Címlap Bemelegítő Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. december
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. december

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogat számodra az év utolsó hónapja? Íme, a csillagok ebben a hónapban sem tartják meg maguknak a titkot! December havi horoszkópunkat olvashatjátok!

 

Kos

Meg kell tanulnod átélni és kiélvezni a pillanatot, sőt az sem árt ha egy kis türelmet gyakorolsz! Decemberben még inkább előjön belőled a türelmetlen Kos, pedig éppen a lazításnak és a nyugalomnak lenne itt az ideje! Azt hogy valakit nem tudsz rögtön ágynak dönteni és azonnal megkapni, még nem jelenti azt, hogy nem is olyan édes, mint amilyennek elképzelted! Mindössze várnod kell a megfelelő pillanatra! Természetesen ebben a hónapban ez nem csak a szerelem és szex terén jelentkezik, a munkahelyeden sem árt ha odafigyelsz arra, hogy nem lehet mindent azonnal elintézni!

 

A hónap feladata számodra: tanulj türelmet!

Bika

Kissé aggódós időszak köszönt rád, nem csak az anyagi jóléted, de a párkapcsolatod miatt is aggódsz majd: ha van azért, ha nincs, akkor meg azért. Valahogy egyensúlyban kellene tartani az érzéseidet, ha körültekintő vagy és odafigyelsz magadra és viselkedésedre, akkor nem érhet veszteség, sőt! Talán még meg is nyered annak a személynek a bizalmát, aki később társává és szeretőjévé fogad! Járj nyitott szemmel, valahol leselkedik rád egy szerelem!

 

A hónap feladata számodra: engedd el az aggódást!

Ikrek

Decemberben a csillogó személyiségeddel és humoroddal ajándékozod meg leginkább szeretteidet. Nyugodt, derűs lesz a hónap, csak a Te vibrálásod és a Karácsony fényei fogják felpezsdíteni az ünnepet (na meg egy kis szexhancúr a fenyőfa alatt). Csak a december végén tör rád egy kis mélabú, hiszen ekkor már előjöhet az Ikrek borongósabb oldala. Figyelj oda, hogy ez ne nyomja rá bélyegét a szerelmi életedre és próbáld magadból előhozni azt az Ént, akivel indult a december! Így elkerülheted a veszekedéseket!

 

A hónap feladata számodra: megőrizni a derűt és a humorodat!

Rák

Amilyen szerelmes a november, olyan feszültségtől teli a december. Valójában te magad sem tudod az okát, de mintha valami furcsa érzés, furcsa szorongás kerítene hatalmába. Aggódsz valami miatt? Vagy félsz valamitől? A szerelemmel van baj, vagy a szexszel? Bármi is legyen az igazi ok, valahogy át kell ezt az időszakot vészelni. Fogj egy lapot és írj ki magadból minden negatív gondolatot, majd égesd el! Hidd el segíteni fog és nem csak a hálószobában, de a karácsonyi bevásárlásnál is oldottabb leszel!

 

A hónap feladata számodra: engedd el a negatív gondolatokat!

Oroszlán

Mivel a Nap az uralkodó bolygód, így a feladatod decemberben még nagyobb: vigyél melegséget, csillogást és örömöt a saját és mások életébe! Vonzerőd megduplázódik, szinte sugárzol, így persze az ellenkező nem tagjainak táborát is sokkal nehezebb lesz leszerelned! Élvezd ki a boldog napokat (persze ne ess túlzásba), hiszen ki tudja mit hoz 2014!?

 

 

A hónap feladata számodra: élj a mának!

Szűz

Lazulj el és ne töprengj annyit azon, hogy mi lesz a jövőben. Tudom hogy néha nagyon nehéz bízni abban, hogy minden rendben lesz, mégis ez a legjobb mód arra, hogy ne szalaszd el a boldog pillanatokat! Ha mindig előre tekintesz a jövőbe, a jelenben rengeteg érzelmes és szép pillanat szökik el melletted. Érdemes lenne ezeket megélned! Figyeld meg mi történik veled december 4-én, holdfogyatkozáskor! Ez az a nap, amikor jelentősen csökken majd benned a feszültség és felszabadultabban tudsz örülni az életnek (szexnek és szerelemnek)!

 

A hónap feladata számodra: vedd észre a legapróbb csodát is az életedben!

Mérleg

Maradj mindig magabiztos és sohase mérd magad másokhoz! Nagyszerű emberként általában mindenkivel kijössz, sőt még azok is képesek megkedvelni, akikkel nehézkesebben indult a kapcsolat, talán pont ezért nem arra kellene koncentrálnod, hogy megváltozz! Légy önmagad, hiszen nincs az a kapcsolat és szerelem, nincs az a fékevesztett szex, ami miatt fel kellene adnod a személyiségedet! Decemberben nagy eséllyel kerülhetsz olyan szituációba, ahol ez lesz az elvárás. Ne dőlj be a látszatnak!

 

A hónap feladat számodra: tartsd meg igazi személyiséged és bízz magadban!

Skorpió

Nyugodtabb időszak köszönt a Skorpiókra, így maximálisan tud a hódításaira figyelni! Ha már párkapcsolatban élsz, akkor most eljött az alkalom hogy újra bevesd magad és romantikus, szenvedélyes együttléttel ünnepeljétek meg egymást. Amennyiben még pár nélküli Skorpióként éled a mindennapjaidat, ez most a te időszakod lesz: mozdulj ki Don Juan(ita) és fedezd fel a gyönyör birodalmát!

 

 

A hónap feladata számodra: tartsd a csábítást tetőfokon!

Nyilas

Minden helyzetben képes vagy támogatni, bátorítani és felvidítani a környezetedet, ezt a tulajdonságodat pedig a partnereid is igen értékelik. Talán az egyetlen sarkalatos pont a kapcsolataidban az, ha idegeskedni, aggódni kezdesz, ezen pedig érdemes lenne felülkerekedned, hogy minden klappoljon a továbbiakban és élvezni tudd a szerelmet (és az azzal járó minden gyönyört, legyen az lelki, vagy testi boldogság). Decemberben próbáld meg ezt a tulajdonságodat lerakni!

 

A hónap feladata számodra: lépj túl az aggódáson és idegeskedésen!

Bak

Következetes és sokszor szigorú vagy. Nem csak másokkal, magaddal szemben is. Nem gondolod hogy ebben a hónapban ideje lenne egy kissé meghazudtolni önmagadat és lazítani a gyeplőn? Így a partnered is fellélegezhetne kicsit, sőt talán még szorosabb lenne köztetek a viszony! Lepd meg valami olyannal, amit nem is vár tőled? Dobd le magadról a konzervatív Bak jelmezt és öltözz vadmacskának! A "páratlan" Bakoknak pedig csak ezt tanácsoljuk: ha lazább vagy, könnyebb a hódítás is! Figyeld meg!

 

A hónap feladat számodra: lazulj el!

Vízöntő

Minden éremnek két oldala van: az egyik amikor derűs és boldog pillanatokat él meg az ember, a másik, amikor borongósabb napok köszöntenek rá és ezek beárnyékolják a szerelem és szex páratlan örömeit. Ezek az élet természetes velejárói és bár decemberben ilyenben a legtöbb Vízöntőnek lesz majd része, nem kell tőle megijedni! Idővel ez is gyógyul, mint a nátha!

 

A hónap feladata számodra: a borúsabb dolgok is az élet velejárói (a felhők mögött viszont mindig süt a nap)!

Halak

December egy olyan probléma megoldásával köszönt rád, amivel már régóta küszködtél, ettől aztán sokkal oldottabban indulsz neki ennek a hónapnak. Az ünnepek táján valami párkapcsolati zsörtölődést, vitát ugyan előrejeleznek a csillagok, de szerencsére semmi komoly! Ha teheted tölts minél több időt kettesben a pároddal. Ha nincs szerelmed, akkor decemberben inkább a nyugalom és harmónia megteremtésével foglalatoskodj magad körül, mert ez nem a vad, szenvedélyes éjszakák és a nagy vadak becserkészésének az időszaka!

 

A hónap feladata számodra: találd meg a harmóniát!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel