Címlap Bemelegítő Csillagjegyek erősségei és gyengeségei Rák
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagjegyek erősségei és gyengeségei Rák

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A válogatós természete lehet a Rák legnagyobb gyengesége. Ha a dolgok nem mennek jól a hálószobában, vagy pedig rossz napja volt, nagyon nehéz bármi konstruktívra rábírni. Az egyetlen gyógymód ilyen helyzetben számára egy forró fürdő és egy kis magány. A partnere számára ez kicsit nehéznek bizonyulhat, ha aznap estére már egy együttlétet tervezett be, de ha türelemmel várunk, akkor a Rák előjön, újult erővel és jobb hangulatban fogja tudni élvezni a szexet.

 

A Rák nem szenved ugyan libidóhiányban, de bármi extrémebb, vagy picit is unortodox dolog zavarba hozza, és úgy érzi, hogy ez esetben nem tud jól teljesíteni. Nem szeretnek kísérletezni és csak olyan dolgokkal szeretnek próbálkozni, amelyekkel kapcsolatban meg vannak győződve, hogy beválnak.

Az új dolgokat tehát lassan érdemes bevezetni, és ha a Rák rá fog kapni, akkor önbizalmat kiépítve fogja sikerrel alkalmazni a megtanultakat. Sajnos, ha valami nem sikerül jól az első alkalommal, akkor az több mint valószínű, hogy lekerül a listáról és soha nem próbálkozik fele újból.

Tény!

A Ráknak saját élményeiből kell tanulnia, nem fogja értékelni, ha kézikönyvet vagy oktatóvideót dugunk az orra alá. Más embereket nézni szex közben a saját egyediségét vonatja vele kétségbe; az erotikus filmek és képek azonban mindenféleképpen izgatóan hatnak rá, mivel bármit képesek leutánozni, amit látnak, és amit tetszik nekik.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel