Címlap Bemelegítő Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Halak
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Halak

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A Halak extrém érzékenységének köszönhetően ezen csillagjegy szülöttei nem a vasegészség mintaképei. Hatással van rá az időváltozás, hangulatváltozás, bármi, amit megeszik vagy megiszik és nem kellemes szervezete számára. Gyakran túlzásba viszi az italfogyasztást is, melynek hatására a következő napon gyenge lesz és másnapossággal küzd.

 

Ennek ellenére pontosan tudják, hogy viseljék gondját egészségüknek és testüknek; közülük kerülnek ki azok, akik a boltban mindig a fitnesz ételekből válogatnak és túl sok vitamint fogyasztanak. Lehet, hogy nem a legszexisebb partnerek, de nagyszerű példái annak, hogy hogyan lehet az egészséges életmódot a fantasztikus szexszel kombinálni.

A Halak a lassabb ritmust kedvelik, és mielőtt bárkivel szexuális kalandokba bocsátkoznának, előtte alaposan át kell, hogy érezzék a helyzetet - instant szex pedig csak akkor jöhet szóba, ha előtte alaposan a pohár fenekére néztek.

Figyelem!

A Halak ritkán ad ultimátumot a szeretőjének, mert ha a szex nem működik kettejük között, akkor lazán lerázza az illetőt valami kifogással. Számukra nem könnyű szavakkal kifejezni, mit akarnak, és mire van szükségük - a partnere ezt csak a nonverbális kommunikációjának alapos megfigyeléssel tudhatja meg ezeket a dolgokat. Ha maga alatt van, csak úgy dobhatjuk fel, ha biztosítjuk arról, hogy szexre van szükségünk, és ő az egyetlen, aki ezt nekünk megadhatja - erre általában nagyon jól reagál, hiszen másvalakin kell segíteni, és ez feledteti bármilyen gondját, amelyben korábban elmerült.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel