Címlap Bemelegítő Csillagjegyek erősségei és gyengeségei-Mérleg
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagjegyek erősségei és gyengeségei-Mérleg

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A Mérleg nem robusztus testfelépítésű, vagyis egy egész éjszakás szex-maraton ritkaságnak bizonyul nála. A bemelegítéssel nincs gond, de miután a nyögések elhalkultak és kiélvezte magát, a Mérleg készen áll arra, hogy egy kiadós alvással pihenje ki az izgalmakat.

Nem igazán favorizálja a kalandos szexuális praktikákat és pózokat, úgyhogy a kötözéses figurákkal ne is próbálkozzunk nála. Van, amikor élvezi, ha domináns lehet, de a kísérőeszközök nélkül, mivel a pálca és a bőrszerkó túl extrém számára. Ha valami selyemsállal próbálkozunk, talán még bejöhet neki is, hiszen tapintása kellemes a bőr számára, ezt valószínűleg még a Mérleg is kipróbálja.

A többi levegő csillagjegyhez hasonlóan (Ikrek, Vízöntő) a Mérleg is hangyányit klausztrofóbiás, és ne is várjuk tőle, hogy szexuálisan aktív legyen, ha olyan helyen van, ahol ezen félelmei valóra válnak - még akár pánikroham is rátörhet, ha a kocsi hátsó ülésén próbálják meg elcsábítani.

Létfontosságú

A Mérleg nagyon édesszájú és nincs ellenére az édességek használata együttlét közben sem. Továbbá, azt is érdemes tudni, hogy a Mérleg kegyetlen abból a szempontból, hogy ha flörtölésre adja a fejét, utána könnyen lehet, hogy az ígéreteit távolról sem váltja valóra - ez általában uniszex jelenség náluk, előfordul Mérleg nőknél, férfiaknál egyaránt.

Figyelem!

A Mérleg nők minden problémáját meg lehet virággal oldani. Udvaroljunk neki, béküljünk ki egy kiadós veszekedés után, lepjük meg virágokkal, gratuláljunk nekik így, ha jó volt a vacsora. A Mérleg mindennél jobban értékeli, ha valaki a virágok nyelvén szól hozzá.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel