Címlap Bemelegítő Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. október
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. október

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A bolygóállások októberben kevés jegynek kedveznek, azonban akiknek igen, azoknak nagyon. Vajon te melyik csoportba tartozol? Akik önfeledten élvezhetik az életet, vagy akikre mélabús, szexmentes napok várnak?

 

 

Kos

Az október nem a Kosok hónapja, hiszen sok jegy szülöttén eluralkodhat az agresszivitás és sajnos nem mindig sikerül elkerülni a vitákat. Maradj higgadt, még ha igazadat nem is akarja a másik nem képviselője elfogadni. A Kos hölgyek nem karmolnak, a Kos urak pedig nem pofozkodnak és nem csak azért mert ez egyébként sem túl örvendetes elfoglaltság. Tudjátok: többet ésszel, mint erővel! Van mit seperned a saját házad táján is, ne foglalkozz másokkal, így sok alaptalan pletyka miatti idegeskedéstől és méregtől óvod meg magad. Október 4-én Újhold lesz, ez kedvező időszak számodra, intenzívebben tudsz majd szakmai téren és magánéletedben is bizonyítani.

A hónap feladata számodra: nyugalom, nyugalom!

Bika

A csillagok nem könnyítik meg az életed ebben a hónapban, október közepétől ugyanis nagy felfordulás látszik körülötted, nagy szerencséd, hogy a Rák jegyében álló Jupiter egy láthatatlan védőköpennyel védelmez majd meg a negatív hatásoktól, veszekedésektől, így partnerkapcsolatodban (már ha van) és szexuális életedben sem kell drasztikus végkifejletre számítani. Ha túléled ezt a hónapot, az év vége már kellemesebb nappalokkal és erotikusan túlfűtött éjszakák sokaságával köszönt majd rád.

 

A hónap feladata számodra: a türelem rózsá... nem, nem! Szexet terem!

Ikrek

Olyan energetikai impulzusokat hoz számodra az októberi csillagállás, ami arra késztet hogy átértékeld önmagad, a hozzád közel állókat, de legfőképpen az ellenkező nem tagjait: mit is akarsz tőlük? Mit vársz el tőlük? Van vajon olyan közöttük, aki ki tudja elégíteni testi és lelki vágyaidat egyaránt? A kérdésekre természetesen megkapod a választ, de ehhez bizony ebben a hónapban különösen nyitottnak kell lenned. Tárd fel mások előtt őszintén azt, ami a belsődben van és vállald fel szexuális igényeidet is, ha arra kerül a sor. Nincs rejtegetnivalód, ezt ne feledd!

 

A hónap feladata számodra: nyílj ki és vállald magad!

Rák

A Jupiter és a Plútó szembenállásra komoly hatással lesz rád októberben, így nem kell meglepődni azon sem, ha a hónap elején bizony melankolikusabb lesz a hangulatod, fáradtabb és elcsigázottabb leszel, mint általában. Ezen a mélabús állapoton persze tudsz te is segíteni, bolygóállás ide, bolygóállás oda, csak akarni kell! Keress magadnak valamilyen aktív tevékenységet: gyakorold a lepedőn való akrobatikát, fuss, tornázz és menj társaságba, lehetőleg olyanba ahol hódolóiddal is nagy eséllyel találkozhatsz. Néhány bók, erotikus pillantás és túlfűtött érintés segít majd a bajodon, Jupiter és Plútó pedig elmehet a... sunyiba.

A hónap feladata számodra: kapcsolódj ki, élvezd a napokat!

Oroszlán

Jó tett helyébe jót várj, ebben a hónapban pedig különösen igaz lesz ez a mondás. A környezetedben sokan lesznek most mélyponton, hiszen több nem túl szerencsés bolygóállás tarkítja az októberi eget, te viszont kirobbanó formában maradsz! Segíts másoknak kimászni a gödörből, cserébe szinte biztos hogy sok felejthetetlen élménnyel ajándékoznak majd meg az év vége felé közeledve: lesznek önfeledt, vidám baráti összejövetelek, erotikusan túlfűtött randevúk és természetesen szexszel teli éjszakák. A felületes barátokból még lehetnek tökéletes szeretők, sosem tudod hol találod a szenvedélyt!

 

A hónap feladata számodra: használd ki a lehetőségeket!

Szűz

Több bolygó is segítségedre van októberben, legalább is a hónap elején, ahol még azt is ajándéknak kell tekintened, ha éppen nem történik körülötted semmi. A hónap közepén a telihold a Mars befolyása alá fog kerülni, így nehezebb napok elé nézel majd. Valahogy semmi sem fog összejönni, nem találod a helyed és még a szerelemhez és szexhez sem lesz kedved. Igazi mélypont. És hogy mit csinálj? Várj. Az idő majd megoldja...

 

A hónap feladata számodra: légy óvatos!

Mérleg

Egészen október végéig kiegyensúlyozott időszak elé nézel, így élvezd ki a mindennapok nyugalmát és szerelemmel teli perceit. A hónap végén a Nap és a Szaturnusz kapcsolatra lép egymással, egyszerre zaklatják és ölelik egymást, így a te hangulatos is eszerint alakul majd: egyszer fenn, egyszer lenn. Ez a bolygóállás komoly döntési helyzetbe sodorhat, ami befolyásolja a szerelmi életedet. Csak azt tanácsolhatjuk, hogy ne halogasd a döntést, bármiről is legyen szó!

 

A hónap feladat számodra: dönts határozottan!

Skorpió

Igazán kivételes helyzetbe kerülhetsz a hónap elején, hiszen Vénusz, a szerelem bolygója még a te jegyedben áll. Meglehetősen izgalmas helyzet elé nézel, ne vesztegesd hát az időd és használd ki az alkalmakat! A Jupiter segít majd neked ebben a hónapban hogy könnyen átlendülj az átmeneti nehézségeken, legalább is a hónap utolsó hetéig. A hangulatod ekkor komorabbá válhat és előfordulhat hogy akadályokat, korlátokat érzel majd magad körül. Átmeneti időszak, nyugi!

 

 

A hónap feladata számodra: maradj lélekben szabad és használd ki a lehetőségeket!

Nyilas

Az élet szépségeit és lehetőségeit továbbra is alkalmad lesz kiélvezni, még ha a hónap közepén egy kis megtorpanás látszik is a bolygóállásokban. Ekkor fizikailag és szellemileg is elfáradsz kissé, ami visszaveti szexuális és szerelmi életedet is, de aggodalomra semmi ok. Csak egy kis feltöltődésre van szükséged és ezt az időszakot gyorsan átvészeled. Világmegváltó ötletekkel ne most foglalkozz, pihenj!

 

A hónap feladata számodra: lazítás és feltöltődés!

Bak

Tisztán látsz és józanul, de ebben a hónapban arról se feledkezz meg hogy legbelül jószívű és figyelmes vagy. Előfordulhat, hogy őszintén és leplezetlenül kell majd beszélned valakivel, azonban fontos hogy kritikáidat építő jelleggel tudd megfogalmazni és figyelembe vedd a másik ember érzelmi világát is. Ne legyél túl szigorú, hiszen te is lehetnél az ő helyében! Szerelmi és szexuális értelemben ez a hónap nem lesz túl aktív időszak, mondhatnánk azt is hogy lassú víz, partot mos. Nagy hódításokra és forró éjszakákra ne számíts, talán majd az év utolsó két hónapjában...

 

A hónap feladat számodra: ha kritizálsz is, csak óvatosan a szavakkal!

Vízöntő

Mindenhonnan szeretet, energiát kapsz októberben, így igazán szép napok elé nézel. Sok időt tudsz majd tölteni az ellenkező nem képviselőivel, számos közös programra nyílik lehetőség, a barátságokból később pedig szoros kapcsolatok is kialakulhatnak, még ha nem is hosszú távra szólnak. Az élmények összekovácsolják az embert, több esetben pedig ezt egy hálószobai ágyban teszik. Nincs ezen mit csodálkozni! Lesznek forró éjszakáid, annyi bizonyos!

 

A hónap feladata számodra: ragadd meg a kínálkozó alkalmat és élvezd a kikapcsolódást!

Halak

Pozitív hatással van ez az időszak a társas kapcsolataidra, kellőképpen nyitott, közlékeny és érzékeny vagy ahhoz, hogy kiváló ismeretségeket köss és kihasználd azt a lehetőséget, hogy közelebb kerülhetsz azokhoz a személyekhez, akik után régóta ácsingózol. Lehet, hogy egy új szerelmi kapcsolat kapujában állsz? Ez csak rajtad múlik, hiszen ha veszed a fáradtságot és összeszedet a bátorságod megvalósulhat minden! A lehetőséget megkapod, a többi a te dolgod!

 

A hónap feladata számodra: kihasználni a lehetőségeket!

Hozzászólások  

 
#1 BabyLea 2013-11-05 22:04
Mikor érkezik a novemberi horoszkóp? :-? :-)
 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel