Címlap Bemelegítő Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. november
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. november

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Lassan, lomhán indul a november, de a csillagok ebben a hónapban sem nyugszanak és novemberben is megmutatják nekünk mire kell figyelnünk szex, szerelem és párkapcsolat terén!

Kos

Novemberben a Nap elhagyja a Mérleget és átáll a Skorpiók jegyébe, ez azonban némiképp megnehezíti a jegy szülötteinek dolgát, így megesik majd hogy meggyűlik a bajod az ellenkező nem tagjaival. Tudod mi a legjobb megoldás? Ha hagyod magad, előbb szabadulsz! Senki nem halt még bele abba, ha hagyta hogy kényeztessék, még ha egy kicsit túlzásba is viszik. Próbáld meg élvezni a hónap minden percét, hódolj a testi és lelki örömöknek egyaránt!

 

A hónap feladata számodra: add meg magad és élvezz!

Bika

Ebben a hónapban a csillagok a Bikák mellé szegődnek és felerősítik pozitív hatásukat, ezáltal képes leszel te is kihozni magadból a maximumot! Persze ez nem jelenti azt, hogy nyugodtan hátra dőlhetsz és majd az Univerzum rendezi el helyetted a dolgokat: fontos hogy figyelj oda a kapcsolataidra, ha van szerelmed, rá meg főként és oszd el úgy az energiáidat, hogy kialakítsd a harmóniát a munka és a párkapcsolat, szex terén!

 

A hónap feladata számodra: energia és egyensúly megteremtése!

Ikrek

A Nap a Skorpió jegyébe lép, ez pedig az Ikrekre nézve inkább az ősz borongósabb oldalát jelenti. Itt a lehetőség, hogy novemberben változtass egy kicsit a gondolkodásmódodon és ne légy felületes. Ha sikerül, ez sokat fog neked segíteni nem csak az élet más területén, de a hálószobában is (történetesen hogy a szex még harmonikusabb legyen!). Ne keress-kutass tovább, a válaszok amiket keresel, benned vannak és ezek a boldogság felé mutatnak!

 

A hónap feladata számodra: hallgass a belső hangokra, változtass a gondolkodásodon pozitív irányba!

Rák

Hűha! A november tele van szerelemmel, ha Rákok csillagait nézzük, úgyhogy tessék vigyázni! A szerelem bolygója a Vénusz most különösen kedvező helyzetben van és érzékeny természeted miatt most különösen nagy hatást gyakorol majd rád. Szép és erotikával teli napok köszönthetnek rád, persze csak akkor, ha te is megragadod a lehetőséget és nem futamodsz meg. Ugye nem vagy nagyon félszeg ahhoz, hogy valami újat is kipróbálj? Hajrá!

 

A hónap feladata számodra: élvezd a boldog novembert!

Oroszlán

A nap gyermeke vagy, így novemberben pedig abból van a legkevesebb. Hangulatot melankólikus, sokszor tör ki rajtad a rosszkedv. Ebben a hónapban csak rajtad áll, hogy minek engedsz utat: beleragadsz ebbe az állapotba, vagy megrázod oroszlánsörényed, felveszel valami királyit és elindulsz az éjszakába vadászni. Az utóbbi persze csak akkor javallott számodra, ha nem élsz párkapcsolatba, ha viszont igen, akkor bújj oda párodhoz és szeretkezzetek egy fenségeset. Tudod, ahogy egy igazi Oroszlánhoz illik!

 

A hónap feladata számodra: éld túl a melankólikus napokat!

Szűz

A szerelemben és hivatásban is kedvező időszaknak nézel elébe novemberben, az öröm, a szórakozás és az erotika lengi be az őszi napjaidat. Szikrázik körülötted a levegő és úgy vonzod az ellenkező nem tagjait, mint légypapír a legyet. Ha egyedülálló vagy, akkor novemberben sokkal nagyobb eséllyel találod meg azt, akivel hosszú, boldog párkapcsolatot kezdhetsz és akivel nem csak az élet más területe, de a szex is harmonikus lesz.

 

 

A hónap feladata számodra: adj szabad utat a szerelemnek!

Mérleg

Ez az a hónap, melyben megint egy kicsit lazíthatsz a gyeplőn és elmerülhetsz az élet élvezetében. Kényeztesd magad és lazítsd, hagy hogy maguktól történjenek körülötted a dolgok. Ha komoly párkapcsolatban élsz novemberben végre bebizonyíthatod, hogy a szoros kötelékek ellenére is jól tudod magad érezni és végre rájöhetsz arra is, hogy az apróbb problémák és surlódások után nem kell rögtön a menekülést és a szakítást választani!

 

A hónap feladat számodra: csak lazán, csak nyugodtan!

Skorpió

Boldog születésnapot! Nem feltétlenül biztos, hogy az ünnep hatására, de mindenképpen felfokozott érzelmi állapotba kerülsz majd novemberben, persze nem csak a felhők feletti boldogságot, de a mély és kilátástalan sötét alagutat is bejárhatod. Attól hogy párkapcsolatban élsz, még nem jelenti azt hogy nem fogsz valaki másba beleszeretni, erre pedig a legnagyobb esély ezekben a hetekben a legnagyobb. A csillagok szerint ha olyan személy kerül utadba, aki megpendíti benned az érzelmek húrjait, nagy fellángolásra számíthatsz.

 

A hónap feladata számodra: döntéshelyzetben jó döntést hozni!

Nyilas

Magabiztosságod megsokszorozódik ebben a hónapban, így szexben, szerelemben is minden a lehető legjobban alakul majd. Valami régi, titkos tervet fontolgatsz? Itt az ideje megvalósítani, mert amibe most fogsz bele, azt siker koronázza legyen ez a karácsonyi ajándékok beszerzése, vagy egy új hódítás, amit eddig nem mertél megtenni!

 

 

A hónap feladata számodra: aki mer, az nyer!

Bak

Pozitív fényszögkapcsolatok nyugodt napokat ígérnek neked novemberre, mert most a bolygók védelme alatt állsz. A szokásos alapossággal végzed a munkád, intézed a szerelmi ügyeidet és minden amit csinálsz jószerencsével kecsegtet. Novemberben a szexben is felszabadultabb vagy, ezt pedig a partnered is megérzi, úgyhogy a szokásosnál is több fülledt, erotikus éjszakára számíthatsz!

 

 

A hónap feladat számodra: élvezd a nyugalmat és az élet ajándékait!

Vízöntő

A Vénusz novemberi helyzetéből adódóan nem tud majd hatást gyakorolni rád, éppen ezért nagy pozitív változásokra nem számíthatsz a szex és szerelem terén. Ha hagyod most nagy eséllyel elszürkülhet és eltompulhat a kapcsolatod, így ha ki akarsz tartani jelenlegi partnered mellett sokkal jobban oda kell figyelned rá! Szervezz romantikus programot és tudatosan figyelj arra, hogy testileg is kényeztesd! Ha nem vagy párkapcsolatban, nem november lesz az az időszak, amikor megtalálod az igazit, sajnáljuk.

 

A hónap feladata számodra: odafigyelni a kapcsolatokra!

Halak

A Mars szemben áll a Halak jegyével, ezért a november kihívásokkal teli időszakot jelent számodra. Nyugtasson meg az a tudat, hogy benned van az erő ahhoz, hogy megoldd a problémákat, még ha azok komoly párkapcsolati, szerelmi viszályok is. Ne hagyd magad provokálni! Ugyan nem ígérkezik könnyűnek ez a hónap, mégis nagyon hasznos lehet: megtanulhatod hogy hol vannak a teljesítőképességed határai és jobban megismerheted önmagad.

 

A hónap feladata számodra: tanuld meg, hogy minden rosszban van valami jó!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel