Címlap Bemelegítő Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. szeptember
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. szeptember

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Közeledik az ősz, de szinte mindegyik csillagjegy továbbra is forró napokra és fülledt együttlétekre számíthat, vagy esetleg vannak kivételek? Szeptember havi horoszkópunkból megtudhatjátok!

Kos

Szeptemberben sok stressz éri a Kosokat és főleg nagy kitartásod kell hogy legyen a hónap közepén, hiszen nem csak számos kötelezettség nyomaszt majd, de a magánéletedben sem mennek simán a dolgok. A Nap és a Merkúr segíteni fog neked leküzdeni az akadályokat és elsimítani a háborgó érzelmeket, ha szerencséd van, akár boldogan és elégedetten is zárhatod a szeptembert. A telihold a Halak jegyében áll majd, így szeptember 15-e körüli időszak minden szempontból különösen jelentős lesz számodra!

 

A hónap feladata számodra: találj új életcélokat!

Bika

Ebben a hónapban sok érdekes találkozás vár rád, van amelyik érzelmi, van amelyik anyagi, mások pedig szexuális szempontból elégítik ki mindent felülmúló álmaidat. Ha még egyedülálló vagy, szeptemberben változás állhat be szerelmi életedben, hiszen különösen érzékeny, nyitott és kedves lehetsz ebben az időszakban, ami jelentősen megkönnyíti az ismerkedést. Ne hagyd ki az élet kínálta lehetőségeket, sohasem tudhatod mikor és hol akad a horgodra a nagy Ő.

 

A hónap feladata számodra: teljesedj ki a szerelemben!

Ikrek

Végre lehetőséged kínálkozik a lazításra, a jelenlegi bolygóállások pedig csak támogatnak abban, hogy lazulj, azonban ha nem figyelsz, könnyen áteshetsz a ló túloldalára! A féktelen bulizás és az egyik ágyból a másikba való vándorlás nem a laza pihenés része, mivel ennek is van határa, tarts mértéket! Szeptemberben a cél a kiegyensúlyozottság megőrzése legyen és nem az élvezetek hajszolásáé! Ha egyedülálló vagy, ez a hónap különleges érzelmi gazdagságot, szerelmet tartogathat neked! Figyelj oda a jelekre és kövesd az érzéseidet!

 

A hónap feladata számodra: kikapcsolódás!

Rák

A higgadtság és megfontoltság hónapja legyen számodra a szeptember. Bár érzékeny és érzelemgazdag ember hírében állsz, most vissza kell fognod a személyiséged ezen részét. A problémák, szerelmi és szexuális gondok megoldására használd az élettapasztalataidat és ne engedj túl nagy teret érzelmeidnek. Időnként csak az eszedre kell hallgatnod ahhoz, hogy a nehéz helyzetekből megtaláld a kiutat. Előre szólunk: könnyű dolgod nem lesz, mert a jelenlegi bolygóállások mindenkit érzékenyebbé tesznek.

 

A hónap feladata számodra: az eszedre is hallgass, ne csak a szívedre!

Oroszlán

Engedd el magad és légy egy kicsit felszabadult! Nem kell mindig feszülten bömbölni egy oroszlánnak ahhoz, hogy erejéről tanúbizonyságot adjon, ezzel meg nem csak a környezetedben élőket távolítod el magad mellől, de a szerelmet is, ami viszont súlyos szexmegvonáshoz vezet! Hát megéri ez?  A hónap közepére enyhül majd körülötted a feszültség, de addig is koncentrálj a szép és jó dolgokra, hogy átvészeld az előtted álló zűrös két hetet. Szeptember közepén aztán a telihold siet a segítségedre, így lehetőséged lesz arra, hogy beteljesítsd régi, titkos vágyaidat, legyen szó egy régóta dédelgetett erotikus kalandról, vagy néhány pihenéssel töltött napról! Vigyázz, hogy ne szalaszd el a lehetőséget!

A hónap feladata számodra: a türelem, különleges (szex)élményt teremt!

Szűz

A Szüzek érzelmeit kettősség jellemzi majd egész hónapban, bár szülinapodat ragyogóan megünnepled, némi komorságra ad majd okot a múló nyár, mely olyan sok élménnyel ajándékozott meg párkapcsolati és szexuális téren is. Légy egy kicsit kitartó! A hónap közepén telihold lesz, ami a te világodban is változást eredményez! Nyugi, még sok meglepetést tartogat neked ez a hónap!

 

 

A hónap feladata számodra: törekedj a jókedvre!

Mérleg

Ez a hónap számodra a nagybetűs Szerelem hónapja lesz, szeptemberben minden gördülékenyen és harmonikusan alakul majd, függetlenül attól hogy párkapcsolatban, vagy még egyedülállóként tengeted mindennapjaidat. Szép és romantikus időszak elé nézel, könnyedén el tudsz majd merülni a kéj és vágy tengerében, az erotikus lubickolásodat pedig semmi sem fogja beárnyékolni. Mit is kívánhatnánk neked mást? Élvezd!

 

A hónap feladat számodra: ússz a szerelem gyönyörteljes tengerében!

Skorpió

A Merkúr miatt talán úgy tűnhet, mintha egy helyben toporognál és nem haladnál előre, pedig erről szó sincs! A korábban szerzett lelki sebeid begyógyulni látszanak, a szeptember pedig ideális időszak arra, hogy az eddig halogatott dolgaidat elvégezd és új terveket gyárts a jövőre nézve. Ebben a hónapban kellően összekapod majd ahhoz, hogy Skorpió létedet nem meghazudtolva, belevesd magad az érzelmek birodalmába. A kéj kulcsa a kezedben van, már csak a megfelelő ajtót kell megtalálnod hozzá hogy megnyíljon előtted újra a gyönyör!

 

A hónap feladata számodra: ne add fel!

Nyilas

Végre elérkezett az életedbe az az időszak, amikor azt érzed hogy szabad a szíved, ledobtad régi láncaidat, magad mögött hagytad sérelmeidet és elengedted a múltat. Bár megeshet, hogy itt-ott még belédhasít egy-egy lélektövis, mégis az augusztusi nyugalmas időszak talán még harmonikusabb és nyugodtabb folytatását kínálja neked a szeptember.

 

 

A hónap feladata számodra: teremts harmóniát magadban és magad körül!

Bak

Járj nyitott szemmel és igazi kincsre bukkanhatsz! Hogy ki, vagy mi lesz az? Legyen meglepetés, de annyi bizonyos hogy szeptember értékes dolgokkal ajándékoz meg, a telihold fényénél pedig akár egy régi titokra is fény derülhet… Ez a hónap is tartogat majd némi nehézséget és kitartást igénylő feladatot, de a Merkúr és a Nap átsegít minden nehézségen, nyugi!

 

 

A hónap feladat számodra: légy nyitott!

Vízöntő

Szeptemberben némileg veszítesz majd korábbi lendületedből és energiádból, de szerencsére újratölthető elemekkel vagy felszerelve, amit a Nap is segít majd ismét aktivizálni. A hónap végére minden rendbe jöhet körülötted, ha nem engeded a korlátaidat túl magasra építeni. Azért, hogy jól érezd magad, neked is tenned kell: élj egészségesen, kerüld a stresszt, pihenj sokat és elégítsd ki tested erotikus vágyait, ha mindezeket harmóniában tartod, te is harmonikusabb leszel, amit az ellenkező nem tagjai is díjazni fognak!

 

A hónap feladata számodra: találj egyensúlyt!

Halak

A boldogság több fronton támad rád szeptemberben, ráadásul harcolnod sem kell érte (vagy ellene). Egy olyan személy jelenhet meg az életedben, aki magabiztosabbá, józanabbá és sikeresebbé tehet, a hónap közepén lévő teliholdnak köszönhetően pedig kiegyensúlyozottnak és boldognak fogod magad érezni, ami kihat környezetedre, szerelmedre (az ellenkező nem tagjaira) egyaránt. Ellenállhatatlanul vonzod majd a szenvedélyt, hát élvezd ki minden percét és ne görcsölj! Szükséged van a testi örömökre neked is!

 

A hónap feladata számodra: ápold a kapcsolataidat!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel