Címlap Bemelegítő Csillagjegyek erősségei és gyengeségei- Vízöntő
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagjegyek erősségei és gyengeségei- Vízöntő

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Ezt a jegyet nem igazán a melegszívűség jellemzi; bár nagyszerű barátoknak bizonyulhatnak, a szenvedélyek részleteit nem tartalmazza az általuk használt értelmező kéziszótár. A Vízöntő nem gátlásos, csak egyszerűen nem szenved hormon-túltengéstől. Nagyon fontos számára a kisugárzás és az érzékeik jelzései - idegvégződéseik oly éberek, hogy partnerével akár telepatikus úton is tudna kommunikálni.

 

A gyengesége abban rejlik, hogy ezt az energiát ki is tudja kapcsolni, és mentálisan távol lenni szeretkezés közben, olyannyira, hogy a partnere akár azt is gondolhatja, hogy egyedül élvezi az együttlétet.

Nehéz felvenni vele a szex terén a ritmust. Egy hétig vad és szenvedélyes, utána pedig három hétig csak a sci-fi érdekli. Persze ha beöltözünk marslakónak és egy fantasy díszletet is be tudunk otthonra szerezni, akkor minden további nélkül folytatódhat a szex.

A Vízöntő számára nem mindig megfelelő az alkalom érintésre és a csendre. A szex közben való beszélgetés és fantáziák átélése hatalmas orgazmust okozhat a Vízöntőnek.

Figyelem!

A Vízöntő minden más csillagjegy szülötténél jobban képes különválasztani a szerelmet a szextől. Világosan a tudomásunkra hozzák, hogy mi melyik kategóriába tartozunk, és nem fogják meggondolni magukat.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel