Címlap Bemelegítő Szex, szerelem, párkapcsolat – Horoszkóp 2014!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szex, szerelem, párkapcsolat – Horoszkóp 2014!

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A 2014-es év a megújulás éve lesz, mindenki megkapja az újrakezdés lehetőségét, legyen szó párkapcsolatról, szerelemről, vagy az élet más területeiről. Hogy élni tudj ezekkel a lehetőségekkel először azonban meg kell szabadulnod a régi mintáidtól, berögzült érzésektől és meg kell hogy tisztulj lelkileg, szellemileg. Hogy melyik csillagjegy tudja ezt véghezvinni? 2014-es horoszkópunkból mindenki számára kiderül! Ez vár rátok 2014-ben!

 

Kos

Feszültségekkel indul majd a 2014-es év, valahogy semmi sem sikerül a párkapcsolatok terén. Vagy veszekedések övezik a szerelmet, vagy egyáltalán nincs is szerelem, sőt szex sem, ez meg még idegőrlőbb gondolatokat teremt a fejedben. Ha az év elején rendeződnek is majd a dolgok, április körül újabb próbatételre számíthatsz a szerelmet illetően. A Nap és az Uránusz hatására új érzéseket fedezhetsz majd fel magadban, ez pedig még a párkapcsolatban élő Kosok hűségét is próbára teszi! A szabad döntés jogát megtarthatod: csak rajtad múlik milyen irányba viszed a dolgokat és hogy a szívedre, vagy az eszedre hallgatsz-e többet az új esztendőben!

 

Bika

Lényegesebb változás a Bikák szerelmi életében csak 2014. márciusában látszódik. Ekkor a csillagok megingást jósolnak a partnerkapcsolatokban, sőt azt is előrevetítik, hogy a hőn szeretett partner egyszer csak fogja magát és távozik. Elkeseredésre semmi ok, ugyanis a bolygóállások szerint aki elment, az kb. egy hónap múlva vissza is fog térni. Hogy utána hogy folytatódik a párkapcsolat? Megújul-e, vagy még húzódik egy ideig a haldoklás? Ebben neked is nagy szereped lesz! Figyelj oda az érzéseidre és megkapod a választ! Az egyedülálló Bikák április, májusban találhatnak legkönnyebben párra, ekkor lesznek a leghódítóbbak. Nyugodt, romantikus napokra és a legszenvedélyesebb szexre pedig szeptemberben számíthatnak. Ebben a hónapban talán legtitkosabb erotikus álmuk is teljesülhet!

Ikrek

Azoknak az Ikreknek, akik nem annyira stabil kapcsolatban élnek, sajnos rossz hírünk van. A sok veszekedés, vita felőröli őket, így még az év első felében kettészakadhatnak azok a párok, akiket már csak a megszokás tart össze. Az Ikrek számára legesélyesebb hogy a 2014-es év márciusa, vagy novembere hozhatja el a mindent felperzselő szerelmet. Érdemes lesz ebben a hónapban nyitott szemmel járni a jegy szülötteinek, hiszen sohasem lehet tudni hol bukkan fel a nagy Ő! Megeshet, hogy a legváratlanabb helyen köszön majd rád, figyelj!

 

Rák

A Rákoka 2014-ben sokszor elvakítják majd az érzelmei és hiába zakatol mást az eszük, ők csak a szívükre hallgatnak! Ne engedd hogy elvakítson minden és néha nézz a rózsaszín felhő mögé is, könnyen megeshet hogy olyanban kezdesz el bízni, aki valójában meg sem érdemli. Az egyedülálló Rákok a legnagyobb eséllyel szeptemberben találnak majd párra, a csillagok állása szerint ha ez a dolog valóban megtörténik, akkor olyan ember lép majd az életükbe, akivel fantasztikus szexélményekben és őrületesen romantikus napokban lehet része! Mi szurkolunk nektek, hogy így legyen!

 

Oroszlán

A 2014-es év a szerelem és párkapcsolat terén sok pozitívumot tartogat az Oroszlánok számára. Ha már megtalálták a nagy Ő-t, akivel boldogok a napok és fantasztikus a szex,  akkor kár tovább hadakozni és várni: add be a derekad és házasodjatok össze! A bolygók állása most csak csodás dolgokat tartogat számodra, ha megteszed ezt a nagy lépést! Nem álltatunk: lesznek viták és nehéz pillanatok, de ha kellő türelemmel szemléled a helyzetet, könnyen átlendülhettek rajta! A június, július és az október az egyedülálló Oroszlánoknak is frenetikus szerelmi élményeket tartogat, romantikus pillanatok várnak rád!

 

Szűz

A párkapcsolatban élőknek nem lesz túl rózsás a 2014-es év, hiszen komoly döntést kell hozniuk: vagy az alapoktól újjáépítik a kapcsolatukat, vagy elválnak az útjaik egymástól. Ha így döntötök még az év elején, akkor már februárban nagy esély van arra, hogy új kapcsolatba kezdj valaki olyannal, aki megbecsül, tiszta szívvel szeret és akivel sokkal oldottabb és élménydúsabb lesz a szex is. Az egyedülálló Szüzek 2014. második, vagy negyedik hónapjában találhatnak a legnagyobb eséllyel szerelemre!

 

Mérleg

A Mérlegek számára könnyen indul a 2014-es új esztendő, ugyan az év elején még a csillagok enyhébb párkapcsolati vitákat jósolnak, összességében boldog lesz az új év. Tele lesz romantikával, szerelmes napokkal és erotikus meglepetésekkel a rád váró időszak és ez akkor is igaz, ha még csak most keresed az igazit! Az év utolsó hónapjában kerülsz majd csak egy kisebb dilemma elé, hiszen ekkor kell dönteni a kapcsolat szorosabbra fordításáról azoknak a Mérlegeknek, akik már igen régóta párkapcsolatban tengetik mindennapjaikat!

 

Skorpió

Köztudott hogy a Skorpiók szenvedélye és érzékisége világraszóló, talán egyik jegy sem tud olyan mélyen elmerülni az élvezetek birodalmába, mint ők. 2014-ben ez a tulajdonsága még inkább előtérbe kerül, szenvedélyes és forró napokat él majd meg, az ellenkező nem tagjait pedig mindennél jobban vonzza majd. Áprilisban kissé lehiggadhatsz, mert nagy esély van arra, hogy megismersz valakit, aki miatt érdemes lesz feladni a nagy vadászatokat. A felelősség nagy lesz, sőt kissé meg is rettenhetsz majd az elköteleződéstől. Bár meg lesz minden hozzá, hogy egy komoly, működőképes kapcsolatba kezdj, mégis lehet hogy kihátrálsz majd belőle, mert megijedsz. Figyelj az érzéseidre és merj kockáztatni! Megéri!

Nyilas

Az Uránusz egész 2014-ben a te párkapcsolataidat támogatja és élteti, a szerelmi életedet egyengeti, így érdemes kihasználnod ezt a tökéletes bolygóállást arra, hogy romantikázz és nagyokat szerelmeskedj! A tavasz új színt visz szerelmi életedbe, a virágokkal együtt a te érzékeid is kinyílnak, nem csak a világra, de az ellenkező nem tagjaira is jobban oda tudsz majd figyelni és ezeket a hatásokat önmagad javára fordítani! Élj!

 

Bak

2014-ben minden arra utal, hogy a Bakok megtalálhatják igazi lelki társukat, az már persze már kérdés hogy a lelkek tökéleset összefonódása a testi vágyak kielégítésében is tökéletesen megnyilvánul-e. Ha még pár nélkül élsz, az új évben semmi akadály nem kerül eléd, ha komoly kapcsolatra vágysz, viszont ha már régebb óta van társad komoly dilemma elé kerülhetsz a folytatást illetően. Döntened kell, ne halogasd!

 

Vízöntő

Úgy tűnik 2014-ben szükséged lesz némi segítségre ahhoz, hogy tisztán láss. Ha már régebb óta párkapcsolatban élsz, bizony nem fognak elkerülni a nehézségek és olyan sok sötét felhő árnyékolja majd a szemedet, hogy kissé elvakultan csak a saját igazadat bizonygatod! Nem szégyen az, ha valakit beavatsz a gondjaidba és megkéred arra, hogy segítsen! A probléma megoldása az orrod előtt van! Az egyedülálló Vízöntők 2014-ben mély és igazán őszinte kapcsolatot alakíthatnak ki, csak merjék felvállalni érzelmeiket!

 

Halak

Ha még nincs párod, 2014 év elején máris rád törhet egy igazán jó társ, aki a szerelmi élet új csodáival ajándékoz majd meg. Amennyiben párkapcsolatban vagy, az új esztendő még inkább megerősíti és összefonja életeteket, a szexben különleges érzések, a szürke hétköznapokba pedig csodás színek költözhetnek! Engedd meg magadnak a boldogságot, 2014-ben minden téged támogat!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel