Címlap Bemelegítő Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2014.február
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2014.február

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Amilyen szeszélyes az idei tél, olyan szeszélyes a februári horoszkóp is, hiszen sokaknak vad kalandokat, forró éjszakákat ígér, míg másokat hagy parlagon heverni. Hogy neked melyik jutott? Íme!

 

Kos

Bátor csillagjegy a Kos, azonban ebben a hónapban még neki is akad rendesen félelme, amikkel igazán nem tud mit kezdeni. A Neptunusz hatására most gyakran elfog olyan aggodalom, félelem, ami elsősorban az egzisztenciális dolgokat érinti. Meg kellene gondolnod, hogy tényleg mindent, szerelmet, párkapcsolatot fel akarsz áldozni a pénzért és munkáért? Ha így folytatod nemsokára olyan egyedül leszel, mint a kisujjad! Tudatosan kezdj el lassítani és találd meg a párodban azt a segítőt, aki szenvedéllyel és megértéssel segít átvészelni a nehezebb időszakokat. Ha nincs még a közeledben senki, ebben a hónapban jó eséllyel megtalálod, feltéve ha... tudod... Lassíts!

 

Bika

Februárban több ismeretségre is szert tehetsz, de persze nem állítjuk hogy ezek közül mind a hálószobában fog végződni, sőt! Inkább művészi beállítottságú, kissé bohókás barátok cseppennek az életedbe, akik bearanyozzák a napjaidat. Jókedvű és vidám lehetsz, ami persze a párkapcsolatodnak is jót fog tenni. Ha nincs párod, akkor az ismerkedés is könnyedebb lesz így, hiszen mindenki felé pozitív oldaladat mutatod, szintes sugárzol! Próbáld meg ezt minél tovább megőrizni!

 

Ikrek

A Merkúr és a Neptunusz közelsége megnehezíti a február első napjait számodra, már-már tűréshatárokat súrolja az érzékenységed. Ha párkapcsolatban élsz, hajlamos vagy a partneredet gyerekként kezelni, pedig fegyelmezésre már biztos nincs szüksége, sőt arra sem hogy szexmegvonással büntesd. Ha úgy érzed hogy egy kicsit túllőttél a célon, ideje lesz visszafognod kicsit magad, mert szinte biztos hogy hosszú távon következményekkel jár a katonás szigorod!

 

Rák

Eseménydús hónap elé nézel, úgyhogy ideje elkezdened egy listát vezetni a teendőkről, különben a február végére kártyavárként omlasz össze! A teendők közé sorold fel a pihenést, sőt a szexet is, hiszen a számos dolog mellett ezt a kettőt fogod leginkább hanyagolni! Néha kényeztesd egy kicsit magad, mert ettől feltöltődsz és újult erővel tudod belevetni magad az életbe, munkába, szerelembe!

 

Oroszlán

A múlton rágódsz, a jövőn gondolkodsz és közben megfeledkezel a jelenedről! Kár a vissza- és előretekintés, próbáld inkább megélni a mindennapok csodáit, hiszen rengeteg örömtől fosztod meg így magad, sőt valaki olyan is elmehet melletted, aki bearanyozná a szürke hétköznapjaidat és felpezsdítené szerelmi életedet! Ha már párkapcsolatban élsz, akkor is igaz rád, hogy engedd el magad és ne rágódj, mert semmi jóra nem vezet! Az anyagi javak területén bolygóhalmozódás van februárban, így több helyről is bevételre számíthatsz! Legalább emiatt nem kell aggódnod!

 

Szűz

Kár húzni, halasztani a szakítást, ha boldogtalan párkapcsolatban élsz. Február lehetőséget ad arra, hogy ha eleged van, komolyabb érzelmi viharok és szívfájdalmak nélkül lépj, sőt még abban is segít hogy gyorsan új kapcsolatra találj. A döntés azonban a tiéd! Kitartasz még, vagy elengeded azért, hogy esélyt adj magadnak egy boldogabb életre, szerelemre és szenvedélyesre szexre?

 

 

Mérleg

Érdekes és felemelő eseményekkel köszönt az életedbe a február, olyan dolgok részese lehetsz, melyek feltöltenek energiával, ezt pedig a mindennapjaidban és a hálószobai aktivitás során is kamatoztathatod. Ha kapcsolatban élsz, legyél egy kicsit elnézőbb partnereddel, nem feltétlenül kell minden apróság miatt háborút indítani! Ha azt hiszed, hogy szegény gondolatolvasónak született, tévedsz! Inkább mondd el neki nyíltan és őszintén a kívánságaidat, vágyaidat, még a legmerészebbeket is, hiszen szóból ért az ember!

 

Skorpió

A február számos akadályt gördít az életed útjába, azonban nincs rá okod, hogy emiatt lehangolt legyél. Ha leküzdöd ezeket az akadályokat, sokat tanulhatsz az életedről, sőt megerősödve és ellenállóbban folytathatod mindennapjaidat. A szerelmi életed terén sem tudunk túl sok jóval kecsegtetni februárban, megeshet ugyanis hogy visszautasításban lesz részed, ami mélyen fog érinteni.

 

 

Nyilas

A szerelmi életed februárban kifejezetten szerencsés lesz, hiszen akár házasságon, akár egy éjszakás kalandon töröd a fejed, vagy éppen csak ártatlan flörtöléshez keresel partnert, szinte biztos hogy sikered lesz! Azért ne reménykedj nagy tolongásra a hálószobád ajtajában, a partnerek nem melegváltásban érkeznek, viszont annyi biztos lesz, hogy kielégült és boldog legyél egész hónapban, főleg hogy az anyagi javak és munka terén is fut a szekér rendesen!

 

 

Bak

Nem kell mindenkinek megmutatnod az érzéseidet és őszintén kitárulkozni, hiszen akikben bízol, azokat úgyis beengeded a privát szférádba. Sok dolgod, tennivalód akad ebben a hónapban, azonban a szerelmi életedet sem fogod elhanyagolni. Ha egyedülálló vagy, jó eséllyel rád találhat a szerelem és ha rád talált biztos lehetsz benne, hogy a szándékai komolyak!

 

 

Vízöntő

Azt hiszed, hogy szürke és kopár az életed? Februárban itt az ideje hogy elkezdj figyelni a téged körülvevő apróságokra is, és látni fogod mennyi csoda és szín vesz körül! Igaz ez a párkapcsolatodra is, vagy éppen az ismerkedéseid során az ellenkező nem tagjaira! Járj nyitott szemmel és fedezd fel milyen színes is az élet, a Te életed!

 

 

Halak

A szerelmi életed egy kissé összekuszálódik februárban és ez független attól, hogy pár nélkül, vagy párkapcsolatban élsz! Valahogy semmi nem akar sikerülni, elbeszéltek egymás mellett az ellenkező nem tagjaival, a szexuális életed sem éppen felemelő, azonban kár ezen szomorkodni! Ha kitartasz nemsokára sokkal jobb idők jönnek!

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel