

A meghitt intimitás ábrázolásának nagy mesterei Michelle Jonne és Melissa Squires, akik egyébiránt a műfaj kitalálói is: képeikből olyan albumok születnek, melyek az első házastársakként együtt töltött éjszaka eséményeit örökítik meg. A detroiti fotósok egy-egy ilyen fényképszeánsz összeállításáért 650 dollárt kérnek el, viszont maradandó és felejthetetlen emléket állítanak. Hogy megéri-e? A fényképezett párok szerint igen.

„Ki mondja azt, hogy az egyszerű pároknak nem lehetnek fenomenális képeik, mint amilyenek a filmcsillagoknak, vagy más ismert személyiségeknek vannak?” – mondja Michelle és a bemutatott fotók szerint igaza van, tényleg szépek. Bár némelyikből fülledt erotika sugárzik, Melissa szerint azonban mégsem ennek megörökítése a cél:

Az objektívvel a fiatal párok emelkedett, szerelmes hangulatát szeretnénk megörökíteni és nem erotikus jeleneteket. Az ő közelségüket, azt a nyugalmat és szerencsét, amikor az ember felfogja, hogy ez tényleg megtörtént és ettől kezdve ők már tényleg férj és felességként élnek tovább, összetartoznak – nyilatkozta.

képek: -Michelle Jonne és Melissa Squires-

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel